Οι σχολιαστές επικρίνουν τους πακιστανούς για καθυστέρηση της διαδικασίας την τρίτη ημέρα


Το Πακιστάν συνέχισε τα πρώτα του innings με 194-6 την τρίτη ημέρα, έχοντας χάσει πέντε wickets για 70 runs στην τελευταία περίοδο της Τετάρτης.

Ο Mohammad Rizwan σημείωσε ξανά γέμιση στο 29 και ο Aamer Jamal στα δύο, αφού το ελαφρύ ψιλόβροχο καθυστέρησε την έναρξη κατά 45 λεπτά.

Κατά τη διάρκεια της πρωινής συνεδρίας, ο Jamal χτυπήθηκε στην πλάτη από μια κοντή μπάλα από τον Pat Cummins. Μόλις οι Cummins τελείωσαν ένα ποτό έληξε στον Πακιστάν, τον Rizwan, ενώ ένας φυσιοθεραπευτής έτρεξε για να ελέγξει τον Jamal, με αποτέλεσμα μια σημαντική καθυστέρηση.

Οι σχολιαστές Mark Waugh, Ian Smith και Michael Vaughan εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την παρατεταμένη παύση, με τον Waugh να αμφισβητεί την ανάγκη για τέτοιες καθυστερήσεις στο παιχνίδι.

Ο Γουό παρατήρησε, “Αυτό είναι μόνο μέρος του κτυπήματος, έτσι δεν είναι; Τι θα κάνει ο φυσιοθεραπευτής, τον χτύπησαν στην πλάτη; Απλώς πρέπει να πει “Όχι, μακριά”. Δεν μπορείτε να σταματήσετε το παιχνίδι για μια μπάλα χτυπώντας έναν παίκτη στην πλάτη, σίγουρα».

Ο Vaughan επανέλαβε παρόμοια συναισθήματα και επεσήμανε: “Μιλάμε για υπερβολικές τιμές και σχέση ποιότητας/τιμής και ψυχαγωγίας… είναι γελοίο. Χθες χάθηκαν 12 over, και αυτό τίθεται στο πλάι και κανείς δεν κολλάει το βλέφαρο.”

Ο Ίαν Σμιθ εξέφρασε την ανησυχία του ότι η καθυστέρηση, σε συνδυασμό με τα όβερ που χάθηκαν από το ελαφρύ ψιλόβροχο, ήταν ασέβεια προς το μεγάλο πλήθος των 20.000 στο MCG που περίμενε με ανυπομονησία τη δράση.

,“Δεν ξέρω ακριβώς γιατί θα φέρναμε ποτά έξω, πήγαμε μόνο 25 λεπτά”, είπε ο Smith.

Ο Rizwan τελικά αποχώρησε αφού σημείωσε 42, ενώ ο Jamal πέτυχε ένα εύχρηστο αήττητο 33 καθώς ο Pat Cummins πήρε πέντε wickets για να κερδίσει 264 την τρίτη ημέρα του δεύτερου Test στη Μελβούρνη την Πέμπτη.