Ο Άρνολντ λέει στην Αυστραλία να «ψάξει για αστέρια» στο Κύπελλο Ασίας | Η Express Tribune


ΒΕΡΟΛΙΝΟ:

Ο προπονητής της Αυστραλίας Γκράχαμ Άρνολντ προέτρεψε τους παίκτες του να «προσεγγίσουν τα αστέρια» πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι τους στο Κύπελλο Ασίας το Σάββατο, λέγοντας ότι ήταν στο Κατάρ για να κερδίσουν τον τίτλο.

Οι Socceroos ξεκινούν το πρώτο τους παιχνίδι με την Ινδία με δυσοίωνη φόρμα και οι πρωταθλητές του 2015 θεωρούνται μεταξύ των φαβορί.

Η ομάδα μπορεί να μην έχει τη δύναμη των αστέρων των προηγούμενων γενιών — χωρίς κανένα μέλος να αγωνίζεται σε κανένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης — αλλά την Παρασκευή ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της ομάδας ζήτησε “υψηλές προσδοκίες”.

“Υπάρχει μόνο ένα πράγμα να κοιτάξετε, ένα πράγμα να πιστέψετε, και αυτό είναι να το κερδίσετε”, είπε Άρνολντπου οδήγησε την Αυστραλία στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, βγαίνοντας με 2-1 από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Αργεντινή.

«Αυτό είναι το μήνυμα προς τους παίκτες και το επιτελείο: Ήρθαμε εδώ για έναν λόγο και αυτός ο λόγος είναι να κερδίσουμε αυτό το Κύπελλο Ασίας.

«Πρέπει να προσεγγίσουμε τα αστέρια και να έχουμε υψηλές προσδοκίες, και θα το κάνουμε από την αρχή».

Ο αγώνας με την Ινδία του Igor Stimac θα ξεκινήσει τη διαδικασία στον όμιλο Β, που περιλαμβάνει επίσης το Ουζμπεκιστάν και τη Συρία.

Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο είναι σίγουρο ότι θα φτάσουν στους 16.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading