Ο Αλ Μάικλς πυροβολεί απροσδόκητα στο 2017 Astros κατά τη διάρκεια του αγώνα Jets-Browns: “Σφυροκόπημα σε αυτόν τον κάδο απορριμμάτων”Αφήστε το στον Αλ Μάικλς να γίνει λίγο αυθάδης για μια στιγμή κατά τη διάρκεια του «Thursday Night Football» και να τρυπήσετε κρυφά στο Houston Astros, που έκανε κακόφημο το χτύπημα στους κάδους απορριμμάτων αφού το χρησιμοποίησε ως μέρος του Σχέδιο κλοπής πινακίδων 2017.

Κατά το δεύτερο τρίμηνο του Νίκη του Μπράουνς επί των Τζετς με 37-20Τα μικρόφωνα του πλήθους Prime Video πήραν έναν θόρυβο στο Cleveland Browns Stadium.

Σε εκείνο το σημείο του αγώνα, οι Τζετς έμειναν πίσω με 27-7 από τους Μπράουνς, με τη Νέα Υόρκη να ελέγχει την μπάλα στο τρίτο και στο 17 και ο ήχος φαινόταν να είναι κάτι που προκαλούσε ενθουσιασμό στους γηπεδούχους.

«Κάποιος χτυπά αυτόν τον κάδο σκουπιδιών, νομίζω ότι το Άστρος πρέπει να είναι στην πόλη», είπε ο Μάικλς αστειευόμενος. “Συγγνώμη. … Μη με σκίζεις»

Ο συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού Kirk Herbstreit ξεκαρδίστηκε στα γέλια προτού επιστρέψουν στη δράση.

Ο Al Michaels αστειεύτηκε για το 2017 Astros.

Το αστείο χαροποίησε μερικούς από αυτούς στο X που παρακολουθούσαν το παιχνίδι.

«Το Χιούστον Άστρος πιάνει αδέσποτα από τον Αλ Μάικλς σε αυτό το παιχνίδι των Μπράουνς», έγραψε ένας χρήστης Χ μαζί με ένα emoji φιλιού σεφ.

«Ο Αλ Μάικλς βγάζει φωτογραφίες στο Άστρος» έγραψε κάποιος άλλοςπροσθέτοντας ένα GIF με τον ηθοποιό και σταρ της πάλης John Cena να κάνει μια έκπληξη.

«Ο Αλ Μάικλς δεν ξεχνά ποτέ» έγραψε ένα τρίτο άτομο στο Χ.

Το σχόλιο φάνηκε μάλιστα να άλλαξε εντελώς την άποψη ενός θεατή για τον Michaels.

«Συκοφαντώ τον AL Michaels όλο το χρόνο, αλλά δεν πρόκειται να πω τίποτα κακό για αυτόν» έγραψε το άτομο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας οπαδός των Seattle Mariners κρατά μια πινακίδα που γράφει “Banging on a Trash Can”, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα μπέιζμπολ μεταξύ των Mariners και του Houston Astros, Σάββατο 17 Απριλίου 2021, στο Σιάτλ. Η πινακίδα αναφερόταν σε ένα σκάνδαλο κλοπής πινακίδων που αφορούσε ομάδες του Άστρους. AP
Το Astros κέρδισε το World Series 2017. AP

Οι Άστρος, φυσικά, ενεπλάκησαν σε ένα σκάνδαλο κλοπής πινακίδων που ήταν η συζήτηση για το μπέιζμπολ πριν από αρκετά χρόνια και έχει αμαυρώσει τον τίτλο τους στο World Series του 2017.

Ο σύλλογος MLB χρησιμοποίησε παράνομα ένα σύστημα κάμερας για να παρατηρήσει τα σημάδια των αντίπαλων ομάδων πριν τα μεταδώσει στο κτύπημα χρησιμοποιώντας ηχητικά σημάδια, όπως χτυπήματα σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Οι οπαδοί του μπέιζμπολ – ειδικά οι οπαδοί των Yankees – δεν έχουν αφήσει την οργάνωση να ζήσει το σκάνδαλο από τότε.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading