Οι Arceneaux του Χιούστον εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν


Χιούστον δευτεροετής φοιτητής Terrance Arceneaux θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν αφού υπέστη ένα σκίσιμο του δεξιού Αχιλλέα, είπε στο ESPN εκπρόσωπος του σχολείου.

Ο Arceneaux θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Τετάρτη, με εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα ανάρρωσης τεσσάρων έως έξι μηνών.

Το 6-πόδι-6 Arceneaux υπέστη τον τραυματισμό στη νίκη των Cougars επί Texas A&M το Σάββατο, όταν βοήθησε στα αποδυτήρια και επέστρεψε στον πάγκο με ένα μποτάκι στο δεξί του πόδι. Ο Arceneaux έφυγε από την αρένα με πατερίτσες και ο προπονητής Kelvin Sampson είπε μετά τον αγώνα η σεζόν του πιθανότατα τελείωσε.

Ο Arceneaux ήταν βασικός στο rotation για το Νο. 3 του Χιούστον, εμφανιζόμενος και στα 11 παιχνίδια και έχοντας κατά μέσο όρο 5,5 πόντους και 4,5 ριμπάουντ. Χωρίς το Arceneaux, θα ασκηθεί περισσότερη πίεση στο δευτεροετή φοιτητή Εμάνουελ Σαρπο οποίος έχει συνολικά 46 πόντους στα δύο τελευταία παιχνίδια του, και ναός ΜΕΤΑΦΟΡΑ Ντέμιαν Ντανένας μεγάλος σκόρερ για τους Owls των οποίων τα λεπτά παρουσίασαν διακυμάνσεις για τους Cougars.

Ο Σαμψών ανέφερε επίσης τον κατώτερο γκαρντ Ramon Walker Jr. ως κάποιος που θα μπορούσε να πάρει τα κενά λεπτά. Ο Walker έπαιξε με φειδώ μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, αλλά ήταν τακτικός συνεισφέρων στην ομάδα Elite Eight του Χιούστον το 2022.

Το Χιούστον (11-0) φιλοξενεί Πολιτεία του Τέξας την Πέμπτη και Πεν το επόμενο Σαββατοκύριακο για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι μη συνεδριάσεων. Οι Cougars ανοίγουν την εναρκτήρια καμπάνια τους Big 12 ενάντια Δυτική Βιρτζίνια στις 6 Ιανουαρίου.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading