Οι Titans αναμένεται να προσλάβουν τον Brian Callahan ως επόμενο προπονητή για να αντικαταστήσει τον Mike Vrabel


Οι Τιτάνες στράφηκαν στο προβάδισμα μιας από τις κορυφαίες παραβάσεις της AFC τις τελευταίες σεζόν για τον αντικαταστάτη τους Mike Vrabel.

Ολοκληρώνουν μια συμφωνία για την πρόσληψη του συντονιστή επίθεσης των Bengals Brian Callahan ως επόμενο προπονητή τους, σύμφωνα με πολλές αναφορές, καθώς το Τενεσί τελειώνει μια έρευνα που ξεκίνησε με αιφνιδιαστικό πυροβολισμό.


Σύμφωνα με το ESPN, οι Τιτάνες αναμένεται να προσλάβουν τον επιθετικό συντονιστή των Βεγγαλών Μπράιαν Κάλαχαν ως τον επόμενο προπονητή τους.
Σύμφωνα με το ESPN, οι Τιτάνες αναμένεται να προσλάβουν τον επιθετικό συντονιστή των Βεγγαλών Μπράιαν Κάλαχαν ως τον επόμενο προπονητή τους. AP

Ο Κάλαχαν, μέλος του προσωπικού του NFL από το 2010 και με τους Βεγγάλης στον τρέχοντα ρόλο του από το 2019, βοήθησε τους Σινσινάτι να φτάσουν στο Super Bowl 2021, όπου έχασαν από τους Rams, και βοήθησε τον Τζο Μπάροου να γίνει ένας από τους κορυφαίους στρατηγούς του NFL.

Δεν έχει υπηρετήσει ως προπονητής στο παρελθόν, αλλά θα του ανατεθεί να βοηθήσει τον Γουίλ Λέβις, τον οποίο οι Τιτάνες συνέταξαν το ντραφτ το 2023, να εξελιχθεί στον επόμενο προπονητή του franchise.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading