Ο ατζέντης του Μπεν Τζόνσον της Lions OC απωθεί την αναφορά μισθού 15 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς πλησιάζουν οι αναζητήσεις προπονητών


Ο Μπεν Τζόνσον θα έπρεπε να εμφανιστεί ως δημοφιλής υποψήφιος προπονητής αυτή τη σεζόν, αλλά ο ατζέντης του απέσυρε μια αναφορά ότι ο επιθετικός συντονιστής των Λιονταριών θα απαιτήσει μισθό 15 εκατομμυρίων δολαρίων – ή περισσότερο – από την ομάδα που τον επιλέγει για να καλύψει την κενή θέση της.

Η Josina Anderson του CBS Sports ανέφερε νωρίτερα την Πέμπτη ότι “Μου είπαν ότι το προσωπικό σε όλο το πρωτάθλημα συζητά ότι γνωρίζει ότι ορισμένοι Ιδιοκτήτες έχουν ενημερωθεί για το #Lions OC Ben Johnson ότι η τιμή που ζητά ο Ben Johnson είναι τουλάχιστον ή περίπου 15 εκατομμύρια $/έτος για μια θέση προπονητή. ανά πηγή.”

Στη συνέχεια, ο ατζέντης του Τζόνσον δημοσίευσε την αναφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Μου είπαν ότι το προσωπικό σε όλο το πρωτάθλημα συζητά ότι γνωρίζει ότι δεν υπάρχει ζητούμενη τιμή ή ζήτηση και αυτό το tweet είναι 100% ψευδές και ανεύθυνο ρεπορτάζ, ανά πηγή”, δήλωσε ο Richmond Flowers III, ο πράκτορας της Johnson. έγραψε στο Χ.

Ο Τζόνσον, ο οποίος ήταν με τους Lions από τότε που ξεκίνησε ως προπονητής επιθετικού ποιοτικού ελέγχου το 2019 πριν γίνει ο επιθετικός συντεταγμένος πέρυσι, έχει υπηρετήσει ως αρχιτέκτονας πίσω από μια μονάδα με μέσο όρο τα τρία περισσότερα γιάρδα (394,4), την πέμπτη περισσότερους βαθμούς (27,3). ) και τις δεύτερες πιο βιαστικές γιάρδες (140,9) ανά παιχνίδι αυτή τη σεζόν.


Ο συντονιστής επιθετικών λιονταριών, Μπεν Τζόνσον, θα μπορούσε να γίνει πρώτος προπονητής αυτή τη σεζόν.
Ο συντονιστής επιθετικών λιονταριών, Μπεν Τζόνσον, θα μπορούσε να γίνει πρώτος προπονητής αυτή τη σεζόν. Getty Images

Οταν ρώτησε αυτή την εβδομάδα για εικασίες γύρω από το όνομά του ως υποψήφιος προπονητής, ο Τζόνσον απάντησε αντ' αυτού λέγοντας ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να κάνουν στον αμυντικό συντονιστή των Lions, Aaron Glenn, αυτές τις ίδιες ερωτήσεις.

«Θα είναι ένας εκπληκτικός προπονητής ποδοσφαίρου όταν του δοθεί η ευκαιρία», είπε ο Τζόνσον και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι έχει επικεντρωθεί μόνο στον αγώνα των Λιονταριών με τους Βίκινγκς την Κυριακή.

Ο Τζόνσον πήρε συνέντευξη με τους Τεξανούς και τους Κολτς για την καθοδήγηση των κενών θέσεων τους την περασμένη εκτός σεζόν – μετά την πρώτη του εκστρατεία ως επιθετικός συντονιστής – και είχε προγραμματισμένη άλλη μια συνέντευξη με τους Πάνθηρες. σύμφωνα με το The Athleticαλλά ο Τζόνσον επέλεξε να επιστρέψει στο Ντιτρόιτ, επανασυνδέοντας τον προπονητή Νταν Κάμπελ και τον στρατηγό Τζάρεντ Γκοφ για άλλη μια σεζόν.


Ο επικεφαλής προπονητής Dan Campbell των Detroit Lions μιλά με τον επιθετικό συντονιστή Ben Johnson πριν από τον αγώνα εναντίον των Chicago Bears στο Soldier Field στις 10 Δεκεμβρίου 2023
Ο επικεφαλής προπονητής Dan Campbell των Detroit Lions μιλά με τον επιθετικό συντονιστή Ben Johnson πριν από τον αγώνα εναντίον των Chicago Bears στο Soldier Field στις 10 Δεκεμβρίου 2023. Getty Images

Υπάρχουν ήδη τρεις ομάδες με προσωρινούς προπονητές και πιθανές κενές θέσεις — οι Panthers, οι Chargers και οι Raiders — πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου και είναι πιθανό οι Commanders και οι Patriots να χρειαστούν επίσης νέους επικεφαλής προπονητές.

Αλλά αν μια ομάδα του πλήρωνε 15 εκατομμύρια δολάρια, ο Τζόνσον θα γινόταν μόλις ο πέμπτος ενεργός προπονητής του NFL που θα πετύχαινε ή θα ξεπέρασε αυτό το όριο, ενώνοντας τους Σον ΜακΒέι των Rams (15 εκατομμύρια δολάρια), τον Πιτ Κάρολ των Seahawks (15 εκατομμύρια δολάρια), τον Σον των Μπρόνκος. Payton (18 εκατομμύρια δολάρια) και Patriots' Bill Belichick (25 εκατομμύρια δολάρια).


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading