Ο βοηθός Packers Rich Bisaccia χλευάζει «Τι λέτε για τους καουμπόηδες» αφού νίκησε την πρώην ομάδα του


Ο Rich Bisaccia, βοηθός προπονητή και συντονιστής ειδικών ομάδων με τους Cowboys από το 2013-17, φαινόταν να απολαμβάνει τη στιγμή αφού οι Packers έδωσαν στην πρώην ομάδα του άλλη μια απογοήτευση στα πλέι οφ.

Καθώς ο Bisaccia, που αυτή τη στιγμή κατέχει την ίδια θέση στο επιτελείο του Green Bay, περπατούσε προς τα αποδυτήρια μετά τη νίκη των Packers με 48-32, φώναξε, “Τι λέτε για τους καουμπόηδες” σύμφωνα με βίντεο από το WFRV — γυρίζοντας τη γραμμή, η οποία έγινε δημοφιλής μετά τον πρώην προπονητή των Cowboys και νυν αναλυτή της Fox Jimmy Johnson το χρησιμοποίησε σε μια ομιλία στα αποδυτήρια το 1993σε ένα ταιριαστό χλευασμό.

Οι Packers προσπέρασαν τους Cowboys στο ματς με μπαλαντέρ, χτίζοντας προβάδισμα 27-7 ημιχρόνου πίσω από δύο touchdown του Aaron Jones, με ένα να τρέχει και ένα να δέχεται και έναν Dak Prescott pick-six.

Το Ντάλας προσπάθησε να κάνει μια επιστροφή, κάνοντας μάλιστα ένα παιχνίδι δύο κατοχής με 3:25 να απομένουν, αλλά οι Cowboys το ανέτρεψαν στα downs για να τερματίσουν την τελική τους κίνηση.

Σηματοδότησε την τελευταία τους πρόωρη έξοδο στα πλέι οφ.


Ο Rich Bisaccia χλεύασε τους Cowboys, την πρώην ομάδα του, μετά τη νίκη των Packers την Κυριακή.
Ο Rich Bisaccia χλεύασε τους Cowboys, την πρώην ομάδα του, μετά τη νίκη των Packers την Κυριακή. Screengrab μέσω X/@lmhelmbrecht

Δεν έχουν προχωρήσει στο παιχνίδι NFC Championship από το 1995, που ήταν δύο χρόνια μετά την προέλευση της φράσης του Johnson's Cowboys.

Ο Bisaccia εργάστηκε για τους Cowboys – και γνώρισε δύο αποχωρήσεις μετά τη σεζόν στον γύρο της κατηγορίας – πριν αναλάβει την ίδια δουλειά με τους Raiders για τη σεζόν του 2018 και το 2021, μετά την απόλυση του Jon Gruden, έγινε προσωρινός προπονητής τους.

Κατέληξε να τους οδηγήσει στα πλέι οφ εκείνη τη χρονιά, πηγαίνοντας με 7-5 και σχεδόν κερδίζοντας το παιχνίδι με μπαλαντέρ κόντρα στους Bengals, αλλά ο ιδιοκτήτης Mark Davis επέλεξε να προσλάβει τον πρώην συντονιστή επίθεσης Patriots Josh McDaniels αντί να αφαιρέσει την ενδιάμεση ετικέτα από τη Bisaccia — ακόμη και αν και οι παίκτες των Raiders φέρεται να ήθελε η Μπισάκια να επιστρέψει.


Ο Rich Bisaccia υπηρέτησε ως προσωρινός προπονητής των Raiders κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2021.
Ο Rich Bisaccia υπηρέτησε ως προσωρινός προπονητής των Raiders κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2021. AP

Έτσι ο Bisaccia κατέληξε στους Packers στο επιτελείο του προπονητή Mike LaFleur.

Στην πρώτη του σεζόν με την ομάδα, ο Green Bay έχασε τα πλέι οφ καθώς τελείωσε η εποχή του Aaron Rodgers, αλλά το 2023, οι Packers κέρδισαν έξι από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους για να κλείσουν την κανονική περίοδο και θα αντιμετωπίσουν τους 49ers το Σάββατο στον γύρο της κατηγορίας.

Ήταν μια εκπληκτική ανατροπή στον πρώτο γύρο της postseason.

Μπορεί να αναγκάσει τον ιδιοκτήτη των Cowboys, Jerry Jones, να απολύσει τον Mike McCarthy και να προχωρήσει σε διαφορετική κατεύθυνση καθώς η προσπάθειά τους για επιστροφή στο Super Bowl – ή ακόμα και στο παιχνίδι πρωταθλήματος συνεδρίων – συνεχίζεται.

Αλλά ο Bisaccia φρόντισε να προσθέσει ένα τελευταίο τρύπημα πριν οι Packers φύγουν από το AT&T Stadium.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading