Οι Giants παίζουν τον Tommy DeVito για τον Tyrod Taylor καθώς το QB κολλάει πίσω στην πραγματικότητα


ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ — Σερβίρουν τυροπιτάκια εδώ στη Φιλαδέλφεια, όχι κοτολέτες.

Οι Giants έβαλαν στον πάγκο τον Tommy DeVito για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης της ομάδας την ημέρα των Χριστουγέννων εναντίον των Eagles, τοποθετώντας τον Tyrod Taylor στον στρατηγό.

Οι γίγαντες έμειναν πίσω με 20-3 και μόλις είχαν πάρει τη μπάλα στα 14 μέτρα των Eagles, αφού ο Boston Scott έκανε το εναρκτήριο λάκτισμα για να ξεκινήσει το τρίτο δεκάλεπτο.

Ο Saquon Barkley στη συνέχεια όρμησε τρεις φορές και σκόραρε για να μειώσει το έλλειμμα των Giants σε 20-10.

Ο DeVito δυσκολεύτηκε πολύ πριν από τον πάγκο του, ολοκληρώνοντας μόλις 9-από-16 πάσες για 55 γιάρδες, καθώς η επίθεση των Giants δύσκολα μετακινούσε τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο.

Είχε μια βιασύνη για πέντε γιάρδες επίσης.

Ο μη στρατευμένος στρατηγός και ο τρίτος παίκτης που έγινε βασικός τέταρτος είχε δηλώσει νωρίτερα την εβδομάδα ότι ανυπομονούσε για το περίφημο απείθαρχο πλήθος στο Lincoln Financial Field.

Γρήγορα ξύπνησε αγενές.


Ο Tommy DeVito #15 των New York Giants πλαστογραφεί μια πάσα στον Saquon Barkley
Ο Tommy DeVito #15 των New York Giants πλαστογραφεί μια πάσα στον Saquon Barkley. Bill Kostroun/New York Post

«Άκουσα ότι είναι ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον», είπε ο DeVito. “Ανυπομονώ για αυτό. Μου αρέσει να ευδοκιμώ σε αυτά τα περιβάλλοντα. Εχει πλάκα. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Μου αρέσει ένα εχθρικό πλήθος».

Συμπεριλαμβανομένου του αγώνα της Δευτέρας, ο DeVito είχε ξεκινήσει τα έξι τελευταία παιχνίδια αφού αντικατέστησε τους τραυματίες Daniel Jones και Taylor, και κυρίως διατήρησε την αρχική του θέση μετά την αποκατάσταση του Taylor.

Η απίθανη άνοδος του DeVito σημείωσε κρεσέντο στη νίκη των Giants με 24-22 “Monday Night Football” επί των Packers την Εβδομάδα 14, γεγονός που επέκτεινε το σερί νικών τους σε τρεις.


Ο στρατηγός των Giants, Tyrod Taylor, φαίνεται να περνάει από τους Philadelphia Eagles
Ο στρατηγός των Giants, Tyrod Taylor, φαίνεται να περνάει από τους Philadelphia Eagles. AP

Ο DeVito οδήγησε σε ένα νικηφόρο παιχνίδι με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα, εκτόξευσε για 158 γιάρδες και ένα touchdown και πρόσθεσε 71 ορμές γιάρδες.

Αλλά φαίνεται ότι το Devito-sanity έχει καταρρεύσει στην πραγματικότητα.

Ηττήθηκε και παρομοίως δυσκολεύτηκε κατά τη διάρκεια της ήττας των Giants με 24-6 από τους Saints την περασμένη εβδομάδα, η οποία διέκοψε το σερί νικών τους και τελείωσε όλες τις ισχνές ελπίδες για πλέι οφ.

Ο Ντεβίτο εκτόξευσε για 177 γιάρδες και κανένα touchdown, καθώς οι Giants δεν κατάφεραν να πετύχουν κανένα touchdown ως ομάδα. Ο DeVito απολύθηκε επίσης επτά φορές.

Και τώρα μετά από άλλο ένα τραχύ ημίχρονο στη Φιλαδέλφεια, το χριστουγεννιάτικο δώρο του Devito είναι μια θέση στον πάγκο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading