Οι Giants συνεντεύξεις από τον προπονητή των Saints, Joel Thomas


Η αναζήτηση των Giants για έναν τέταρτο διαφορετικό προπονητή μπακ τα τελευταία τέσσερα χρόνια ξεκίνησε με την εικόνα της σταθερότητας.

Ο Joel Thomas, ο οποίος είναι ο προπονητής των Saints running backs από το 2015, πήρε συνέντευξη το Σάββατο, σύμφωνα με το NFL Network.

Προηγουμένως πέρασε 13 χρόνια προπονώντας τρέξιμο στο επίπεδο NCAA Division I FBS.

Αφού ο Burton Burns κράτησε τη θέση για δύο χρόνια στους Giants υπό τον Joe Judge, ο επικεφαλής προπονητής Brian Daboll προσέλαβε τον DeAndre Smith (ο οποίος έφυγε για να γίνει ο προπονητής των Colts running backs μετά από μια σεζόν) και μετά τον Jeff Nixon (ο οποίος έφυγε για να είναι συντονιστής επίθεσης των Syracuse την περασμένη εβδομάδα. ).

Είτε είναι ο Thomas, ο οποίος έχει επιβλέπει πέντε φορές την καριέρα του Pro Bowler Alvin Kamara, είτε κάποιος άλλος που προσλαμβάνεται για να αντικαταστήσει τον Nixon, η δουλειά έρχεται με αβεβαιότητα.

Θα επιστρέψει ο Saquon Barkley με ένα franchise tag ή πολυετή παράταση ή θα αφήσουν οι Giants να περπατήσει ο καλύτερος πλέι μέικερ τους και να προσθέσει σε ένα δωμάτιο με επικεφαλής τον Eric Gray και τον Gary Brightwell μέσω της free Agency και του draft;


Ο Joel Thomas, που απεικονίζεται το 2017, είναι ο προπονητής των Saints από το 2015.
Ο Joel Thomas, που απεικονίζεται το 2017, είναι ο προπονητής των Saints από το 2015. AP

Οι Άγιοι έδωσαν άδεια στον Τζόελ Τόμας (λ.) να πάρει συνέντευξη με τους Γίγαντες.
Οι Άγιοι έδωσαν άδεια στον Τζόελ Τόμας (λ.) να πάρει συνέντευξη με τους Γίγαντες. AP

Οι Άγιοι έδωσαν άδεια στον Θωμά να πάρει συνέντευξη.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading