Οι Babar Azam, Haris Rauf ανεβαίνουν στην κατάταξη ICC T20I


Ο Babar Azam έχει προχωρήσει στην τέταρτη θέση, εξασφαλίζοντας 763 πόντους αξιολόγησης στην πιο πρόσφατη ενημέρωση της κατάταξης batsmen ICC T20I. Αυτή η άνοδος ακολουθεί τους εντυπωσιακούς συνεχόμενους μισούς αιώνες του στους δύο αρχικούς αγώνες της σειράς πέντε αγώνων T20I εναντίον της Νέας Ζηλανδίας, όπου σημείωσε 57 και 66 σερί. Παρά τις αξιοσημείωτες επιδόσεις του Μπαμπάρ, το Πακιστάν αντιμετώπισε ήττες και στις δύο αναμετρήσεις.

Εν τω μεταξύ, ο Mohammad Rizwan διατήρησε την τρίτη του θέση στην κατάταξη με 775 πόντους αξιολόγησης, παρά το γεγονός ότι σημείωσε 25 και 7 στους δύο πρώτους αγώνες με τη Νέα Ζηλανδία. Ο Suryakumar Yadav από την Ινδία συνεχίζει να ηγείται της κατάταξης με 869 βαθμούς, ενώ ο Phil Salt κατέχει τη δεύτερη θέση με 802 βαθμούς.

Ο Yashasvi Jaiswal έκανε μια σημαντική ανοδική κίνηση, σκαρφαλώνοντας επτά θέσεις στην έκτη θέση (739 βαθμοί αξιολόγησης) μετά τις αξιοσημείωτες 68 μπάλες του εναντίον του Αφγανιστάν. Ακολουθεί πολύ τον Aiden Markram, ο οποίος καταλαμβάνει την πέμπτη θέση με 755 βαθμούς βαθμολογίας.

Στο μέτωπο του μπόουλινγκ, ο Χάρις Ραούφ διατήρησε την ιδιότητά του ως ο υψηλότερος Πακιστανός σφαιριστής, ανεβαίνοντας δύο θέσεις στην 14η θέση με 634 βαθμούς βαθμολογίας. Αυτή η ανύψωση αποδίδεται στην εξαιρετική του απόδοση, παίρνοντας πέντε wickets στα δύο αρχικά παιχνίδια με τη Νέα Ζηλανδία. Από την άλλη πλευρά, ο Shaheen Afridi υποχώρησε μία θέση στην 24η με 600 πόντους αξιολόγησης, ενώ ο Shadab Khan έπεσε τέσσερις θέσεις στην 25η μετά την απουσία του από τη σειρά της Νέας Ζηλανδίας.