Ο Άαρον Ρότζερς λέει ότι ο Τζετς «αντέκρουσε» την απόφασή του για την IR, ισχυρίζεται ότι οι επικριτές είναι αναστατωμένοι για την κατάσταση του vaxΊσως ο Aaron Rodgers να μην παίρνει όλες τις αποφάσεις γύρω από τα Jets.

Αντιμετώπισε επικρίσεις αφού οι Jets τον ενεργοποίησαν στο ρόστερ των 53 παικτών, ώστε να μπορεί να προπονηθεί με την ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν, παρά το γεγονός ότι τελείωσε την προσπάθειά του να επιστρέψει από έναν σχισμένο Αχιλλέα.

Αυτή η απόφαση σήμαινε ότι ο δημοφιλής μπακ Νικ Μπάουντεν έπρεπε να αποκοπεί για να δημιουργηθεί χώρος για τον Ρότζερς, αν και ο Μπάουντεν υπογράφηκε ξανά στην ομάδα προπόνησης.

Ο Ρότζερς υποστήριξε την Τρίτη στο “The Pat McAfee Show” ότι σκόπευε να πάει με τραυματία, αλλά οι Jets αποφάσισαν να τον ενεργοποιήσουν παρά τις επιθυμίες του.

«Υπέθεσα ότι θα πήγαινα στο IR. Ζήτησα να με βάλουν στο IR», είπε ο Rodgers κατά την εβδομαδιαία εμφάνισή του στην εκπομπή ESPN. «Υπήρξε μια συζήτηση «θέλεις να εξασκηθείς» και είπα «όχι σε βάρος του να κοπεί κάποιος». Ξέρω πώς λειτουργεί αυτό. Δεν ένιωθα ότι έπρεπε να εξασκηθώ για να συνεχίσω την απεξάρτησή μου. Θα μπορούσα να κάνω πράγματα στο γήπεδο στο πλάι.

«Αλλά προφανώς παραβλήθηκα εκεί, ίσως είναι αυτό που είναι. Ήταν μια ενδιαφέρουσα κατάσταση. Τηλεφώνησα αμέσως στον Νικ, απλά είπα «Ελπίζω να ξέρεις ότι αυτό δεν προέρχεται από εμένα. Τους ζήτησα να με βάλουν στο IR».

Ο Aaron Rodgers μιλά στο “Pat McAfee Show” την Τρίτη. Screengrab
Οι Jets έκοψαν τον Nick Bawden (48) για να κάνουν χώρο για τον Aaron Rodgers στο ρόστερ. Bill Kostroun/New York Post

Μεγάλο μέρος της κριτικής περιστράφηκε γύρω από το γεγονός ότι ο Rodgers μπορεί να αφαιρούσε χρήματα από τον Bawden.

Αλλά επειδή ο Bawden, ένας τριετής βετεράνος, ήταν στο ρόστερ για να ξεκινήσει τη σεζόν, ο μισθός του για τη σεζόν είναι εγγυημένος.

Στη συνέχεια, ο Ρότζερς επιτέθηκε εναντίον των επικριτών του, ισχυριζόμενος ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που επέκριναν την απόφασή του να μην εμβολιαστεί για τον COVID-19.

Ο Άαρον Ρότζερς έβαλε τέλος στην προσπάθειά του να επιστρέψει φέτος από έναν σκισμένο Αχιλλέα. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

«Πριν μιλήσουν, ας πάμε πίσω στο 2021 και ας κάνουμε τους ανθρώπους να πουν το καθεστώς τους για να ξεκινήσουν», είπε ο Rodgers. «Αυτό θα πλαισιώσει όλα αυτά τα σχόλια στο σωστό παράθυρο. Πριν πουν κάτι, ας τους βάλουμε να πουν, και το ESPN πιθανότατα θα μας κλείσει εδώ, ας τους βάλουμε να πουν “Γεια σου, είμαι έτσι και έτσι, διπλασιασμένος με Pfizer και triple boosted, και η γνώμη μου είναι αυτή Ο τύπος είναι κακός επειδή ήθελε απλώς να εξασκηθεί και πήρε χρήματα».

«Τουλάχιστον τότε θα ήξερες, και όλοι θα το ξέρανε σε εκείνο το σημείο, έχουν τους κουκλοθέατρους τους που τους κάνουν κουκλοθέατρο να πουν αυτό το συγκεκριμένο πράγμα για αυτόν τον τύπο, και εξακολουθούν να είναι αναστατωμένοι για το γεγονός ότι πιστεύω στην ιατρική ελευθερία . Είναι η ίδια κουρασμένη αφήγηση».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading