Οι Patriots σκοράρουν δύο touchdown σε έξι δευτερόλεπτα μετά την γκάφα της έναρξης των Broncos


Η ζωή σε έρχεται γρήγορα μερικές φορές, και οι Broncos το έμαθαν με τον δύσκολο τρόπο το βράδυ της Κυριακής.

Οι αγωνιζόμενοι Patriots έκαναν δύο touchdowns σε διάστημα έξι δευτερολέπτων καθώς κατέπληξαν τους Broncos, 26-23, σε μια πραγματική έκπληξη Mile High στο Ντένβερ.

Οι Broncos and Patriots ήταν ο τελευταίος αγώνας στην παραμονή Χριστουγέννων του NFL την Κυριακή, και οι Patriots πέτυχαν την αιώρηση των 14 πόντων αργά στο τρίτο τέταρτο του τελικού.

Ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των επτά παιχνιδιών του Bailey Zappe, στα 52 γιάρδα, την οποία ολοκλήρωσε με πάσα 11 γιάρδας στον Mike Gesicki στο πίσω μέρος της ζώνης του τέρματος για να επεκτείνει το προβάδισμα των Patriots στους εννέα με 1:41 να απομένουν. το τρίτο τρίμηνο.

Το touchdown pass ήταν το δεύτερο για τον Zappe της βραδιάς.


Ο Mike Gesicki #88 των New England Patriots γιορτάζει ένα πιάσιμο touchdown με τον γκαρντ Sidy Sow #62 κατά τη διάρκεια του 3ου τετάρτου του αγώνα εναντίον των Denver Broncos στο Empower Field At Mile High στις 24 Δεκεμβρίου 2023 στο Ντένβερ του Κολοράντο.  (
Ο Mike Gesicki #88 των New England Patriots γιορτάζει ένα πιάσιμο touchdown με τον γκαρντ Sidy Sow #62 κατά τη διάρκεια του 3ου τετάρτου του αγώνα εναντίον των Denver Broncos στο Empower Field At Mile High στις 24 Δεκεμβρίου 2023 στο Ντένβερ του Κολοράντο. Getty Images

Αλλά εκεί που τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο για τους Broncos ήταν δευτερόλεπτα αργότερα στο εναρκτήριο λάκτισμα.

Ο γυρολόγος Μάρβιν Μιμς Τζούνιορ έσβησε την σύλληψη αλλά ανέκτησε την μπάλα — μόνο για να του την αφαιρέσει ο Μάρτε Μάπου.

Ο Cody Davis ανέκτησε το ποδόσφαιρο για το touchdown, δίνοντας προβάδισμα στη Νέα Αγγλία με 23-7.

«Το να έχεις μια άμυνα όπως εμείς, εννοώ ότι είναι εκπληκτικό. Είναι απλά φοβερό να βλέπεις αυτά τα παιδιά να παίζουν», είπε ο Zappe μετά το παιχνίδι, σύμφωνα με το Associated Press. «Είναι μια από τις καλύτερες – αν όχι οι καλύτερες – άμυνες σε ολόκληρο το πρωτάθλημα».


Ασφάλεια Ο Cody Davis #22 των New England Patriots συγχαίρει τους συμπαίκτες του μετά την ανάκτηση μιας χαλαρής μπάλας για ένα touchdown, αφού ο linebacker Marte Mapu #30 των New England Patriots έβγαλε τη μπάλα από τον ευρυγώνιο Marvin Mims Jr. #19 των Denver Broncos
Ασφάλεια Ο Cody Davis #22 των New England Patriots συγχαίρεται από τους συμπαίκτες του μετά την ανάκτηση μιας χαλαρής μπάλας για touchdown, αφού ο linebacker Marte Mapu #30 των New England Patriots έβγαλε τη μπάλα από τον ευρυγώνιο Marvin Mims Jr. #19 των Denver Broncos. Getty Images

Ούτε οι Patriots ούτε οι Broncos είχαν μια ιδιαίτερα καλή σεζόν, καθώς οι αγώνες της Νέας Αγγλίας ήταν καλά τεκμηριωμένοι, μπαίνοντας στο παιχνίδι της Κυριακής με μόλις τρεις νίκες.

Παρά το γεγονός ότι οι Patriots άνοιξαν ένα μεγάλο προβάδισμα από τα δύο touchdowns στο διάστημα των έξι δευτερολέπτων, ο Russell Wilson και οι Broncos κατάφεραν να ανταποκριθούν και να ισοφαρίσουν αργά το παιχνίδι σε 23-23.

Αλλά οι Patriots έφυγαν με μια νίκη μετά ο αγωνιζόμενος λάκτισμα Τσαντ Ράιλαντ κάρφωσε ένα λάκτισμα 56 υάρδας στα τελευταία δευτερόλεπτα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading