Οι Eagles σκέφτονται να ξεκουράσουν τους βασικούς παίκτες εναντίον των Giants με το NFC East να είναι ακόμα διαθέσιμο


Ο προπονητής των Eagles, Nick Sirianni, θα έχει μια ισορροπία για να αντιμετωπίσει το φινάλε της σεζόν της Κυριακής εναντίον των Giants.

Θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να καθίσει βασικούς παίκτες για να προετοιμαστεί για ένα τρέξιμο στη μετά τη σεζόν ή να διακινδυνεύσει τραυματισμούς και κούραση με ελάχιστη ελπίδα να κερδίσει το NFC East — και ενδεχομένως να πάει στα πλέι οφ με μια πιο θετική νότα.

Ο Sirianni είπε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα ότι η ανάπαυση μερικών από τα παιδιά του όταν οι Eagles επισκέπτονται το MetLife Stadium ήταν στο τραπέζι.

«Προφανώς, προσπαθούμε πάντα να σκεφτόμαστε τα πάντα ανά πάσα στιγμή και πάντα σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα», είπε. «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, αυτό που λέτε είναι μια σκέψη, γιατί σκεφτόμαστε όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα. Έτσι, καταλαβαίνουμε ότι είμαστε στο έλεος μιας άλλης ομάδας για να κερδίσουμε την κατηγορία, όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα. Αλλά εξακολουθούμε να ξέρουμε ότι πρέπει – όπως δεν μπορείτε να ελέγξετε αυτό το παιχνίδι (Commanders-Cowboys), σωστά.

«Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις εκεί μέσα, οπότε πρέπει να κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις αυτό το παιχνίδι».


Ο προπονητής των Eagles Nick Sirianni και ο προπονητής Giant, Brian Daboll.
Ο προπονητής των Eagles Nick Sirianni και ο προπονητής Giant, Brian Daboll. AP

Αν και ο Sirianni έχει δίκιο ότι οι Eagles έχουν ακόμα ένα σουτ στο τμήμα, είναι πολύ λεπτό σε αυτό το σημείο.

Η Philly θα χρειαζόταν να νικήσει τους Giants και τους Commanders για να νικήσει τους Cowboys, κάτι που είναι απίθανο να συμβεί, για να κερδίσει το τμήμα.

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα σε αυτό το σημείο είναι οι Eagles να τελειώσουν τη χρονιά ως ο Νο. 5 σπόρος που κατευθύνεται στα πλέι οφ.

Αλλά ακόμα και τότε μπορεί να υπάρχει ένας άλλος παράγοντας στο παιχνίδι, και αυτός ήταν οι αγώνες της ομάδας τις προηγούμενες εβδομάδες.

Οι Eagles έχουν χάσει τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, συμπεριλαμβανομένων μια ήττα την περασμένη εβδομάδα από τους Arizona Cardinals, και η Sirianni γνωρίζει ότι η ομάδα πρέπει να ξεφύγει από το funk στο οποίο ήταν.

“Γεια, πρέπει επίσης να ξεφύγουμε από την αποτυχία που βρισκόμαστε, και έτσι δεν σας λέω ναι, δεν σας λέω όχι”, είπε η Σεριάννη σχετικά με το αν θα το κάνει ή όχι. ξεκουράζονται παίκτες. «Σας λέω ότι όλα συζητούνται, αλλά υπάρχουν κάποια άγνωστα για το παιχνίδι, Ντάλας και Ουάσιγκτον. Και πρέπει να ξεκινήσουμε — πρέπει επίσης να παίξουμε και να προπονήσουμε καλό ποδόσφαιρο. Και για να μπορέσω να πάω στα πλέι οφ, πάλι, απαντώ απλώς στην ερώτησή σου, όχι ότι σκέφτομαι πολύ μπροστά, αλλά για να πάω στα πλέι οφ όχι σε αποτυχία.

«Όλα είναι στο τραπέζι. Θα σκεφτούμε τα πάντα για αυτό. Προετοιμαζόμαστε αυτή τη στιγμή για να παίξουμε τους Giants, και αυτή ήταν η μεγάλη μας κουβέντα μέχρι στιγμής. Αργότερα σήμερα το απόγευμα, αύριο, θα συζητήσουμε περισσότερα για το παιχνίδι και ποιος είναι πάνω και ποιος κάτω, οπότε θα δούμε.”

Οι Eagles κέρδισαν 14-3 εναντίον των Giants που χρονολογείται από το 2014, το οποίο περιλαμβάνει τον ήττα της περασμένης σεζόν με 38-7 στα πλέι οφ εναντίον της Νέας Υόρκης και τη φετινή σεζόν. Νίκη με 33-25 την ημέρα των Χριστουγέννων.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading