Οι Raiders θα κάνουν τον Antonio Pierce πρώτο προπονητή μετά από εντυπωσιακή ενδιάμεση πορεία


Αυτή τη φορά, φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης Mark Davis θα προσλάβει τον προσωρινό προπονητή των Raiders αντί να στραφεί σε διαφορετική κατεύθυνση.

Πολλαπλές αναφορές την Παρασκευή έδειχναν ότι οι Raiders αφαιρούσαν την προσωρινή ετικέτα από τον Antonio Pierce – ο οποίος σημείωσε 5-4 αφού ανέλαβε τον απολυμένο Josh McDaniels – και τον κράτησαν για τη δουλειά πλήρους απασχόλησης.

Το ESPN ανέφερε ότι οι πλευρές «ολοκληρώνουν» μια συμφωνία και άλλα καταστήματα επιβεβαίωσαν ότι ο Pierce επιλέχθηκε για τη δουλειά.

Ενώ ο Pierce ήταν ο υποψήφιος που προτιμούσαν οι παίκτες των Raiders, ο πρώην linebacker των Giants πήρε επίσης συνέντευξη με τους Titans, ενώ οι Falcons ζήτησαν άδεια να του κάνουν συνέντευξη.

Ντέιβις είχε «κάποια παρατεταμένη λύπη» από το 2021 και δεν προσέλαβε τον Rich Bisaccia — που αντικατέστησε τον Jon Gruden ως προπονητή, σταθεροποίησε ένα franchise γεμάτο διαμάχες και τους οδήγησε ακόμη και στην postseason — με πλήρη απασχόληση μετά τη σεζόν, σύμφωνα με το Sports Illustrated.

Οι παίκτες των Raiders είχαν υποστηρίξει δημόσια τον Pierce.


Ο Antonio Pierce ολοκληρώνει μια συμφωνία για να γίνει ο επόμενος προπονητής των Raiders, σύμφωνα με το ESPN.
Ο Antonio Pierce ολοκληρώνει μια συμφωνία για να γίνει ο επόμενος προπονητής των Raiders, σύμφωνα με το ESPN. Getty Images

«Είναι προφανές ότι αυτό που ήθελα και αυτή είναι η ψήφος μου, και έχω μιλήσει για αυτό», ο πρωταγωνιστής Davante Adams είπε στους δημοσιογράφους νωρίτερα αυτό το μήνα. «Βασικά έτσι νιώθει όλο το αποδυτήριο και με καλό λόγο. Μπήκε και έκανε εξαιρετική δουλειά. Συνέχισε να μας κερδίζει. Δεν είναι μόνο το άνετο. Νομίζω ότι η ύπαρξη AP εδώ θα είναι καλό για αυτόν τον οργανισμό. Ενσαρκώνει κατά κάποιο τρόπο αυτό που σημαίνει να είσαι Raider.

«Αυτή η νοοτροπία, αυτό το swag και όλα τα πράγματα που υποστηρίζει είναι τα πράγματα στα οποία πιστεύω. Είναι εύκολο για έναν τύπο σαν εμένα, ειδικά αφού ασχολήθηκα λίγο μαζί του φέτος και τον γνώρισα και είδα την εξέλιξή του μπροστά της ομάδας. Όλα αυτά τα πράγματα, όλα αυτά τα διαφορετικά πεδία του να είσαι προπονητής. Σίγουρα τον στηρίζω».

Το αμυντικό τέλος Maxx Crosby θα μπορούσε να ζητήσει ακόμη και ένα trade αν ο Pierce δεν είχε προσληφθεί, σύμφωνα με το NFL Network.

“Ας φτιάξουμε αυτό το πράγμα και ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με αυτό”, είπε ο Crosby στο podcast “The Rush with Maxx Crosby”, σύμφωνα με το The Athletic. «Αν δεν λειτουργεί, τότε δεν λειτουργεί, αλλά πιστεύω σε αυτόν και ξέρω ότι αυτό πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση και νιώθω ότι κάνουν και όλοι οι άλλοι. Έτσι, πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι σωστό και να φέρουμε το AP πίσω και να φέρουμε [interim GM Champ Kelly] πίσω, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.”

Ο Πιρς πέρασε τις πέντε τελευταίες σεζόν της καριέρας του στο NFL με τους Giants προτού μεταβεί στην προπονητική και πέρασε τέσσερα χρόνια στο επιτελείο της Πολιτείας της Αριζόνα προτού οι Raiders τον προσλάβουν ως προπονητή των linebackers τους το 2022.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading