Ο επιμελητής του MCG μοιράζεται πληροφορίες σχετικά με το pitch για τη δεύτερη δοκιμή στο Πακιστάν


Το Πακιστάν προετοιμάζεται για ένα δύσκολο τεστ με το ρόπαλο καθώς προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την τρομερή επίθεση μπόουλινγκ της Αυστραλίας στο επερχόμενο Boxing Day Test στο Γήπεδο Κρίκετ της Μελβούρνης (MCG) που έχει προγραμματιστεί από τις 26 έως τις 30 Δεκεμβρίου.

Το MCG έγινε μάρτυρας των seamers να διεκδικούν σημαντικό μέρος των wickets στους δύο αγώνες Shield αυτή τη σεζόν, όπου 67 από τα 76 wickets έπεσαν στους σφαιριστές pace. Επιπλέον, μόνο ένα περιστατικό μιας ομάδας που ξεπέρασε το όριο των 300 τρεξίματος έχει συμβεί σε οκτώ innings.

Ο επικεφαλής επιμελητής του MCG, Matt Page, εξέφρασε την επιθυμία του να επαναλάβει τον ρυθμό, την αναπήδηση και την κίνηση των ραφών που παρατηρούνται στα γήπεδα του Shield.

“Εάν μπορέσουμε να πετύχουμε τον ρυθμό και να αναπηδήσουμε όπως είχαμε στα γήπεδα του Shield, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι”, δήλωσε ο Page στο WAtoday.

«Καθίσαμε… και αποφασίσαμε ότι αυτό θέλουμε να παράγουμε, αυτό είναι που θέλουμε να πάμε, και ήταν να έχουμε περισσότερη ζωή, να προσπαθήσουμε να πάρω περισσότερο ρυθμό και να αναπηδήσω, και προσπαθώ να πάρω λίγο περισσότερη κίνηση ραφής», πρόσθεσε.

Η Πέιτζ τόνισε επίσης τη δέσμευση να παραδώσει έναν ελκυστικό διαγωνισμό, αναγνωρίζοντας τις προσδοκίες των θεατών που επενδύουν τα χρήματα που κέρδισαν με κόπο για να παρακολουθήσουν το Boxing Day Test.

«Οι άνθρωποι πληρώνουν τα χρήματα που κέρδισαν με κόπο για να έρθουν εδώ την Boxing Day και οι άνθρωποι ανοίγουν την τηλεόραση και θέλουν να δουν ενθουσιασμό», είπε.

«Και αυτό είναι που υποθέτω ότι προσπαθούμε να κάνουμε κάθε χρόνο. Δεν τα καταφέρνουμε πάντα σωστά, αλλά πάντα προσπαθούμε να παράγουμε αυτόν τον διαγωνισμό», κατέληξε.