Ο Άαρον Ρότζερς είναι «ο πιο ανειλικρινής αθλητής της ζωής μου»: ο Νικ Ράιτ


Ο Νικ Ράιτ δεν αντέχει άλλο τον «ανειλικρινή» Άαρον Ρότζερς.

Ο οικοδεσπότης του FS1 «First Things First» έψησε τον στρατηγό των Jets ως «ο πιο ανειλικρινής αθλητής της ζωής μου» κατά τη διάρκεια του σόου της Τετάρτης.

«Ήσουν ανειλικρινής σχετικά με το εμβόλιο, αυτό ήταν ενοχλητικό. Όχι αυτό το status, όπως το έκανες. Ήσασταν ανειλικρινής σχετικά με το καθεστώς συνταξιοδότησής σας, το 90 τοις εκατό συνταξιούχος. Ήσουν ανειλικρινής όταν βγήκες από το σκοτεινό δωμάτιο. Θα παίξω για τους Packers, αυτός ήταν ο μοναδικός μου στόχος», είπε ο Wright για το μελλοντικό Hall of Famer.

«Ήσουν ανειλικρινής σχετικά με το πόσο καλά λειτουργεί η Verizon στη νότια Καλιφόρνια. Τότε ήσουν ανειλικρινής σχετικά με το αν ήθελες ή όχι τον Randall Cobb, Άλεν Λάζαρντ και ο Tim Boyle στην ομάδα σας ή αν ο Joe Douglas είναι απλώς ο χειρότερος αξιολογητής ταλέντων στην ιστορία του NFL. Ήσουν ανειλικρινής σχετικά με το γιατί [Nathaniel] Χάκετ είναι πλέον ο επιθετικός συντονιστής.

«Τώρα είσαι ανειλικρινής για τη δική σου επιστροφή, για την οποία ήσασταν ανειλικρινής όλη την ώρα».

Η ατάκα του Ράιτ ήρθε κατά τη διάρκεια ενός τμήματος που άγγιξε τον Ρότζερς στον απόηχο μιας βαριάς εβδομάδας για τον στρατηγό.

Οι Jets επιβεβαίωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι ο Rodgers θα το έκανε χάσει το υπόλοιπο της σεζόν παρά τους μήνες συζητήσεων για πιθανή επιστροφή και παρόλα αυτά τον ενεργοποίησε — κάτι που είπε την Τρίτη δεν ήταν η κλήση του.

Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας εμφάνισής του στο “The Pat McAfee Show”, ο 40χρονος είπε επίσης ότι οποιοσδήποτε από τους επικριτές του πρέπει να εκφράζουν την εμβολιαστική τους κατάσταση αφού πιστεύει ότι θολώνει την κρίση τους γι' αυτόν.


Ο Nick Wright στο FS1 "Καταρχάς" στις 27 Δεκεμβρίου 2023.
Ο Nick Wright στο “First Things First” του FS1 στις 27 Δεκεμβρίου 2023. FS1

Ο Ρότζερς είπε ακόμη και περίεργα ότι υπάρχουν «κουκλοτεχνίτες που τους κάνουν κουκλοθέατρο» όταν αναφέρθηκε σε εκείνους που είναι θυμωμένοι μαζί του για το καθεστώς του εμβολιασμού του.

Αυτά τα σχόλια έμοιαζαν να σπρώχνουν τον Ράιτ στην άκρη.

«Ο Άαρον πιστεύει ότι είναι ο συγγενής την Ημέρα των Ευχαριστιών με τον οποίο κανείς δεν θέλει να πιαστεί σε μια γωνιά γιατί αυτός ο τύπος σου λέει τις σκληρές αλήθειες όταν η πραγματικότητα είναι επειδή μου είπες να διαβάσω «(Οι) 48 Νόμοι της Δύναμης» και για το Illuminati κάθε Ημέρα των Ευχαριστιών για μια δεκαετία και το έχω βαρεθεί», είπε ο Ράιτ.


Ο Aaron Rodgers μετά τη νίκη των Jets επί των Commanders στις 24 Δεκεμβρίου 2023.
Ο Aaron Rodgers μετά τη νίκη των Jets επί των Commanders στις 24 Δεκεμβρίου 2023. Charles Wenzelberg/NY Post

Ο Ράιτ πιστεύει ότι ο Ρότζερς ξέρει ακριβώς τι κάνει μένοντας στους τίτλους παρότι δεν παίζει, κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει.

Η προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης κάλεσε τον Ρότζερς να αποστασιοποιηθεί με αποφάσεις των Jets που απέτυχαν αλλά φαινόταν να συνδέονται με την ευτυχία του, όπως η προσθήκη των πρώην παικτών των Packers που έχουν προσθέσει ελάχιστα, όπως ο Cobb και ο Lazard, και ο μαχόμενος πρώην επιθετικός συντονιστής του στο Hackett. .

«Επιτρέψτε μου να είμαι δίκαιος, θα κάνω ακριβώς αυτό που είπε ο Άαρον, γιατί ο Άαρον είπε προτού τον σχολιάσετε, θα πρέπει να αποκαλύψετε την κατάσταση του εμβολιασμού σας, άρα διπλά εμβολιασμένος, Pfizer, όχι ενισχυμένος. Τώρα, αυτό επηρεάζει τη γνώμη μου για τον Aaron Rodgers; Όχι», είπε ο Ράιτ. “Ξέρετε γιατί? Ο Κερκ Κάζινς, χωρίς κακία, κανείς δεν λέει κουβέντα γι' αυτόν. Είμαι σίγουρη ότι ο Lamar Jackson δεν έχει υποστεί κακοποίηση, το καλύτερο μπορώ να πω ότι ο Lamar Jackson δεν θα πάρει καν DayQuil, ο άντρας μου αρρωσταίνει κάθε χρόνο και θα κερδίσει τον MVP.

«Το σχόλιο δεν αφορά την κατάσταση του εμβολιασμού σου, είναι ότι είσαι ο πιο ανειλικρινής αθλητής της ζωής μου».

Ο Ράιτ πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται λοιπόν για τις ιδιωτικές ιατρικές καταστάσεις κανενός, είναι για το μεγαλύτερο «Κοίταξέ με ο Λούι» που λέει στον καλύτερο φίλο του, τον ΜακΑφι, «Γιατί όλοι με κοιτάζουν;». Είναι τόσο εκνευριστικό, αυτό είναι. Θεέ μου. Και το ξέρουν όλοι. Νομίζω ότι ο AJ Hawk το ξέρει. Νομίζω ότι ο AJ Hawk το βλέπει όπως “Αυτός ο τύπος έχει χάσει το μυαλό του”.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading