Οι φόβοι των Σπαρτιατών εκτός νοσοκομείου μετά από πυροβολισμό


Jeremy Fears Jr.ο Πολιτεία του Μίσιγκαν πρωτοετής μπάσκετ ανδρών που υπέστη μη απειλητικές για τη ζωή του τραύματα σε α πυροβολισμούς στη γενέτειρά του νωρίς το Σάββατο, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ανακοίνωσε ο πατέρας του στα social media την Κυριακή.

Μια δήλωση της τοπικής αστυνομίας ανέφερε ότι ένας 18χρονος άνδρας και μια 19χρονη γυναίκα βρίσκονταν σε ένα σπίτι με φίλους στη γενέτειρά του Joliet του Ιλινόις, όταν ένας άνδρας ένοπλος μπήκε στην κατοικία και άρχισε να πυροβολεί. Η ανακοίνωση της αστυνομίας δεν προσδιόρισε το όνομα του Fears, αλλά μια πηγή είπε στο ESPN ότι ευθυγραμμίζεται με τις λεπτομέρειες του περιστατικού.

Οι φόβοι πυροβολήθηκαν στον μηρό και η γυναίκα χτυπήθηκε στη λεκάνη. Και οι δύο υπέστησαν τραύματα που δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τους.

Οι φόβοι υποβλήθηκαν σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση το Σάββατο, ανακοίνωσε το σχολείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Joliet, ένας ύποπτος δεν έχει ταυτοποιηθεί και η έρευνα είναι ενεργή. Η αστυνομία είπε ότι δεν γνωρίζει εάν τα θύματα ήταν οι επιδιωκόμενοι στόχοι.

Ο Fears, πρωτοετής φοιτητής τεσσάρων αστέρων στην κατηγορία του 2023, έχει κατά μέσο όρο 3,5 πόντους ανά παιχνίδι αυτή τη σεζόν.

Σε μια δήλωση το Σάββατο, ο προπονητής του Michigan State, Tom Izzo, είπε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους Fears καθώς αναρρώνει.

«Ο Τζέρεμι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σήμερα το πρωί και ξεκουράζεται άνετα», ανέφερε ο Izzo σε μια δήλωση. «Αν και υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε ακόμα, η εστίασή μου είναι να στηρίξω τον Τζέρεμι στον δρόμο του προς την ανάκαμψη».

Στην ιστορία του στο Instagram το Σάββατο, ο Fears έγραψε: «Μικρή οπισθοδρόμηση που φύγαμε, θα εκτιμήσουμε καλά».

Το Michigan State είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει Πολιτεία της Ιντιάνα στο East Lansing στις 30 Δεκεμβρίου.
Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading