Ο Άαρον Ρότζερς έχει πλέον «κοινό εχθρό» με τον Ράσελ Γουίλσον, καθώς οι Broncos σιγοβράζουνΟ Ράσελ Γουίλσον έχει την υποστήριξη του Άαρον Ρότζερς.

Ο στρατηγός των Jets υποστήριξε τον Wilson μετά τη δημοσιοποίηση του αστέρα των Broncos πώς έπαιζε ο πάγκος του πίσω από κλειστές πόρτες.

Wilson, ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο την περασμένη εβδομάδα για τον Τζάρετ Στίνταμισχυρίστηκε ότι η ομάδα τον πλησίασε μετά τη νίκη της 8ης εβδομάδας επί των Chiefs και του έδωσε τελεσίγραφο για αλλαγή των εγγυήσεων τραυματισμών στο συμβόλαιό του ή για καθήλωση στον πάγκο.

«Ο Ρας κι εγώ είχαμε κάποιες μάχες όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο Ρότζερς στο «The Pat McAfee Show» την Τρίτη. «Υπήρχε μια μεγάλη αντιπαλότητα και δεν μπορούσαμε να τους νικήσουμε εκτός από το παιχνίδι Fail Mary στο Σιάτλ. Δεν μπορούσαν να μας κερδίσουν στο Green Bay.

«Νομίζω ότι έχουμε περισσότερο κοινό εχθρό με βάση κάποια σχόλια που έχουν ειπωθεί για έναν αγαπημένο μου φίλο και μετά βλέποντας αυτό να βγαίνει».

Αν και ο Wilson δεν κατονόμασε συγκεκριμένα τον Sean Payton, πολλοί επέκριναν τον προπονητή των Broncos για το πώς συμπεριφέρθηκε στον Wilson από τότε που ανέλαβε το Ντένβερ αυτή τη σεζόν.

Ο Sean Payton και ο Russell Wilson συζητούν στο περιθώριο των Broncos στις 24 Δεκεμβρίου 2023. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Εκεί μπαίνει ο Ρότζερς.

Ο Ρότζερς φώναξε τον Πέιτον ότι ήταν «εκτός γραμμής» αφού ο προπονητής χτύπησε τον επιθετικό συντονιστή των Jets και πρώην προπονητή των Broncos, Nathaniel Hackett, για τη δουλειά που έκανε πέρυσι στο Ντένβερ.

Ο Χάκετ απολύθηκε μετά το σκορ 4-11 την περασμένη σεζόν με τους Broncos, και αφού προσλήφθηκε από το Ντένβερ, ο Payton το πήρε τηλέφωνο «Μια από τις χειρότερες προπονητικές δουλειές στην ιστορία του NFL».

Ο Payton και οι Broncos σημείωσαν 8-8 αφού ο Stidham τους οδήγησε σε νίκη με 16-9 επί των Chargers την Κυριακή με τον Wilson να λειτουργεί ως εφεδρικός.

Ο Aaron Rodgers έχει τα δικά του θέματα με τον Sean Payton. Getty Images
Ο Ράσελ Γουίλσον (αριστερά) ήταν πάγκος για τον Τζάρετ Στίνταμ. AP

Το μέλλον του Wilson στο NFL φαίνεται να είναι αλλού.

«Η καρδιά μου είναι στον Ρας», είπε ο Ρότζερς. «Πες ό,τι θέλεις για αυτόν, νομίζω ότι το χειρίστηκε πολύ καλά. Σίγουρα τον επικροτώ που μίλησε για αυτό γιατί είναι μια δύσκολη κατάσταση και βασικά είπε αυτό που είπε, το οποίο είναι αρκετά σκανδαλώδες… Είναι ακόμα τρελό να τον απειλείς αν συνέβαινε πραγματικά… Συγχαρητήρια στον Russ που χειρίστηκε την κατάσταση.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading