Οι Falcons ζητούν συνέντευξη από τον Antonio Pierce καθώς η πίεση των Raiders αυξάνεται


Ο Antonio Pierce έχει μεγάλη ζήτηση στο πρωτάθλημα προπονητών του NFL, με το Αναφορά δικτύου NFL ότι οι Atlanta Falcons ζήτησαν άδεια να του κάνουν συνέντευξη για την κενή θέση τους.

Αυτό είναι επιπλέον της συνέντευξης Pierce είχε Σάββατο με τους Τιτάνες του Τενεσίο οποίος απέλυσε απροσδόκητα τον Mike Vrabel μετά τη σεζόν.

Και μετά είναι η δουλειά που ο Πιρς ολοκλήρωσε τη σεζόν με προσωρινό προπονητή των Λας Βέγκας Ρέιντερς.

Ο Pierce, ο πρώην linebacker των Giants, πήγε 5-4 αφού αντικατέστησε τον Josh McDaniels με τους Raiders στα μέσα της σεζόν.

Κέρδισε επίσης το αμυντικό άκρο του πρωταγωνιστή Maxx Crosby, ο οποίος, σύμφωνα με το NFL Media, θα μπορούσε να διερευνήσει ένα αίτημα εμπορίου εάν δεν δοθεί στον Pierce η επικεφαλής δουλειά σε μόνιμη βάση στο Λας Βέγκας.


Ο Antonio Pierce πήγε 5-4 ως προσωρινός προπονητής των Raiders, βοηθώντας την ομάδα να σημειώσει ρεκόρ 8-9 μετά από ένα ξεκίνημα 3-5.
Ο Antonio Pierce πήγε 5-4 ως προσωρινός προπονητής των Raiders, βοηθώντας την ομάδα να σημειώσει ρεκόρ 8-9 μετά από ένα ξεκίνημα 3-5. Getty Images

Τα πράγματα περίπλοκα είναι η πιθανή διαθεσιμότητα του Jim Harbaugh, ο οποίος μόλις οδήγησε το Michigan στο εθνικό πρωτάθλημα, αλλά ενεπλάκη σε διαμάχες – και ανεστάλη δύο φορές – κατά τη διάρκεια της σεζόν του πρωταθλήματος των Wolverines.

Εάν ο Harbaugh θέλει να επιστρέψει στο NFL, όπου ήταν προπονητής στους San Francisco 49ers για τέσσερις σεζόν από το 2011-14, θα είναι ένα καυτό προϊόν.


Ο Άρθουρ Μπλανκ είναι ο ιδιοκτήτης των Atlanta Falcons.
Ο Άρθουρ Μπλανκ είναι ο ιδιοκτήτης των Atlanta Falcons. Getty Images

Οι Raiders, σύμφωνα με το NFL Network, «συνεχίζουν να ζυγίζουν» ακολουθώντας τον Harbaugh, ο οποίος ήταν ο προπονητής των στρατιωτών της ομάδας το 2002-03, την πρώτη του δουλειά προπονητή στο NFL αφού αποσύρθηκε ως παίκτης το 2001.

Αλλά η επιστροφή του Harbaugh στο NFL δεν είναι σίγουρο, αφού το Michigan, το alma mater του, προσπαθεί να διαπραγματευτεί ένα νέο συμβόλαιο μαζί του.

Όσο για τον Pierce, έχει άφθονο ανταγωνισμό υψηλού προφίλ στην αγορά εργασίας, με διαθέσιμο όχι μόνο τον Vrabel, αλλά και τον Bill Belichick και τον Pete Carroll μεταξύ των πρώην προπονητών, καθώς και τον αμυντικό συντονιστή των Cowboys, Dan Quinn και τον επιθετικό συντονιστή Lions, Ben Johnson. να εξεταστεί σοβαρά γύρω από το πρωτάθλημα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading