Ο διαιτητής Μπραντ Άλεν ανέθεσε τον εθνικό τηλεοπτικό αγώνα NFL μετά τη διαμάχη για τα Lions


Το NFL δεν κρύβει τον διαιτητή Μπραντ Άλεν για την Εβδομάδα 18 μετά από μια σειρά από άκρως ελεγχόμενες κλήσεις στα πρόσφατα παιχνίδια primetime.

Ο Adam Schefter του ESPN ανέφερε την Τρίτη ότι το πλήρωμα του Άλεν έχει ανατεθεί στον απογευματινό αγώνα Steelers εναντίον Ravens στη Βαλτιμόρη.

Είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι που θα προβληθεί σε ABC και ESPN.

Όσον αφορά τις συνέπειες των πλέι οφ, οι Ravens έχουν ήδη κατακτήσει τον πρώτο σπόρο στο AFC, ενώ οι Steelers θα μπορούσαν να κάνουν την postseason με μια νίκη, συν μια ήττα είτε από τους Bills είτε από τους Jaguar, είτε με την ελάχιστη πιθανότητα ισοπαλία των Texans και Colts.

Το πλήρωμα του Άλεν έκανε δύο λάθη υψηλού προφίλ αργά στον αγώνα Lions-Cowboys την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό που δέχτηκε τον περισσότερο έλεγχο ήταν όταν οι Lions επιχείρησαν μια μετατροπή δύο πόντων με την ελπίδα να κερδίσουν στον κανονισμό αφού σημείωσαν ένα touchdown για να κάνουν το 20-19.


Το πλήρωμα του διαιτητή του NFL Μπραντ Άλεν ανατέθηκε στον εθνικό τηλεοπτικό αγώνα Ravens-Steelers το Σάββατο μετά από μια σειρά αμφιλεγόμενων κλήσεων σε πρόσφατους αγώνες primetime.
Το πλήρωμα του διαιτητή του NFL Μπραντ Άλεν ανατέθηκε στον εθνικό τηλεοπτικό αγώνα Ravens-Steelers το Σάββατο μετά από μια σειρά αμφιλεγόμενων κλήσεων σε πρόσφατους αγώνες primetime. Εικονίδιο Sportswire μέσω Getty Images

Υπήρχε σύγχυση σχετικά με το ποιος επιθετικός παίκτης, ο Νταν Σκίπερ ή ο Τέιλορ Ντέκερ, αναφέρθηκε κατάλληλος.

Ο Decker έπιασε αυτό που θα ήταν η μετατροπή δύο πόντων που κέρδισε το παιχνίδι, αλλά επισημάνθηκε επειδή δεν έκανε αναφορά.

Αυτό που φαίνεται να συνέβη είναι ότι οι Lions είχαν πολλούς linemen κοντά στον διαιτητή σε μια προσπάθεια να μπερδέψουν τους Cowboys σχετικά με το ποιος θα ήταν κατάλληλος, και στη συνέχεια οι διαιτητές ήταν αυτοί που μπερδεύτηκαν.

Μετά από όλο τον σάλο για αυτό το κάλεσμα, προέκυψε ότι τα Λιοντάρια επωφελήθηκαν από μια λανθασμένη κλήση τους στην κατοχή των Καουμπόηδων.

Ο Πέιτον Χέντερσοτ χτυπήθηκε με προσωπική ποινή φάουλ του Ντάλας, όταν το αμυντικό άκρο των Lions, ο Άινταν Χάτσινσον, φαινόταν να προσπαθεί να σκοντάψει τους Κάουμποϋς που τρέχουν πίσω από τον Τόνι Πόλαρντ.


Επιθετικό τάκλιν Detroit Lions Ο Taylor Decker (68) πιάνει μια μετατροπή δύο πόντων που ανατράπηκε από ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου εναντίον των Dallas Cowboys.
Επιθετικό τάκλιν Detroit Lions Ο Taylor Decker (68) πιάνει μια μετατροπή δύο πόντων που ανατράπηκε από ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου εναντίον των Dallas Cowboys. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Τον περασμένο μήνα, στο “Sunday Night Football” όταν οι Packers φιλοξένησαν τους Chiefs στο Lambeau Field, το πλήρωμα του Allen επισήμανε τον αμυντικό μπακ των Packers, Jonathan Owens για ένα καθυστερημένο χτύπημα στον Patrick Mahomes, το οποίο ξεκίνησε στην πραγματικότητα στα εισερχόμενα. παραμελήθηκε να σημαία του αμυντικού μπακ των Πέκερς, Κάρινγκτον Βαλεντάιν για κραυγαλέα παρέμβαση με πάσα στον αρχηγό, Marquez Valdes-Scantling αργότερα στην ίδια κίνηση.

Η απόφαση φαίνεται περίεργη δεδομένου ότι ο Schefter είχε αναφέρει προηγουμένως ότι ένα «μεγάλο μέρος» του πληρώματος του Allen πρόκειται να υποβιβαστεί για τα πλέι οφ.

«Θα υποβαθμιστούν και οι πιθανότητες είναι ότι πολλοί από αυτούς δεν πρόκειται να εμπλακούν στη μετά τη σεζόν». είπε ο Σέφερ την Κυριακή.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading