Ο Άρθουρ Μπλανκ θέλει «απελπισμένα» τον Μπιλ Μπέλιτσικ για προπονητή των Falcons, παρόλο που οι συνεντεύξεις συνεχίζονται


Οι Falcons φαίνεται να θέλουν τον Bill Belichick.

Τι θέλει ο Belichick;

ΕΝΑ είπε πηγή στο CBS Sports ότι ο ιδιοκτήτης των Falcons, Arthur Blank, θέλει «απελπισμένα» να προσελκύσει τον θρυλικό πρώην προπονητή των Patriots.

Αλλά η πηγή πρόσθεσε ότι είναι «50-50» εάν ο Belichick – ο οποίος δεν έχει πάρει ακόμη συνέντευξη με κανέναν άλλον τις πρώτες του εβδομάδες ως ελεύθερος – θα αναλάβει πραγματικά τη δουλειά.

Μπορεί να μην βιαστεί ο Belichick να πάρει την απόφασή του επειδή οι Falcons φέρεται να μην θέλουν να παρακάμψουν βήματα στο δρόμο για το όνομα του επόμενου προπονητή τους.

Ο Belichick είναι ο μόνος υποψήφιος της Ατλάντα μέχρι στιγμής που έχει πάρει δύο συνεντεύξεις — την πρώτη φορά στο γιοτ του Blank κοντά στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ, πριν ο Belichick σύμφωνα με πληροφορίες πέταξε στην Ατλάντα με ένα από τα ιδιωτικά τζετ του Μπλανκ για μια συνέντευξη που ανακοίνωσε η ομάδα την Παρασκευή.


Ο Bill Belichick είχε ήδη μια προσωπική συνέντευξη με τους Falcons.
Ο Bill Belichick είχε ήδη μια προσωπική συνέντευξη με τους Falcons. REUTERS

Αν ο Belichick είναι ο κορυφαίος υποψήφιος, δεν είναι ο μόνος.

Σύμφωνα με πολλές αναφορές, ο προπονητής του Μίσιγκαν Τζιμ Χάρμπαου θα λάβει μια δεύτερη συνέντευξηκαι ανέφερε το ESPN ότι οι Falcons θέλουν να μιλήσουν με τον πρώην προπονητή των Titans, Mike Vrabel.

Οι Falcons επίσης δεν συμμορφώνονται ακόμη με τον Κανόνα του Rooney, στον οποίο πρέπει να ολοκληρώσουν προσωπικές συνεντεύξεις με τουλάχιστον δύο εξωτερικούς προπονητές της μειονότητας.

Οι Falcons έχουν μιλήσει τουλάχιστον εξ αποστάσεως με πολλές επιλογές – εννέα που ανακοίνωσε η ομάδα, αρκετές από μειοψηφικό υπόβαθρο – αλλά τα πλέι οφ έχουν κάπως καθυστερήσει τις προσωπικές συνεντεύξεις.

Από τη Δευτέρα, οι σύλλογοι μπορούν να συνομιλούν αυτοπροσώπως με υποψήφιους που απασχολούνται από άλλες ομάδες των οποίων οι σεζόν έχουν ολοκληρωθεί.

Δεν επιτρέπεται να συνομιλούν με προπονητές που εργάζονται ακόμη, των οποίων οι ομάδες θα συμμετέχουν στους αγώνες του πρωταθλήματος της διάσκεψης μέχρι να τελειώσουν οι σεζόν αυτών των ομάδων.

Εκτός από τους Belichick και Harbaugh, οι Falcons ανακοίνωσαν ότι έχουν ολοκληρώσει τις αρχικές συνεντεύξεις του head coach με τους:

  • Ο αμυντικός συντονιστής των Ravens, Mike Macdonald
  • Ο συντονιστής επίθεσης της Βεγγάλης Μπράιαν Κάλαχαν
  • Ο αμυντικός συντονιστής των 49ers Steve Wilks
  • Ο αμυντικός συντονιστής των Panthers Ejiro Evero
  • Βοηθός επικεφαλής προπονητής Ravens/προπονητής αμυντικών γραμμών Anthony Weaver
  • Ο συντονιστής επίθεσης Eagles Brian Johnson
  • Ο αμυντικός συντονιστής των Lions Aaron Glenn

Ο ιδιοκτήτης των Falcons, Arthur Blank
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης των Falcons, Άρθουρ Μπλανκ, θέλει «απελπισμένα» τον Μπιλ Μπέλιτσικ ως νέο προπονητή του. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Μέχρι στιγμής – από όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον – ο Belichick έχει μιλήσει μόνο (και δύο φορές) με τους Falcons.

Αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος προπονητής στην ιστορία του NFL πιθανότατα παίρνει συνεντεύξεις από τους Falcons όσο και εκείνοι, και ο κόσμος δεν ξέρει ακόμα πώς νιώθει για την Blank & Co.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading