Οι σφαιριστές του Πακιστάν σημείωσαν ανεπιθύμητο ρεκόρ στο τεστ της Μελβούρνης


Στο τεστ της Μελβούρνης εναντίον της Αυστραλίας, οι μπόουλερ του Πακιστάν σημείωσαν δυστυχώς ένα ανεπιθύμητο ρεκόρ δίνοντας συνολικά 52 τρεξίματα στα έξτρα ενώ έβγαλαν με επιτυχία τους γηπεδούχους για 318 στα πρώτα innings. Αυτός ο απολογισμός επιπλέον τρεξίματος σημείωσε την υψηλότερη που έχει δοθεί ποτέ σε δοκιμαστικές συμμετοχές στο εμβληματικό Γήπεδο Κρίκετ της Μελβούρνης (MCG).

Παρά την αξιέπαινη απόδοση στην πρωινή συνεδρία, όπου το Πακιστάν πήρε επτά wickets για να απορρίψει την Αυστραλία πριν από το μεσημεριανό γεύμα, η σημαντική συνεισφορά των επιπλέον έγινε μια αξιοσημείωτη πτυχή του παιχνιδιού της ημέρας. Σημειωτέον, οι πρόσθετοι αποδείχθηκαν ότι ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος συνεισφέρων στα τρεξίματα της Αυστραλίας τη δεύτερη ημέρα του αγώνα δοκιμής.

Ο Aamer Jamal πρωτοστάτησε για το Πακιστάν με 3-64.

Η Αυστραλία ξανάρχισε στις 187-3 μετά από μια μέρα έναρξης με βροχοπτώσεις που είδαν τον David Warner, τον Usman Khawaja και τον Steve Smith να αποχωρούν σε συννεφιασμένες συνθήκες που ευνοούν το seam bowling αφού το Πακιστάν κέρδισε την εκτίναξη και εκλέχθηκε στο γήπεδο.

Αλλά ο Labuschagne ήταν ένας βράχος, που έσκαβε για μια νύχτα 44 από 120 μπάλες.

Ταξίδεψε δίπλα στο Head on εννέα με τον ήλιο να λάμπει, περνώντας ένα όριο από τον Shaheen Shah Afridi στο άνοιγμα για να σηματοδοτήσει την πρόθεση της Αυστραλίας να μετακινήσει τον πίνακα αποτελεσμάτων.

Το εκρηκτικό Head έδιωξε τον Hasan Ali στα σχοινιά από την πρώτη του μπάλα και την ακολούθησε με μια άλλη στο ίδιο over για να μπει γρήγορα στο αυλάκι.

Αλλά το επιθετικό του ταλέντο του κόστισε, χτύπησε σε μια ευρεία παράδοση Afridi που πήρε ένα χοντρό άκρο και συγκεντρώθηκε καλά από έναν καταδυτικό Αγά Σαλμάν στα slips.

Στο άλλο άκρο, ο Labuschagne συνέχιζε να απομακρυνθεί για να αναδείξει το 17ο τεστ του μισού αιώνα.

Ο Marsh δέχτηκε δύο φορές άουτ σε διαδοχικές μπάλες κατά τη διάρκεια ενός φλογερού Ali over και σε επτά από τον διαιτητή της Δυτικής Ινδίας Joel Wilson.

Αναθεώρησε και τις δύο αποφάσεις — για lbw και πιάστηκε πίσω — και επέζησε.

Ο Marsh απάντησε οδηγώντας τον Ali για τέσσερις στο επόμενο του και, στη συνέχεια, έσπασε μια μεγάλη εξάδα και ένα άλλο όριο όταν μπήκε ο μερικής απασχόλησης spinner Salman.

Αλλά ακριβώς τη στιγμή που ο αγώνας φαινόταν να ξεφεύγει από το Πακιστάν, ο Τζαμάλ πέτυχε το κρίσιμο γκολ του Labuschagne, ο οποίος κέρδισε τον Αμπντουλάχ Σαφίκ σε ολίσθηση.

Ο Κάρεϊ και ο Σταρκ τον ακολούθησαν γρήγορα πίσω στο καμαρίνι, καθώς το Πακιστάν κέρδισε με μια νέα μπάλα, πριν ο Μαρς απλωθεί στον Τζαμάλ στο πίσω σημείο του Μιρ Χάμζα και η ουρά διπλωθεί.

Η Αυστραλία κέρδισε το πρώτο τεστ της σειράς τριών αγώνων στο Περθ κατά 360 τρεξίματα.