Οι Eagles ενδιαφέρονται για τον Wink Martindale αφού απέλυσαν τον αμυντικό συντονιστή τουςΗ επόμενη δουλειά του Wink Martindale μπορεί να μόλις άνοιξε.

Οι Eagles απέλυσαν τον αμυντικό συντονιστή Sean Desai το βράδυ της Κυριακής, Ο Ian Rapoport του NFL Network ανέφερεκαι η Φιλαδέλφεια έχει ήδη αξιοποιήσει πιθανούς αντικαταστάτες.

Μεταξύ των ονομάτων ο γενικός διευθυντής Χάουι Ρόουζμαν και ο προπονητής Νικ Σιριάνι έχουν ήδη έρθει σε επαφή για να συμπεριλάβουν τον πρώην αμυντικό συντονιστή των Giants, Η Dianna Russini των Athletic ανέφερε.

Οι Eagles είχαν επίσης επικοινωνήσει με τον πρώην αμυντικό συντονιστή των Falcons, Ryan Nielsen, μεταξύ άλλων την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε η έκθεση.

Ο Martindale θα παρουσίαζε μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τη Philadelpia και σίγουρα θα προσθέσει μια νέα ρυτίδα στην αντιπαλότητα μεταξύ των Giants και των Eagles.

Από ποδοσφαιρική σκοπιά, οι Eagles θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το blitz-happy στυλ του, αφού το 2023 η άμυνα της Philadelphia έχει μια σειρά από παίκτες διαμετρήματος Pro Bowl στο δευτερεύον και στη γραμμή που είναι αναβαθμίσεις από αυτό που είχε ο Martindale με το Γίγαντες.

Ο πρώην αμυντικός συντονιστής των Giants, Wink Martindale, έχει ενδιαφέρον από τους Eagles, οι οποίοι μόλις απέλυσαν το DC τους. Charles Wenzelberg / New York Post

«Είναι μια ανθεκτική ομάδα, και ξεκινά από την κορυφή, ξεκινά με τον Wink», είπε ο οπαδός της γραμμής Bobby Okereke για τον Martindale την ημέρα καθαρισμού των ντουλαπιών. «Ο τρόπος που προπονεί, ο τρόπος που οδηγεί, μόνο η ενέργεια, η φωτιά, το πάθος που μας επιβάλλει, πραγματικά οδηγεί το πλοίο».

Η θητεία του Martindale με τους Giants έληξε με άσχημο τρόπο καθώς η σχέση μεταξύ του προπονητή Brian Daboll και του αμυντικού συντονιστή είχε επιδεινωθεί για αρκετό καιρό, αλλά ξέσπασε όταν ο Ντάμπολ άφησε να φύγει από δύο στενούς έμπιστους του Martindale μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Sean Desai απολύθηκε ως αμυντικός συντονιστής των Eagles την Κυριακή. Getty Images

Ο Paul Schwartz της The Post ανέφερε ότι ο Μάρτιντεϊλ καταράστηκε τον Ντάμπολ και βγήκε από το γραφείο του μόλις έμαθε τα νέα.

Αργότερα αναφέρθηκε στις 8 Ιανουαρίου ότι ο Martindale είχε παραιτηθεί, αλλά ποτέ δεν υπέβαλε επίσημη παραίτηση που οδήγησε σε περισσότερες εικασίες έως ότου οι δύο πλευρές «Αμοιβαία συμφωνημένοι να χωρίσουν οι δρόμοι» στις 10 Ιανουαρίου.

Οι δικηγόροι της ομάδας και ο Martindale διαπραγματεύτηκαν ότι ο Martindale θα μπορούσε να αναλάβει μια δουλειά που θα προσφερόταν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και ότι οι Giants δεν θα έπρεπε να του πληρώσουν τα 3 εκατομμύρια δολάρια που του οφείλονταν βάσει του συμβολαίου του το 2024.

Εξαλείφοντας έτσι ένα πιθανό εμπόδιο για την εύρεση νέας δουλειάς για τη σεζόν 2024 και ανοίγοντας την πόρτα στη δυνατότητα εργασίας στη Φιλαδέλφεια ή οπουδήποτε αλλού στο NFL για αυτό το θέμα.

Martindale φέρεται να είχε οργανώσει συνεντεύξεις την περασμένη εβδομάδα για την κενή θέση αμυντικού συντονιστή Jacksonville Jaguars.

Ο προπονητής των Eagles, Nick Sirianni, φέρεται να έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Martindale. Getty Images

Η απόφαση των Eagles να απαλλάξουν τον Desai από τα καθήκοντά του δεν αποτελεί έκπληξη, αφού ο Sirianni του αφαίρεσε τα αμυντικά καθήκοντα playcalling τον τελευταίο μήνα της σεζόν.

Ήταν η πρώτη σεζόν του Desai ως αμυντικός συντονιστής για τους Eagles και στα έξι τελευταία παιχνίδια του ως αμυντικός παίκτης, ο Philly ήταν 32ος στο πρωτάθλημα στην άμυνα τρίτης προς τα κάτω και στην άμυνα της κόκκινης ζώνης.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading