Οι Titans αποφάσισαν να μην προσπαθήσουν να ανταλλάξουν τον Mike Vrabel: «Πολύ περίπλοκο»


Η ιδιοκτήτρια των Titans, Amy Adams Strunk, αναγνώρισε το απόγευμα της Τρίτης ότι η ομάδα διερεύνησε την ιδέα της διαπραγμάτευσης του Mike Vrabel. πριν τον απολύσει τελικά — αλλά τελικά αποφάσισε να μην το κάνει.

Ο Vrabel αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες με κενές θέσεις προπονητή, και αυτό έκανε πολλούς να αναρωτηθούν γιατί οι Τιτάνες δεν εξερεύνησαν προσπαθώντας να πάρουν κάτι σε αντάλλαγμα για τον προπονητή.

Αλλά ο Strunk υποστήριξε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τα μέσα ενημέρωσης των Titans ότι η διαδικασία θα είχε πάρει πολύ χρόνο και θα είχε αντίκτυπο στην ικανότητά τους να αναζητήσουν νέο προπονητή.

“Ναι, υπήρχε, αλλά υπάρχει μια παρανόηση σχετικά με το συμβόλαιο ενός προπονητή, ας πούμε έναντι του συμβολαίου ενός παίκτη”, είπε ο Strunk. «Το συμβόλαιο ενός προπονητή, δεν μπορείς να τον ανταλλάξεις αν δεν είναι πρόθυμος συνεργάτης σε αυτό το εμπόριο. Οπότε, ναι, το σκεφτήκαμε, αλλά στο τέλος της ημέρας, με τους κανόνες του πρωταθλήματος όπως είναι, ίσως θα μας έβαζε πίσω τρεις εβδομάδες.

Και ειλικρινά, για να αποκτήσω τον κατάλληλο προπονητή, δεν ήμουν διατεθειμένος να πάω στο πίσω μέρος της γραμμής και να πάρω την ευκαιρία να χάσω κάποιον που θέλαμε πολύ».


Ο προπονητής των Tennessee Titans Mike Vrabel αντιδρά στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Seattle Seahawks την Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023
Ο Mike Vrabel αφέθηκε να φύγει από τους Τιτάνες σε μια αιφνιδιαστική κίνηση την Τρίτη. AP

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό ότι οι Τιτάνες ζητούν συνεντεύξεις με πιθανούς υποψηφίους, αλλά αυτή η διαδικασία θα πρέπει να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά τη δομή που προχωράει, ο Strunk δεν ήταν σε θέση να πει εάν ο νέος προπονητής θα αναφερόταν σε αυτήν ή στον γενικό διευθυντή Ran Carthon ή ποιος θα είχε τον έλεγχο του ρόστερ των 53 ατόμων.

Ο ιδιοκτήτης των Titans απέρριψε επίσης την ιδέα ότι μόνο προπονητές με επιθετικό υπόβαθρο θα ληφθούν υπόψη για την κενή πλέον θέση.

“Βασικά, όχι. Πιστεύω ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε γενικές γραμμές», είπε ο Strunk. «Έτσι, είναι σημαντικό να βρείτε κάποιον που να φέρνει πολλές διαφορετικές ιδέες και φρέσκια προοπτική.

«Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτόν τον νέο προπονητή».


  Η ιδιοκτήτρια των Tennessee Titans, Amy Adams Strunk, συνομιλεί με τον προπονητή Mike Vrabel πριν από έναν αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Jacksonville Jaguars, Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023,
Η ιδιοκτήτρια των Tennessee Titans, Amy Adams Strunk, συνομιλεί με τον προπονητή Mike Vrabel πριν από έναν αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Jacksonville Jaguars, Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023, AP

Το Tennessee πήγε 6-11 αυτή τη σεζόν, το οποίο ήταν το χειρότερο ρεκόρ της ομάδας κατά τη διάρκεια των έξι σεζόν του Vrabel με τους Titans.

Ο σύλλογος έχασε επίσης τα πλέι οφ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading