Οι Travis Kelce και Taylor Swift έχουν «lovebirds» μια στιγμή μετά το ξέσπασμα του κράνους του σταρ του NFLΗ Τέιλορ Σουίφτ είχε πολλές παρηγοριές να κάνει.

Ο νικητής του Grammy εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του CBS παρηγορώντας τη Brittany Mahomes μετά την απογοητευτική ήττα των Chiefs με 20-14 από τους Raiders την ημέρα των Χριστουγέννων – και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε να κρατιούνται χέρι-χέρι με τον τρελός φίλος Travis Kelce.

“Πέρασα τα Χριστούγεννα μου περιμένοντας αυτά τα δύο ερωτοχούλια”, ο φωτογράφος του Kansas City Star Nick Wagner έγραψε λεζάντα σε μια ιστορία Instagram από τα δύο μαζί, με τη Σουίφτ να χαμογελά και την Κέλτσε να κοιτάζει προς το έδαφος.

Ας ελπίσουμε ότι οι διακοπές του αστεριού θα ήταν καλύτερες όσο περνούσε η μέρα.

Οι αντίπαλοι Raiders εμπόδισαν την επίθεση των Αρχηγών — και Η ήττα περιελάμβανε ένα ξέσπασμα κράνους από το Kelce στο δεύτερο τρίμηνο.

Ο Kelce αντάλλαξε επίσης σύντομα λόγια με τον προπονητή των Chiefs, Andy Reid, μετά την κατάρρευση.

«Επέστρεψε και έκανε καλή δουλειά. Πράγματα συμβαίνουν. Συναισθηματικό παιχνίδι», είπε ο Ριντ μετά το παιχνίδι, σύμφωνα με το Kansas City Star.

Ο Taylor Swift επευφημεί τον Travis Kelce κατά την ήττα των Chiefs από τους Raiders στις 25 Δεκεμβρίου 2023. AP

«Ο Τράβις είναι συναισθηματικός και μερικές φορές με πιάνουν λίγο τα κόκκινα μαλλιά μου».

Ο επιθετικός χαμός των Αρχηγών περιελάμβανε τζίρους σε διαδοχικά παιχνίδια του Πάτρικ Μαχόμες που και οι δύο οδήγησαν σε touchdowns των Raiders.

Πρώτα, ο Mahomes και ο Isiah Pacheco έκαναν μια ανταλλαγή απόψεων για ένα κόλπο, και στη συνέχεια ο Mahomes έριξε ένα pick-six, μετατρέποντας το προβάδισμα 7-3 σε έλλειμμα 17-7.

Τουλάχιστον η σχέση της Κέλτσε με τη Σουίφτ είναι ισχυρή, με το ισχυρό ζευγάρι να πρόκειται να περάσει μαζί τις γιορτές.

Ο Travis Kelce κατά την ήττα των Chiefs από τους Raiders. AP

Οι γονείς της Swift, Scott και Andrea, και ο αδερφός της Austin – ντυμένος Άγιος Βασίλης – ήταν επίσης παρόντες στον αγώνα της Δευτέρας.

Η Kelce είχε πει προηγουμένως στο People εκείνα τα Χριστούγεννα θα ήταν «διασκεδαστικό», ενώ δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες.

Ο Σουίφτ έχει γίνει τακτικός στα παιχνίδια του Κέλτσε καθώς ο ρομαντισμός αναπτύχθηκε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

«Όταν λες ότι μια σχέση είναι δημόσια, αυτό σημαίνει ότι θα τον δω να κάνει αυτό που αγαπά, να εμφανιζόμαστε ο ένας για τον άλλον, άλλοι άνθρωποι είναι εκεί και δεν μας νοιάζει». Η Σουίφτ είπε στο Time αφού ανακηρύχθηκε Πρόσωπο της Χρονιάς.

«Το αντίθετο από αυτό είναι ότι πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να βεβαιωθείς ότι κανείς δεν ξέρει ότι βλέπεις κάποιον. Και είμαστε απλά περήφανοι ο ένας για τον άλλον».

Ενώ η Swift συνεχίζει το “Eras Tour” της στο Τόκιο τον Φεβρουάριο, η Kelce και οι Chiefs παραμένουν σε καλή θέση για να κερδίσουν το AFC West.

Το Κάνσας Σίτι βρίσκεται στο 9-6 και δύο παιχνίδια μακριά από το Λας Βέγκας και το Ντένβερ στο AFC West με δύο παιχνίδια να απομένουν.

Η Taylor Swift ήταν στο παιχνίδι με την οικογένειά της. Getty Images

Οι Chiefs ολοκληρώνουν τη σεζόν με παιχνίδια ενάντια στους Bengals και τους Chargers.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading