Οι Browns πρέπει να προσέχουν την παράξενη ικανότητα της Ashtyn Davis να δημιουργεί τζίρουςCLEVELAND — Ο Ashtyn Davis δεν είναι κοντά στην κορυφή της λίστας των παικτών Jets που πρέπει να γνωρίζουν οι Browns όταν παίζουν το βράδυ της Πέμπτης στο Κλίβελαντ.

Η ασφάλεια του τέταρτου έτους Jets, στην πραγματικότητα, μάλλον δεν είναι καν στη λίστα.

Εκτός κι αν το προπονητικό επιτελείο του Κλίβελαντ έχει μικρή μνήμη ή ακολουθήσει την προσέγγιση της επιλεκτικής αμνησίας, ίσως ο Ντέιβις θα έπρεπε να είναι στο ραντάρ του – παρόλο που παίζει μόνο το 16 τοις εκατό των αμυντικών σπασμών των Τζετς.

Ήταν τελικά ο Ντέιβις που έκλεισε το Η απίθανη επιστροφή του Τζετς με 31-30 επί των Μπράουν στο τελευταίο δίλεπτο στο σπίτι τους στη 2η εβδομάδα την περασμένη σεζόν, επιλέγοντας τον τότε στρατηγό της Κλίβελαντ, Τζέικομπι Μπρίσετ, με έξι δευτερόλεπτα να απομένουν για να σφραγίσει τη νίκη.

Ήταν το μόνο παιχνίδι του Ντέιβις στην άμυνα εκείνη την ημέρα και ήρθε σε μια αμυντική ευθυγράμμιση που οι Jets αποκαλούν «πακέτο ληστών».

«Τότε κλήθηκε ο αριθμός μου», θυμάται ο Ντέιβις στην The Post την Τρίτη. «Απλώς καθόμουν εκεί και λήστευα τον στρατηγό, διάβασα τα μάτια του και μου έκανε ένα δώρο».

Ο Ντέιβις δεν θα παίξει πολλά παιχνίδια στην άμυνα την Πέμπτη το βράδυ, αλλά μπορεί να κάνει μερικά από αυτά. Δεδομένης της ασυνήθιστης ικανότητας του να είναι γύρω από το ποδόσφαιρο, μπορεί να έχει άλλο ένα ή δύο δώρο για τους Jets.

Ασφάλεια τζετ Ο Άστιν Ντέιβις πιάνει μια αναχαίτιση κατά τη διάρκεια μιας ήττας με 23-20 από τους Αρχηγούς νωρίτερα στη σεζόν. Robert Sabo για τη NY Post

Παρά τα περιορισμένα στιγμιότυπά του, ο Ντέιβις έχει τρεις αναρρώσεις αυτή τη σεζόν, η πιο πρόσφατη που ήρθε σε ειδικές ομάδες στη νίκη της περασμένης Κυριακής επί των Commanders, εναντίον των οποίων έκανε επίσης μια βίαιη διάλυση 10 δευτερόλεπτα μετά το παιχνίδι που οδήγησε σε αναχαίτιση του Tony Adams. βαθιά στην επικράτεια της Ουάσιγκτον.

Έχει δύο κοψίματα αυτή τη σεζόν και βοήθησε να εξασφαλίσει ασφάλεια στη νίκη των Jets επί των Texans.

«Ο κολεγιακός μου αμυντικός προπονητής στο Cal, Gerald Alexander, έλεγε πάντα ότι η μπάλα είναι σαν το οξυγόνο, ότι η μπάλα θα αλλάξει τη ζωή σου», είπε ο Davis. «Τα πάντα έχουν να κάνουν με την μπάλα, πάντα και για πάντα. Το ζω αυτό και προσπαθώ να το δείχνω τις Κυριακές».

Οι προπονητές και οι συμπαίκτες του το έχουν παρατηρήσει.

«Εννοείς τον τύπο με τους περισσότερους τζίρους ανά παιχνίδι στον κόσμο;» είπε χαμογελώντας ο αμυντικός και αρχηγός των Jets, CJ Mosley, όταν η The Post τον ρώτησε για τον Davis. «Κάθε φορά που είναι στην άμυνα, είναι πάντα γύρω από την μπάλα και ήταν παραγωγικός. Κάνει τα σωστά πράγματα, είναι αξιόπιστος, είναι έξυπνος τύπος, τον αγαπάμε ως παίκτη και ως άντρα. Και όταν μπαίνει στο γήπεδο, περιμένουμε να πάρει την μπάλα. Είναι από τους πιο κοντινούς μας στο τέλος των αγώνων».

Ο Ashtyn Davis σφράγισε μια συναρπαστική νίκη επί των Browns την περασμένη σεζόν. AP

Απλώς ρωτήστε τους Μπράουν.

“Αυτό ήταν το ένα παιχνίδι του στο παιχνίδι στην άμυνα και τον χρειαζόμασταν,” είπε ο Mosley.

«Λατρεύω τον AD και σίγουρα δεν είναι ένας τύπος για εμάς που τον έχουμε ξεχάσει καθόλου», είπε ο Solomon Thomas στο The Post. «Καταλαβαίνουμε ποιος είναι και το ποσοστό του ότι παίρνει την μπάλα, πόσο συνειδητοποιημένος είναι να πάρει την μπάλα και τις ικανότητές του να πάρει την μπάλα. Είναι απλά ένας τύπος που πάντα θα παίρνει την μπάλα όταν είναι εκεί έξω. Είναι τρελό να σκέφτεσαι τι μπορεί να κάνει με περισσότερο χρόνο».

Αυτή είναι μια ερώτηση που συλλογίζεται και ο Ντέιβις, αν και δεν θα τον ακούσετε ποτέ να παραπονιέται γι' αυτό.

«Είναι φυσικό να αναρωτιέται κανείς», είπε ο Ντέιβις. «Αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό. Απλώς προσπαθώ να αξιοποιήσω στο έπακρο τις ευκαιρίες που έχω. Και, αν αυξηθεί, υπέροχο, νομίζω ότι θα αυξηθεί και η παραγωγή μου. Αλλά αν δεν συμβεί, θα συνεχίσω να κάνω το δικό μου».

Ο Άνταμς, με ασφάλεια στην εκκίνηση, ήταν χαρούμενος που ο Ντέιβις ήταν στο γήπεδο και έκανε τα δικά του την Κυριακή όταν ανατίναξε τους Commanders tight end Logan Thomas σε μια πάσα διάλυση και έστειλε τη μπάλα να κυματίζει στην αγκαλιά του Adams στο δεύτερο παιχνίδι από το scrimmage.

«Το 'AD' είναι ένας κολασμένος παίκτης», είπε ο Άνταμς. «Αυτός ο τύπος είναι ξεχωριστός, φίλε. Η μπάλα φαίνεται να τον βρίσκει. Όπου κι αν πάει, η μπάλα είναι συνήθως εκεί».

Ο Άστιν Ντέιβις πανηγυρίζει μετά από ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια της νίκης των Jets με 30-28 επί των Commanders. Getty Images

Σκεφτείτε αυτήν την ανάρπαστη ανάρτηση στο X από το Jets cornerback Sauce Gardner τη Δευτέρα: «Η AD πρέπει να ζει σωστά όταν κανείς δεν παρακολουθεί. Η μπάλα τον βρίσκει πάντα».

Ο προπονητής των Jets, Robert Saleh, θαύμασε πρόσφατα: «Το μόνο που κάνει ο Ashtyn είναι να βρίσκει την μπάλα. Ήταν ένα πολύτιμο και πολύ υποτιμημένο κομμάτι αυτής της άμυνας. Έχει κερδίσει το δικαίωμά του να είναι στο γήπεδο. Ζορίζει τον δρόμο του στο γήπεδο. Μπορεί να υποτιμάται, αλλά όχι σε αυτό το κτίριο. Ενσωματώνει όλα όσα πιστεύουμε όσον αφορά την άμυνα σε αυτή την ποδοσφαιρική ομάδα».

Ο Μόσλεϊ αποκάλεσε τον Ντέιβις «σαν την ιστορία που θέλεις για παίκτες που προσπαθούν να τα καταφέρουν», προσθέτοντας: «Είναι απλώς ένας τύπος που αποδεικνύει ότι αν κάνεις τα σωστά πράγματα, μείνε συνεπής και κάνε ό,τι σου ζητούν οι προπονητές — και εκτός από αυτό συνεχίζεις να κάνεις περισσότερα και βελτιώνεσαι – αυτές οι ευκαιρίες θα έρθουν».

Browns προσοχή.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading