Οι υπάλληλοι των Patriots έμαθαν για την αποχώρηση του Bill Belichick στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


Το NFL είναι μια αυθόρμητη επιχείρηση.

Καθώς ο Bill Belichick και οι Patriots χώρισαν μετά από 24 χρόνια την Πέμπτη, προέκυψε ότι ορισμένα μέλη της οργάνωσης έμαθαν για τη βόμβα με τον ίδιο τρόπο όπως εμείς οι υπόλοιποι.

«Μέλη του front office των Patriots έμαθαν για τον σημερινό χωρισμό με τον Bill Belichick μέσω των social media». Ο Doug Kyed της Boston Herald έγραψε στο Twitter στον απόηχο της είδησης.

«Μέλη της οργάνωσης με μεγαλύτερη θητεία είναι σοκαρισμένα με τη σημερινή απόφαση. Μια αίσθηση άρνησης ότι αυτό επρόκειτο να συμβεί».

Ώρες αργότερα, ο Belichick και ο ιδιοκτήτης των Patriots Robert Kraft διάβασαν προετοιμασμένες δηλώσεις σε συνέντευξη Τύπου.


Ο Bill Belichick και ο Robert Kraft διάβασαν προετοιμασμένες δηλώσεις σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.
Ο Bill Belichick και ο Robert Kraft διάβασαν προετοιμασμένες δηλώσεις σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη. Getty Images

«Για μένα αυτή είναι μια ημέρα ευγνωμοσύνης και γιορτής», είπε ο Belichick. «Είχαμε ένα όραμα να χτίσουμε έναν νικητή, να φτιάξουμε μια ομάδα ποδοσφαίρου πρωταθλήματος εδώ. Και ξεπέρασε τα πιο τρελά μου όνειρα και προσδοκίες – την επιτυχία που καταφέραμε να πετύχουμε μαζί μέσα από πολλή σκληρή δουλειά και τη συνεισφορά τόσων πολλών ανθρώπων».

Ευχαρίστησε την οικογένεια Kraft, τους οπαδούς των Patriots και τους περισσότερους από 1.000 παίκτες που ήταν μέλη της ομάδας κατά τη διάρκεια μιας θητείας που είχε έξι πρωταθλήματα Super Bowl.

«Θα είμαι πάντα Πατριώτης», πρόσθεσε ο Belichick. «Ανυπομονώ να επιστρέψω εδώ, αλλά αυτή τη στιγμή θα προχωρήσουμε. Ανυπομονώ και είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον, αλλά πάντα εκτιμώ πολύ, πολύ την ευκαιρία, την υποστήριξη εδώ και, Ρόμπερτ, αυτό που έκανες για μένα».


Μπιλ Μπέλιτσικ
Ο Bill Belichick κέρδισε έξι Super Bowl με τους Patriots. AFP μέσω Getty Images

Ο Jerod Mayo, ο προπονητής των Patriots linebackers που έπαιζε στο παρελθόν για την ομάδα, φαίνεται να είναι το φαβορί για τον διάδοχο του Belichick.

Ο Belichick φέρεται να σκοπεύει να συνεχίσει την προπονητική.

Τα Falcons έχουν επιπλεύσει ως πιθανός προορισμός και ο Adam Schefter, ο οποίος εμπιστεύεται το ESPN NFL, προειδοποίησε επίσης ότι η ομάδα που τον προσλαμβάνει μπορεί πράγματι να έχει ακόμη συμβόλαιο τον προπονητή της — και μάλιστα να μην αποκλείονται ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα πλέι οφ.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading