Οι Jets και ο CJ Mosley δεν έχουν απαντήσεις για τον David Njoku του Browns


CLEVELAND — Οι Jets ήξεραν ότι ερχόταν και παρόλα αυτά, δεν μπορούσαν να το σταματήσουν.

Το οποίο ήταν καταραμένο.

Ο πρωταγωνιστής των Browns, Amari Cooper, ο οποίος είχε 265 γιάρδες υποδοχής στον αγώνα της Κυριακής, ήταν εκτός για τον αγώνα της Πέμπτης το βράδυ με τους Jets με τραυματισμό στη φτέρνα.

Ετσι, Ο στρατηγός του Κλίβελαντ Τζο Φλάκο επρόκειτο να πάει αλλού για τα παιχνίδια του με τα μεγάλα pass, και αλλού θα ήταν πάντα ο David Njoku.

Ο Njoku δεν ήταν αποκλειστικά ευθύνη του CJ Mosley. Αλλά ο παλαίμαχος linebacker και ο αμυντικός αρχηγός των Jets επρόκειτο να συμμετάσχει σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον στην επιβράδυνση του κλειστού άκρου των Browns, οι οποίοι έβαλαν την πατρίδα του Cedar Grove, NJ, στον χάρτη πολύ πριν το κάνει ο Tommy DeVito.

Ο Njoku τελείωσε με έξι δεξιώσεις για 134 γιάρδες και σκότωσε απολύτως την άμυνα των Jets καθώς οι Μπράουν τους έκαναν ενέδρα καθοδόν για τη νίκη με 37-20 στο Στάδιο Κλίβελαντ Μπράουνς.


Ο Ντέιβιντ Ντζόκου κάνει μια σύλληψη καθώς ο CJ Mosely προσπαθεί να κάνει το τάκλιν κατά την ήττα των Jets με 37-20 από τους Browns.
Ο Ντέιβιντ Ντζόκου κάνει μια σύλληψη καθώς ο CJ Mosely προσπαθεί να κάνει το τάκλιν κατά την ήττα των Jets με 37-20 από τους Browns. Getty Images

Ο Njoku είχε τέσσερις υποδοχές για 111 γιάρδες στο πρώτο τέταρτο, πέντε για 128 γιάρδες στο πρώτο ημίχρονο. Και έκανε τον Mosley να φαίνεται άσχημος μερικές φορές.

Ο πρώτος οπισθοσπαστικός ήρθε στο τέταρτο παιχνίδι από το scrimmage, σε ένα τρίτο και 15ο από το Cleveland 20. Ο Flacco συνδέθηκε με τον Njoku στη μέση και ήταν ακάλυπτος, τρέχοντας για 36 γιάρδες για να στήσει το πρώτο TD των Browns.

«Ναι, γλίστρησα», είπε ο Μόσλι μετά. «Μισώ που γλίστρησα. Μακάρι να με είχε κερδίσει».

Τρία παιχνίδια αργότερα, ο Flacco έβαλε τέλεια μια πάσα πάνω από τα τεντωμένα χέρια του Mosley στη μέση και συνδέθηκε με τον Njoku για άλλα 28 γιάρδες στη γραμμή των 7 γιάρδων των Jets.

«Πραγματικά δεν ήξερα ποια ήταν η διαδρομή πίσω μου, οπότε δεν ήξερα πραγματικά το βάθος που έπρεπε να πάρω», είπε ο Mosley για αυτό το έργο. «Όταν το πέταξε, είπα «Ναι, αυτό είναι» και [the ball] συνέχισε να πηγαίνει. Όταν συμβαίνει αυτό, απλά ακούς για το πλήθος και όταν ακούς την αντίδραση τώρα, αν είναι καλό ή κακό παιχνίδι».

Ήταν, προφανώς, ένα από τα πολλά κακά παιχνίδια που έκανε η άμυνα των Jets.

Ο Njoku, με τη δεύτερη κατοχή των Browns, τους σκότωσε με 43 γιάρδες catch-and-run στο τρίτο και στο 12ο. Αυτό έδωσε στους Browns ένα πρώτο και γκολ από τη γραμμή των 7 γιάρδων των Jets και δημιούργησαν το δεύτερο TD τους.

«Έκαναν τις σωστές κλήσεις και εκτελούσαν», είπε ο Mosley. «Μας έπιασαν σε κάποια κακά παιχνίδια. Δώστε τους εύσημα που κάνουν τη δουλειά τους».


Ο Ντέιβιντ Ντζόκου τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο αφού έκανε υποδοχή κατά τη διάρκεια της απώλειας των Τζετς.
Ο Ντέιβιντ Ντζόκου τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο αφού έκανε υποδοχή κατά τη διάρκεια της απώλειας των Τζετς. Getty Images

Ερωτηθείς γιατί η άμυνα χάλασε τόσο άσχημα απέναντι στον Njoku, ο Mosley είπε: «Γιατί; Δεν είμαι σίγουρος. Αλλά ήταν σίγουρα απογοητευτικό. Διατηρούμε την άμυνά μας σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα αυτό δεν ήταν το στάνταρ μας στο πρώτο ημίχρονο. Τακτοποιηθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και κάπως το κάναμε παιχνίδι.

«Για να είμαστε μεγάλη άμυνα, πρέπει να ξεκινάμε γρήγορα κάθε παιχνίδι. Μερικές φορές, μερικές φορές θα το πάρεις».

Οι Jets πήραν το βράδυ της Πέμπτης, και ο Mosley ήταν στο επίκεντρο, αν και ανάγκασε έναν Njoku να σκάψει στο τρίτο τέταρτο και να το ανακτήσει.

«Αισθάνομαι ότι έπαιξα καλά, έξω από αυτό το παιχνίδι που με πήρε πραγματικά», είπε ο Mosley. «Δεν είμαι μεγάλος στο αν έχω 15, 10 τάκλιν, δεν το κάνω τη βάση αν έκανα καλό παιχνίδι. Για μένα, είναι θέμα επικοινωνίας και προσμονής και κατανόησης του τι προσπαθεί να μας κάνει η παράβαση».

Σε αυτές τις περιοχές, ο Mosley και η υπόλοιπη άμυνα απέτυχαν.

«Τους δίνω τα εύσημα», είπε ο Mosley. «Ο Njoku είναι σπουδαίος παίκτης. Ο Τζο είναι εξαιρετικός πασαδόρος και εξαιρετικός στρατηγός, και συνδέθηκαν πολύ καλά. Καταλάβαμε ότι θα ήταν ο κύριος στόχος τους — ειδικά με τον Amari Cooper να μην παίζει. Απλώς δώστε τους πίστωση. Εκτέλεσαν το αγωνιστικό τους σχέδιο σε εκείνο το πρώτο ημίχρονο».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading