Οι Old Dominion's Jones θα μείνουν μακριά τον υπόλοιπο χρόνοNORFOLK, Va. — Ο προπονητής μπάσκετ ανδρών της Old Dominion, Τζεφ Τζόουνς, θα αποχωρήσει για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο 63χρονος Τζόουνς βρισκόταν στο σπίτι και αναρρώνει από καρδιακή προσβολή που υπέστη στις 20 Δεκεμβρίου στο Diamond Head Classic στη Χονολουλού και έμαθε ότι θα χρειαστεί μια τέταρτη θεραπεία για τον καρκίνο του προστάτη.

Ο Kieran Donohue θα συνεχίσει να υπηρετεί ως προσωρινός προπονητής.

«Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση να ληφθεί, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο προσωρινός προπονητής Kieran Donohue, το επιτελείο και οι παίκτες θα συνεχίσουν να μάχονται για το υπόλοιπο της σεζόν», δήλωσε ο Jones σε δήλωση την Κυριακή. “Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη σκληρή δουλειά και την ανθεκτικότητά τους και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το έθνος του Monarch που συνεχίζει να είναι οι καλύτεροι οπαδοί στο πρωτάθλημα. Όλοι με κάνετε να είμαι ευγνώμων και περήφανος που είμαι μονάρχης.”

Ο Τζόουνς είναι προπονητής της Old Dominion από τη σεζόν 2013-14, κερδίζοντας 204 παιχνίδια με τους Monarchs. Διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη το 2015 και το 2018.

Ο Τζόουνς υπηρέτησε ως προπονητής της Βιρτζίνια από το 1990-98 και ήταν προπονητής των Αμερικανών από το 2001-13.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading