Οπαδός των Buffalo Bills πυροβόλησε και σκότωσε κοντά στο γήπεδο των Miami Dolphins μετά το τέλος του αγώναΈνας οπαδός των Buffalo Bills πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση κοντά στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι το βράδυ της Κυριακής μετά τον αγώνα Bills-Dolphins, σύμφωνα με πολλές αναφορές.

Ο οπαδός, που προσδιορίστηκε από αναφορές ως ο 30χρονος Dylan Isaacs από τον Καναδά, περνούσε στην κίνηση μετά τον αγώνα με φίλους, όταν, σύμφωνα με τη θεία του, χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο.

Όταν ο Isaacs και οι φίλοι του κυνήγησαν το αυτοκίνητο, ένα άτομο βγήκε από το όχημα και πυροβόλησε τον Isaacs στη Northwest 27th Avenue, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές, και πέθανε στη σκηνή.

«Κατά την κατανόηση μας, πήγαιναν προς το όχημά τους και ένα αυτοκίνητο είχε βγει και χτύπησε τον Dylan», η θεία του Isaacs, Cecelia Skye, είπε στο NBC Miami. «Δεν ξέρω αν τον χτύπησε ή πόσο δυνατά τον χτύπησε, αλλά αυτός και ο φίλος του άρχισαν να κυνηγούν το αυτοκίνητο καθώς αυτό απομακρύνθηκε με ταχύτητα».

Ο οπαδός των Bills, Dylan Isaacs, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε κοντά στο στάδιο Miami Dolphins την Κυριακή. Dylan Isaacs/Facebook
Ο Dylan Isaacs παρακολούθησε τον αγώνα Bills-Dolphins την Κυριακή. Dylan Isaacs/Facebook
Ο Dylan Isaacs επισκεπτόταν από τον Καναδά. GoFundMe

Ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή από το σημείο, αλλά το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν ο δράστης βρέθηκε στο West Palm Beach, είπε η αστυνομία του Miami Gardens σε πολλά καταστήματα.

«Ήταν μια παράλογη πράξη», είπε ο Σκάι στο NBC Miami. «Απλά δεν ήθελαν [the driver] πληγώνει κανέναν άλλον. Ήταν απλώς ένα παιχνίδι. Είναι ένα άθλημα που υποτίθεται ότι είναι, είναι ανταγωνιστικό, αλλά δεν υπάρχει χώρος για βία».

Η οικογενειακή φίλη Ashley Cooke δημιούργησε ένα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για να φέρει το σώμα του Isaacs πίσω στο Six Nations του Καναδά και να κανονίσει την κηδεία.

Η αστυνομία στο σημείο του πυροβολισμού. WSVN
Μια άλλη άποψη της αστυνομίας στο σημείο του πυροβολισμού. WSVN

Ο σταρ των Dolphins Tyreek Hill αντέδρασε στα νέα την Τρίτη στο X.

«Το ποδόσφαιρο υποτίθεται ότι μας ενώνει και δεν μας χωρίζει, θυμηθείτε αυτό το κομμάτι», έγραψε.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading