Οι Falcons σχεδιάζουν για δεύτερη συνέντευξη του Jim Harbaugh καθώς οι εικασίες του Bill Belichick στροβιλίζονται


Οι Falcons φαίνεται ότι κάνουν όλα τα στάδια για να κάνουν θραύση για την κενή θέση του προπονητή τους.

Η ομάδα προγραμματίζει μια δεύτερη συνέντευξη με τον προπονητή του Μίσιγκαν Τζιμ Χάρμπαου, σύμφωνα με τον Tom Pelissero του NFL Network.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα.

Όλα αυτά έρχονται αφού οι Falcons έκαναν μια ώθηση μετά από μερικά από τα μεγαλύτερα διαθέσιμα ονόματα για να αντικαταστήσουν τον Arthur Smith, ο οποίος αντικαταστάθηκε μετά το τέλος της σεζόν.

Η Ατλάντα έχει κυρίως πήρε συνέντευξη από τον πρώην προπονητή των Patriots, Bill Belichickο οποίος θεωρείται ο «κορυφαίος υποψήφιος» της ομάδας, Η Dianna Russini των Athletic ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Falcons έφτασαν στο σημείο να ναυλώσουν ένα από τα ιδιωτικά αεροπλάνα του ιδιοκτήτη Άρθουρ Μπλανκ για να κατεβάσουν τον Belichick νότια ως μέρος της διαδικασίας.


Ο επικεφαλής προπονητής του Μίσιγκαν Τζιμ Χάρμπαου μιλάει κατά τη διάρκεια του εορτασμού του εθνικού πρωταθλήματος στο Crisler Center στο Αν Άρμπορ.
Ο επικεφαλής προπονητής του Μίσιγκαν Τζιμ Χάρμπαου μιλάει κατά τη διάρκεια του εορτασμού του εθνικού πρωταθλήματος στο Crisler Center στο Αν Άρμπορ. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Belichick, 71, ολοκλήρωσε μια δεύτερη συνέντευξη με τους Falcons, ανακοίνωσε η ομάδα την Παρασκευή.

Όσο για τον Harbaugh, 60, ολοκλήρωσε μια πρώτη συνέντευξη με τους Falcons νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αφού πήρε μια με τους Chargers.

Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το ότι ο προπονητής του Μίτσιγκαν θα επιστρέψει στο NFL αφού κέρδισε έναν τίτλο του College Football National φέτος.

Ο Harbaugh προπονούσε στο παρελθόν με τους 49ers (2011-14), κάνοντας μια εμφάνιση στο Super Bowl κατά τη διάρκεια της σεζόν 2012-13, χάνοντας από τον αδερφό του John and the Ravens.

Ενώ έδινε μια συνέντευξη στο ράλι March for Life στην Ουάσιγκτον, DC την Παρασκευή, ο Harbaugh ήταν και πάλι αμήχανος σχετικά με το πώς θα είναι το μέλλον του και αν θα φύγει πραγματικά από τους Wolverines.


Ο προπονητής των New England Patriots, Bill Belichick, κοιτάζει στο πρώτο ημίχρονο στο Gillette Stadium στις 7 Ιανουαρίου 2024 στο Foxborough της Μασαχουσέτης.
Ο Bill Belichick κοιτάζει στο πρώτο ημίχρονο στο Gillette Stadium στις 7 Ιανουαρίου 2024 στο Foxborough της Μασαχουσέτης. Getty Images

«Απλώς παίρνω τη συμβουλή από τον Θεό και το Άγιο Πνεύμα, και τον κύριο Τζακ Χάρμπαου, τον μπαμπά μου και τη γυναίκα μου, Σάρα», είπε στον ο δημοσιογράφος αθλητικών και μέσων ενημέρωσης Jon Root. «Απλώς λαμβάνω τις συμβουλές, ζώντας μια μέρα τη φορά.

“Μια μέρα τη φορά. Ενα παιχνίδι την φορά. Ένα παιχνίδι τη φορά.”

Την Παρασκευή, το Οι Falcons ανακοίνωσαν ότι ολοκλήρωσαν επίσης μια εικονική συνέντευξη με αμυντικό συντονιστή των Lions Aaron Glenn.

Ο οκτάχρονος αμυντικός μπακ των Jets ηγείται της άμυνας του Ντιτρόιτ από το 2021.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading