Οι Mike Kafka, Wink Martindale δεν έχουν πλέον ζήτηση για head-coaching μετά το flop των GiantsΠριν από ένα χρόνο, ήταν ένα καυτό εμπόρευμα.

Τώρα είναι ούτε καν χλιαρό.

Ο Μάικ Κάφκα και ο Γουίνκ Μαρτίντεϊλ, που συμμετείχαν στην εκπληκτική πορεία των Giants στα πλέι οφ την περασμένη σεζόν, ήταν και οι δύο υποψήφιοι για κενές θέσεις προπονητών NFL εκτός εποχής.

Τώρα ο Kafka, ο επιθετικός συντονιστής των Giants, και ο Martindale, ο αμυντικός συντονιστής τους, στρίβουν με τον γρήγορο άνεμο των Meadowlands του Ιανουαρίου καθώς αυτή η σεζόν καταλήγει στον τελικό της Κυριακής ενάντια στους Eagles στο MetLife Stadium, αναρωτιούνται αν θα συνεχίσουν να απασχολούνται στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Το ίδιο και ο συντονιστής των ειδικών ομάδων Thomas McGaughey.

Αυτό συμβαίνει όταν είσαι μέλος μιας ομάδας 5-11. Αυτό κάνει η ήττα. Ενημερώνει τους πάντες. Και καμία από τις τρεις φάσεις του παιχνιδιού δεν πήγε καλά για τους Γίγαντες αυτή τη σεζόν.

Επιθετικά, οι Giants κατατάσσονται στην 30η θέση του πρωταθλήματος σε πόντους με μόλις 239, μέσο όρο 14,9 ανά παιχνίδι. Κατατάσσονται στην 30η θέση στο πρωτάθλημα σε συνολικές γιάρδες και τελευταίοι σε passing γιάρδες με μόλις 2.580.

Ο Μάικ Κάφκα είπε ότι ήταν επικεντρωμένος στο παιχνίδι Giants' Week 18 όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του ως συντονιστής επίθεσης της ομάδας. Corey Sipkin για τη NY Post

Αμυντικά, οι Giants έχουν αποφέρει 397 πόντους, μέσο όρο 24,8 ανά παιχνίδι, που είναι ο πέμπτος περισσότερος. Έχουν επιτρέψει ανησυχητικά 24 ορμητικά TD, τα δεύτερα στο πρωτάθλημα, 4,7 γιάρδες ανά μεταφορά, η οποία κατατάσσεται στην 30η θέση στο πρωτάθλημα, και συνολικά 2.118 ορμητικές γιάρδες, που κατατάσσεται στην 29η θέση.

Οι ειδικές ομάδες των Giants, επίσης, ήταν ασυνεπείς όλη αυτή τη σεζόν, αποτυγχάνοντας να παράγουν αρκετά παιχνίδια που αλλάζουν το παιχνίδι.

Οι συντονιστές της ομάδας μιλούν στους δημοσιογράφους κάθε Πέμπτη κάθε εβδομάδα, γεγονός που έκανε αυτή την τελευταία τους εμφάνιση για αυτή τη σεζόν — και ενδεχομένως για τα καλά.

Όταν ο Κάφκα ρωτήθηκε αν περιμένει να επιστρέψει την επόμενη σεζόν, μπήκε στη λειτουργία αυτόματου πιλότου του Belichickian «on-to-Cincinnati».

«Πραγματικά, η μόνη μου εστίαση είναι σήμερα και αυτή την εβδομάδα και να προετοιμάσω τα παιδιά μας όσο καλύτερα μπορούμε για τη Φιλαδέλφεια», είπε.

Ερωτηθείς, στη συνέχεια, εάν έχει μιλήσει με τον προπονητή Μπράιαν Ντάμπολ για το μέλλον του, ο Κάφκα απάντησε, «Η μόνη μας εστίαση ήταν μόλις στη Φιλαδέλφεια».

Ερωτηθείς, υπό το φως των συνεντεύξεων του για τις δουλειές του προπονητή πριν από ένα χρόνο, πώς νιώθει για το μέλλον του, ο Κάφκα είπε: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου ως προπονητής, αλλά η εστίασή μου ήταν μόνο στη Φιλαδέλφεια. σήμερα και αυτή την εβδομάδα».

Ο Κάφκα πήρε συνέντευξη με τους Panthers, τους Texans και τους Colts για τις κενές θέσεις τους μετά την περασμένη σεζόν και πιστεύεται ότι ήταν φιναλίστ για τις δουλειές στην Καρολίνα και στο Χιούστον. Ο Martindale πήρε συνέντευξη με τους Colts και ήταν στο μείγμα για αυτή τη δουλειά.

«Περιμένω να επιστρέψω; Δεν ξέρω γιατί δεν θα το έκανα, αλλά κάνεις αυτές τις συζητήσεις μετά από αυτό το τελευταίο παιχνίδι και κάθεσαι αναπαυτικά και μπορείς να σκεφτείς και να αφαιρέσεις το συναίσθημα», είπε ο Martindale την Πέμπτη όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του. «Αυτές οι απαντήσεις θα έρθουν αργότερα μέσα στην εβδομάδα ως προς την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε. Όποτε δεν κερδίζετε, πώς λειτουργεί αυτό το πρωτάθλημα, αναπόφευκτα, θα έχετε συζητήσεις, σκληρές συζητήσεις. Το πώς θα λειτουργήσει είναι το πώς θα λειτουργήσει».

Πριν από αρκετές εβδομάδες, μια αναφορά του Fox Sports ανέφερε ότι ο Martindale και ο Daboll ήταν σε “κακό μέρος” και ο Martindale δεν αναμενόταν να διαρκέσει τη σεζόν. Λοιπόν, το έκανε. Θα αντέξει όμως στην επόμενη σεζόν;

Δεν είναι σαφές εάν ο Wink Martindale θα παραμείνει ως συντονιστής των Giants για την επόμενη σεζόν. Charles Wenzelberg

Η αναφορά ήρθε λίγο μετά το Martindale δημοσιοποιήθηκε για το πόσο πληγωμένος ήταν όταν η ασφάλεια του Xavier McKinney πρότεινε να μην ακούει τη συμβολή των παικτών στο παιχνίδι. Ο Daboll, που απεχθάνεται την εκπομπή βρώμικων ρούχων, σίγουρα δεν άρεσε στον Martindale να διαιωνίζει μια ιστορία που θα προτιμούσε να είχε δει να πεθαίνει γρήγορα.

Ο Ντάμπολ προπονεί σκληρά τους παίκτες του και τους προπονητές του και δεν απολογείται γι' αυτό. Ο Martindale έχει ξεκάθαρα μια ευαίσθητη πλευρά και πιθανώς δεν χρειάζεται να τον προπονούν σκληρά.

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι αυτός και ο Daboll μπορούν «ακόμα να έχουν μια υγιή εργασιακή σχέση προχωρώντας», ο Martindale είπε, «Ναι, σίγουρα. Σίγουρος. Πάντα μπορεί».

Το πού οδηγεί αυτό είναι το εικαστήριο του καθενός, αλλά οι αμυντικοί παίκτες των Giants δεν θέλουν να οδηγήσουν πουθενά παρά μόνο με τον Martindale να παραμένει στην ομάδα, και αυτό περιπλέκει τα πράγματα εάν ο Daboll αποφασίσει να απομακρυνθεί από αυτόν.

Οι ειδικές ομάδες του Thomas McGaughey ήταν ασυνεπείς αυτή τη σεζόν, κάτι που θα μπορούσε να κάνει τους Giants να προχωρήσουν μετά τη χρονιά. Charles Wenzelberg

«Όλοι τον αγαπάμε και όλοι έχουμε μια υπέροχη σχέση μαζί του», είπε ο McKinney στο The Post την Πέμπτη. «Είναι σπουδαίος DC. Είναι πολύ επιθετικός και εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλους μας. Είναι διασκεδαστικό να σε προπονεί αυτός».

Ο Cornerback Adoree' Jackson είπε “θα ήταν λίγο απογοητευτικό” αν ο Martindale δεν επέστρεφε την επόμενη σεζόν.

Ο Linebacker Bobby Okereke, ο οποίος είναι ο τρίτος αμυντικός συντονιστής της καριέρας του, είπε: «Αν υπάρχει μια ευκαιρία να έχουμε κάποια συνέχεια και να χτίσουμε αυτή τη σεζόν, είναι πάντα θετικό. Όλοι αγαπάμε τον Wink και όλοι θέλουμε να επιστρέψει».

Φυσικά, δεν είναι τόσο απλό, τα απογοητευτικά αποτελέσματα είναι αυτά που είναι, αφήνοντας τον προπονητή να πάρει αποφάσεις.

«Αν δεν κάνεις παραγωγή, δεν έχεις δουλειά», είπε ο βετεράνος επιθετικός γραμμένος Justin Pugh στην The Post. «Αυτή είναι η δουλειά του ποδοσφαίρου. Οι προπονητές βρίσκονται στον ίδιο ακριβώς τρόπο με όλους εμάς ως παίκτες. Ένα χρόνο, σου δίνεται αυτό το υπέροχο νέο συμβόλαιο και τον επόμενο χρόνο μπορεί να απολυθείς. Όλοι γνωρίζουμε την επιχείρηση στην οποία ασχολούμαστε. Μπορεί να γίνει από εξαιρετική σε απαίσια.

“Γρήγορα.''


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading