Οι Jets' Sauce Gardner, Quincy Williams κερδίζουν διακρίσεις First Team All-Pro


Αφού υπάρξει σνόμπαρε το Pro Bowlο Κουίνσι Ουίλιαμς, ο linebacker των Jets, έλαβε μια πιο σημαντική διάκριση την Παρασκευή.

Και ο πρωταγωνιστής της γωνίας Sauce Gardner έγραψε ιστορία.

Και οι δύο ονομάστηκαν First-Team All-Pros φέτος, τα μοναδικά Jets που ονομάστηκαν σε οποιαδήποτε από τις ομάδες All-Pro.

Σημάδεψε την πρώτη στην καριέρα του Ουίλιαμς και τη δεύτερη φορά στις δύο πρώτες σεζόν του που ο Γκάρντνερ κέρδισε την τιμή.

Ο Gardner είναι ο πρώτος κόρνερ μπακ του NFL από το 1970 που πήρε το όνομά του στην ομάδα First Team All-Pro σε κάθε μία από τις δύο πρώτες σεζόν του.

Είναι επίσης ένα από τα μόλις επτά αεριωθούμενα αεροπλάνα που το έκαναν πολλές φορές.

Πέρυσι, ο Gardner έγινε ο πρώτος κόρνερ μπακ μετά τον Ronnie Lott το 1981 με την αναγνώριση και φέτος ακολούθησε άλλη μια κυρίαρχη απόδοση.


Ο Sauce Gardner ονομάστηκε First Team All-Pro.
Ο Sauce Gardner ονομάστηκε First Team All-Pro. Getty Images

Ο Gardner ήταν ο τρίτος καλύτερος βαθμολογημένος κόρνερμπακ του Pro Football Focus φέτος, με συνολικό βαθμό 88,6. Στοχεύτηκε μόλις 55 φορές φέτος, σύμφωνα με την Pro Football Reference, και κατέγραψε 11 αμυνόμενες πάσες και 57 συνολικά τάκλιν.

Ο Γουίλιαμς, ο αδερφός του πρωταγωνιστή των αμυντικών γραμμών των Τζετς, Κουίνεν Γουίλιαμς, απόλαυσε μια σεζόν ξεπαγώνων, η τρίτη του με τους Τζετς τον υπέγραψε αφού τον έκοψαν οι Τζάγκουαρς.

Κατέγραψε συνολικά 139 τάκλιν, δύο τσουβάλια και 15 τάκλιν για απώλεια. Ήταν ο έκτος παίκτης γραμμής της PFF με την υψηλότερη βαθμολογία με συνολικό βαθμό 81,1.


Ο Linebacker Quincy Williams ονομάστηκε First Team all-Pro.
Ο Linebacker Quincy Williams ονομάστηκε First Team all-Pro. Charles Wenzelberg / New York Post

Εξέφρασε στο τέλος της κανονικής περιόδου την απογοήτευσή του που δεν έκανε την ομάδα Pro Bowl.

«Το μεγαλύτερο πράγμα είναι ότι ήθελα να μεγαλώσω από πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια», είπε ο Williams την περασμένη εβδομάδα. «Ειλικρινά νιώθω ότι το κατάλαβα. Το κύριο πράγμα που έχω πει στους ανθρώπους ότι ο προορισμός είναι το Pro Bowl, αυτός είναι ακόμα ο προορισμός. …. Δεν έφτασα σε αυτόν τον προορισμό φέτος, αλλά ο στόχος θα παραμείνει ο ίδιος για την επόμενη χρονιά.

«Το ταξίδι ήταν καλό. Πηγαίνοντας βδομάδα με τη βδομάδα, με καλή απόδοση, ήταν τεράστιο.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading