Ο ατζέντης του Tommy DeVito, Sean Stellato, ξεκαθαρίζει τον ρόλο μετά το φιάσκο της πιτσαρίαςΟ ατζέντης του Tommy DeVito, Sean Stellato, λέει ότι εξακολουθεί να εκπροσωπεί τον στρατηγό Giants μετά από μια ατυχία εμφάνισης σε πίτσα.

Στελλάτο εμφανίστηκε στο “The Claman Countdown” στο Fox Business Network την Τετάρτη και ρωτήθηκε για την τρέχουσα σχέση του με τον DeVito μετά την αναφορά του Paul Schwartz της The Post ότι ο DeVito έχει αντικαταστήσει το Stellato με τον πράκτορα Maxx Lepselter για εκπροσώπηση μάρκετινγκ.

«Η σχέση μας είναι τόσο καλή όσο ήταν ποτέ», είπε ο Stellato.

«Ο Tommy ξέρει ότι έχω τις προθέσεις του στην καρδιά, εντός και εκτός γηπέδου, 24/7/365. Έχουμε μια υπέροχη σχέση. Προφανώς έχει προχωρήσει πολύ. Ήταν υπέροχο να τον παρακολουθώ να εξελίσσεται και είμαστε και οι δύο εστιασμένοι στο λέιζερ αυτή τη στιγμή».

Ο Stellato είπε ότι μίλησε για τελευταία φορά με τον DeVito την Τρίτη το βράδυ και ότι οι δυο τους αγκαλιάστηκαν όταν ο Stellato έφυγε από το σπίτι του στρατηγού.

Ο Stellato έδωσε ένα εμφατικό «ναι», εξακολουθεί να είναι ο ατζέντης του DeVito για το ποδόσφαιρο.

Ο ατζέντης του Tommy DeVito, Sean Stellato, αναφέρθηκε στην «κακή επικοινωνία» με μια πιτσαρία στο New Jersey. Fox Business Channel
Ο στρατηγός των Giants Tommy DeVito μιλά σε δημοσιογράφους στις 20 Δεκεμβρίου 2023. Corey Sipkin για τη NY Post
Ο Tommy DeVito ρίχνει στην προπόνηση Giants στις 20 Δεκεμβρίου 2023. Corey Sipkin για τη NY Post

DeVito έκανε μια πολύ μπερδεμένη εμφάνιση στο Coniglio's Old Fashioned pizza restaurant στο Morristown, NJ την Τρίτη.

Η εμφάνιση είχε λάβει μεγάλη δημοσιότητα καθώς ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nino Coniglio είχε κατηγορήσει τον Stellato ότι παραβίασε μια κατ' αρχήν συμφωνία για την παρουσία του DeVito, αυξάνοντας την αμοιβή από $10.000 σε $20.000 καθώς ο στρατηγός άρχισε να αποκτά ιδιότητα λατρείας.

«Υπήρξε προφανώς μια κακή επικοινωνία, και αν το προκάλεσα, τότε ζητώ συγγνώμη», είπε ο Stellato κατά την εμφάνισή του στο Fox Business. «Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Όπως είπα, είμαστε συγκεντρωμένοι στο να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Ο Stellato αναγνώρισε την πρόσληψη του Lepselter χωρίς να τον αναφέρει ονομαστικά.

Giants στρατηγός Tommy DeVito (αριστερά), τρώγοντας πίτσα με τον Nino Coniglio, ιδιοκτήτη του Coniglio's Old Fashioned στο Morristown New Jersey, αφού έλυσαν τη διαφωνία τους που προέκυψε σχετικά με ένα τέλος εμφάνισης. Charles Wenzelberg / New York Post
Ο Tommy DeVito με τον νέο πράκτορα μάρκετινγκ Maxx Lepselter στο Coniglio's στο Morristown, NJ στις 19 Δεκεμβρίου 2023. Charles Wenzelberg/NY Post
Ο γιγάντιος στρατηγός Tommy DeVito κρατά την 11 μηνών Penny, κόρη του Nino Coniglio και της συζύγου του Shealyn, που κατέχουν το Coniglio's Old Fashioned στο Morristown, NJ στις 19 Δεκεμβρίου 2023. Charles Wenzelberg/NY Post

«Η επωνυμία του έχει πραγματικά εξελιχθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Επεκτείναμε την ομάδα μάρκετινγκ μας. Πραγματοποιούμε κλήσεις όλο το εικοσιτετράωρο. Ο Tommy γνωρίζει πολύ συγκεκριμένες μάρκες με τις οποίες θέλει να συνεργαστεί», είπε ο Stellato.

«Ο Tommy αγαπά τους θαυμαστές του. Ο Τόμι λατρεύει τους γίγαντες. Ο Tommy λατρεύει την ιδιοκτησία και είναι επικεντρωμένος στο λέιζερ, αυτή τη στιγμή, στα τρία τελευταία παιχνίδια με τους Eagles δύο φορές, και ξέρει ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή.”

Ερωτηθείς τι έμαθε από το έπος της πίτσας, ο Stellato είπε, «Στη ζωή, μερικές φορές υπάρχει λάθος επικοινωνία. Το ανέχομαι σε αυτό. Οι προθέσεις μου ήταν πάντα να εκπροσωπώ τον πελάτη όσο καλύτερα μπορώ. Έχω καθήκον πίστης τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και ζητώ συγγνώμη αν προκάλεσα λανθασμένες επικοινωνίες, πράγματι, η πρόθεσή μου δεν ήταν αυτή. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε. Αυτό είναι προφανώς πίσω μας».

Ο Stellato πρόσθεσε ότι ο DeVito θα έκανε μια άμισθη φιλανθρωπική εμφάνιση στο εστιατόριο τον Ιανουάριο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading