Οι Giants συνέντευξη από τον Larry Izzo για πιθανή επιστροφή στο προπονητικό επιτελείο


Το έκανε στο υψηλότερο επίπεδο ως παίκτης και το προπονούσε σε υψηλό επίπεδο, και τώρα ο Larry Izzo μπορεί να επιστρέψει στους Giants ως συντονιστής των ειδικών ομάδων τους.

Ο Izzo πήρε συνέντευξη το Σάββατο με τον Brian Daboll για την κενή θέση, επιβεβαίωσε το The Post και, δεδομένου του βιογραφικού και της ιστορίας του με τον Daboll, είναι πιθανό ο Izzo να είναι ισχυρός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Thomas McGaughey, ο οποίος απολύθηκε από τον Daboll μετά τη σεζόν.

Ο Izzo, 49 ετών, είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους παίκτες ειδικών ομάδων στην ιστορία του NFL, ένας τρεις φορές Pro Bowler που έφερε δεξιότητα και ιδιοσυγκρασία στους πολλούς ρόλους του ως άσος ειδικών ομάδων.

Ο Izzo άφησε το στίγμα του με τους Patriots από το 2001-08, κερδίζοντας τρία Super Bowl.

Ο Daboll ήταν αμυντικός βοηθός και ο προπονητής των ευρέων δεκτών στο επιτελείο του Bill Belichick κατά το μεγαλύτερο μέρος της παραμονής του Izzo στη Νέα Αγγλία.

Ο Izzo ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2011, προσλήφθηκε από τους Giants ως βοηθός συντονιστή ειδικών ομάδων τους, συνεργαζόμενος με τον Tom Quinn αφού ο McGaughey, στην πρώτη του θητεία με τους Giants, έφυγε για το LSU.


Ο Larry Izzo ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός συντονιστή ειδικών ομάδων με τους Giants.
Ο Larry Izzo ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός συντονιστή ειδικών ομάδων με τους Giants. Charles Wenzelberg/NY Post

Ο Izzo κέρδισε το τέταρτο δαχτυλίδι του Super Bowl, το πρώτο του ως προπονητής, καθώς οι Giants κέρδισαν το Super Bowl XLVI.

«Μεγάλος προπονητής, στους παίκτες άρεσε να παίζουν για αυτόν», είπε ο Λόρενς Τάινς, ο παίκτης αυτής της ομάδας Giants, στην The Post. «Ο Λάρι συμμετείχε στις προπονήσεις και πήγαινε ολοταχώς. Αυτό που αγαπώ στον Λάρι είναι η έντασή του. Προπονεί όπως έπαιζε και ήταν καλός παίκτης για πολύ καιρό.

«Είναι ένας από τους αγαπημένους μου προπονητές όλων των εποχών».


Ο Larry Izzo είναι επί του παρόντος ο συντονιστής των ειδικών ομάδων των Seahawks.
Ο Larry Izzo είναι επί του παρόντος ο συντονιστής των ειδικών ομάδων των Seahawks. Getty Images

Ο Izzo ήταν στους Giants τη σεζόν 2015. Υπηρέτησε επίσης ως συντονιστής των ειδικών ομάδων των Τεξανών και ανέλαβε αυτόν τον ρόλο τα τελευταία δύο χρόνια για τους Seahawks, οι οποίοι αλλάζουν προπονητικό επιτελείο μετά τον χωρισμό με τον Pete Carroll.

Οι Giants έχουν επίσης μιλήσει με τους Michael Ghobrial (Jets), Carlos Polk (Bears) και Matt Harper (49ers), οι οποίοι είναι όλοι βοηθοί ειδικών ομάδων με τις ομάδες τους.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading