Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cricket Victoria αρνείται αναφορές σχετικά με προσφορά συμβολαίου στον Babar Azam


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Cricket Victoria, Nick Cummins, απέρριψε τις φήμες που κυκλοφορούν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η οργάνωσή του είχε προσεγγίσει τον πρώην αρχηγό του Πακιστάν Babar Azam με προσφορά συμβολαίου.

Οι αναφορές ισχυρίστηκαν ότι ο Κρίκετ Βικτόρια προσπάθησε να πείσει τον Μπαμπάρ να ενταχθεί στο Σέφιλντ Σιλντ και να παίξει για μία από τις ομάδες της Μελβούρνης στο Big Bash League (BBL).

Σε αντίθεση με αυτές τις αναφορές, ο Cummins έχει υποστηρίξει ότι υπάρχει «απολύτως μηδενική αλήθεια» στους ισχυρισμούς. Απαντώντας σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συζητούσαν το ενδιαφέρον της Victoria για τον Babar, ο Cummins χαρακτήρισε την είδηση ​​ως “ψεύτικη” και διευκρίνισε ότι ο Babar, όπως και κάθε άλλος παίκτης, θα έπρεπε να περάσει από τη διαδικασία draft για να παίξει στο BBL, ενδεχομένως να επιλεγεί από οποιοδήποτε σύλλογο.

Ψεύτικες ειδήσεις https://t.co/zxDKdATUPo

— Nick Cummins (@CricketVicCEO) 12 Ιανουαρίου 2024

Απολύτως μηδενική αλήθεια για αυτό. Ακόμα κι αν θέλαμε να παίξει BBL, θα έπρεπε να περάσει από το ντραφτ και θα μπορούσε να πάει σε οποιοδήποτε κλαμπ. Λατρεύω τον Babar, αλλά η ιστορία δεν είναι αληθινή.

— Nick Cummins (@CricketVicCEO) 12 Ιανουαρίου 2024

Με ανάλαφρο ύφος, ο Cummins ανέφερε χαριτολογώντας ότι περιμένει ο κόσμος να ανακαλύψει ότι ο Virat Kohli είχε υπογράψει με τους Melbourne Stars.

Περιμένετε μέχρι να μάθουν για την υπογραφή του Kohli με τους Stars.

— Nick Cummins (@CricketVicCEO) 12 Ιανουαρίου 2024

Η αρχική αναφορά, η οποία εμφανίστηκε την Πέμπτη, υποδηλώνει ότι ο Κρίκετ Βικτόρια σκέφτεται να συνάψει μακροπρόθεσμη συμφωνία με τον πρώην Πακιστανό αρχηγό, ο οποίος δεν έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στο Sheffield Shield αλλά είχε εκπροσωπήσει το Σόμερσετ στο κρίκετ της κομητείας από το 2019 έως το 2020.