Οι Saints αναμένεται να κρατήσουν τον Dennis Allen για τη σεζόν NFL του 2024Υπάρχουν αριθμοί για να είναι πολλοί προπονητές που πυροβόλησαν τη Δευτέρα, αλλά κατευθύνονται στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Κυριακής, ο επικεφαλής προπονητής της Νέας Ορλεάνης, Dennis Allen, δεν αναμένεται να είναι ένας από αυτούς, σύμφωνα με το Pro Football Talk.

Ο Allen έχει ένα ακόμα παιχνίδι για να προπονηθεί την Κυριακή εναντίον των Falcons της Ατλάντα, με τους Αγίους να κατευθύνονται στο παιχνίδι 8-8 και με την ευκαιρία να κάνουν ακόμα την μετά την περίοδο.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής, οι Άγιοι θα μπορούσαν να επιστρέψουν με τον Άλεν επικεφαλής και τον στρατηγό Derek Carr στο κέντρο.

Η Νέα Ορλεάνη ξεκίνησε την Κυριακή έξω από την εικόνα του πλέι -οφ, παρά το γεγονός ότι είχε το ίδιο ρεκόρ με τους Tampa Bay Buccaneers, οι οποίοι φαίνονται έτοιμοι να κερδίσουν το NFC South λόγω ενός tiebreaker πάνω από τους αγίους.

Αλλά μια νίκη της Νέας Ορλεάνης πάνω από τους Falcons, σε συνδυασμό με απώλεια από τους Buccaneers στους Panthers της Καρολίνας, θα εγγυάται στους αγίους ένα σημείο στα πλέι -οφ του NFL.

Ο προπονητής των Αγίων Ντένις Άλεν πριν από τον αγώνα της Κυριακής με τους Falcons. AP
Ο στρατηγός των Saints Derek Carr φαίνεται να ρίξει εναντίον των Falcons. AP

Ο Άλεν, 51 ετών, διανύει τη δεύτερη χρονιά ως προπονητής στη Νέα Ορλεάνη.

Οι Άγιοι πήγαν με 7-10 στην πρώτη του σεζόν.

Ήταν επίσης προπονητής των τότε Oakland Raiders για λίγο περισσότερο από δύο σεζόν από το 2012-14.

Ο Ντένις Άλεν αναμένεται να τον επαναφέρουν οι Άγιοι. AP

Ο Carr, ο οποίος κλείνει τα 33 τον Μάρτιο, διανύει την πρώτη του χρονιά με τους Saints μετά από ένα ασυνήθιστο τέλος της εννιάχρονης θητείας του στους Raiders πέρυσι.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading