Οι Τεξανοί θέλουν να γίνουν το μεγαλύτερο μακρινό σουτ Super Bowl στην πρόσφατη ιστορία του NFL


Οι Τεξανοί θέλουν να κλείσουν μια απίθανη θέση στα πλέι οφ με αυτό που θα ήταν ένας ιστορικός τίτλος Super Bowl.

Μπαίνοντας στη σεζόν με έναν πρωτάρη στρατηγό πίσω από το κέντρο και έναν πρωτάρη προπονητή στο περιθώριο, οι παίκτες του Βέγκας δεν είχαν πολύ μεγάλες προσδοκίες για το Χιούστον αυτή τη σεζόν.

Οι Τεξανοί άνοιξαν τη χρονιά στο +550 (BetMGM) για να κάνουν την postseason, σύμφωνα με το Sports Odds Historyπου ήταν η δεύτερη χειρότερη απόδοση στο NFL μπροστά μόνο από τους Cardinals (+1000).

Ήταν επίσης, φυσικά, ακραία μακρινά σουτ για να είναι οι νικητές του Lombardi Trophy τον Φεβρουάριο, με +20000, και πάλι μόνο μπροστά από την Αριζόνα (+40000), πριν από την Εβδομάδα 1.

Από το 1978, οι Τεξανοί είναι μόλις η έβδομη ομάδα με πιθανότητες preseason 200-1 ή υψηλότερες που έφτασαν στην postseason, σύμφωνα με τον Evan Abrams του Action Network.

Τώρα, ενώ έχουν ακόμη ελάχιστες πιθανότητες να τα καταφέρουν, οι νεαροί Τεξανοί έχουν μια ευκαιρία σε ένα πρωτάθλημα Super Bowl.

Σύμφωνα με το SOH, οι Τεξανοί θα ήταν το μεγαλύτερο μακρινό σουτ πριν από το 1977 για να κερδίσουν το Super Bowl, ξεπερνώντας τους Rams του 1999, που ήταν +15000 που μπήκαν εκείνη τη σεζόν.

Αλλά ακόμη και μια βαθιά διαδρομή στα πλέι οφ θα προκαλούσε σοκ στους παίκτες.


Ο προπονητής της Χιούστον Τέξανς, ΝτεΜέκο Ράιανς, κοιτάζει πριν από την έναρξη κόντρα στους Indianapolis Colts.
Ο προπονητής της Χιούστον Τέξανς, ΝτεΜέκο Ράιανς, κοιτάζει πριν από την έναρξη κόντρα στους Indianapolis Colts. Getty Images

Οι Τεξανοί έχουν αυτήν τη στιγμή τις δεύτερες μεγαλύτερες αποδόσεις Super Bowl (+7000) στο FanDuel Sportsbook, ξεπερνώντας μόνο τους Buccaneers (+9500).

Από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι αουτσάιντερ δύο πόντων εντός έδρας για τους Μπράουνς, με τους οποίους θα παίξουν στις 4:30 μ.μ. ET το Σάββατο στο Χιούστον.

Ανεξάρτητα από το πώς τελειώνει αυτή η σεζόν, το Texans brass πρέπει να είναι ευχαριστημένο με το πώς εξελίχθηκε.


Στοίχημα στο NFL;


Αφού άνοιξαν με ένα σύνολο νικών στο 5,5 με τα περισσότερα αθλητικά στοιχήματα, οι Τεξανοί τερμάτισαν 10-7 κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της εποχής CJ Stroud-DeMeco Ryans, κερδίζοντας το AFC South με μια νίκη επί των Colts κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας 18.

Οι Ράιανς και Στράουντ είναι το πρώτο δίδυμο πρωταγωνιστών προπονητών-κουτέρμπακ που μπήκαν στη σεζόν μετά από τότε που οι Chuck Pagano και Andrew Luck έκαναν με τους Colts το 2012.

Ο Stroud είναι στη σειρά για να κερδίσει το NFL Offensive Rookie of the Year, ενώ ο Ryans βρίσκεται στη συζήτηση για τον προπονητή της χρονιάς.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading