Ο θαυμαστής των Eagles Enraged λέει στον ραδιοφωνικό οικοδεσπότη να «κλείσει το f–k» μετά το flop των πλέι οφ


Φιλαδέλφεια φίλαθλοι δεν ενθουσιάστηκαν μια μέρα μετά την αναπήδηση των Eagles από τα πλέι οφ σε ένα μονόπλευρη ήττα από τους Buccaneers.

Αλλά ένας θαυμαστής έβγαλε το θυμό του στο 94.1 WIP στο Philly όταν τηλεφώνησε σε ένα από τα προγράμματα του σταθμού την Τρίτη.

Ο “Chuck from Mt. Airy” δεν ήθελε να ακούσει τίποτα που έπρεπε να πει ο παρουσιαστής Jack Fritz – που συμπλήρωνε το “Marks & Reese” του WIP – όταν έβγαινε σε μια επική ατάκα για τα σπορ της Φιλαδέλφειας, αλλά ο Fritz προσπαθούσε να επικεντρωθεί στους Αετούς.

Τελικά, ο Τσακ έφτασε στα πουλιά και ο Φριτς τον διέκοψε, οδηγώντας στην τεταμένη ανταλλαγή.

«Κάθεσαι εκεί και τρέχεις με το φρικτό στόμα σου», είπε ο Τσακ on air.

Όταν ο Fritz είπε στον καλούντα να σταματήσει να είναι μωρό, τότε ήταν που ο Chuck τον άφησε πραγματικά να το κάνει.

«Σκάσε το f–k», ούρλιαξε ο καλών.

Προειδοποίηση, ρητή γλώσσα

Το σχόλιο σταμάτησε τη συζήτηση ακριβώς εκεί καθώς φαινόταν ότι ο σταθμός αποσύνδεσε την κλήση.

«Εντάξει Τσακ, γιατί δεν παίρνεις ένα χάπι για αναψυχή», ακούστηκε να λέει ο οικοδεσπότης αφού ο τηλεφωνητής φώναξε τη βρισιά.

Το απόσπασμα της θερμής κλήσης που έγινε viral λήφθηκε από μια ροή της απογευματινής εκπομπής, επομένως δεν είναι σαφές εάν η βόμβα F-βόμβα έφτασε πάνω από τα επίγεια ραδιοκύματα, τα οποία διοικούνται και ελέγχονται από την FCC. που μπορεί να επιβάλει προειδοποίηση ή πρόστιμο.


Ο αμυντικός της γραμμής των Tampa Bay Buccaneers, Anthony Nelson (98) αντιμετωπίζει τάκλιν των Philadelphia Eagles Jalen Hurts (1) για ασφάλεια κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ενός παιχνιδιού μπαλαντέρ NFC του 2024 στο Raymond James Stadium.
Ο αμυντικός της γραμμής των Tampa Bay Buccaneers, Anthony Nelson (98) αντιμετωπίζει τάκλιν των Philadelphia Eagles Jalen Hurts (1) για ασφάλεια κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ενός παιχνιδιού μπαλαντέρ NFC του 2024 στο Raymond James Stadium. USA TODAY Sports μέσω Reuters Connect

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους φιλάθλους της Φιλαδέλφειας που είδαν τις ομάδες τους να στερούνται πρωταθλημάτων.

Οι Phillies έχασαν σε ένα NLCS επτά αγώνων μετά φυσώντας ένα προβάδισμα 3-2 σερί εντός έδραςκαι στη συνέχεια οι Eagles ολοκλήρωσαν μια επική κατάρρευση αυτή τη σεζόν, χάνοντας πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους στην κανονική περίοδο πριν καταρρεύσουν στον γύρο μπαλαντέρ κόντρα στους Buccaneers.

Αυτή η απώλεια είδε επίσης έναν θυμωμένο οπαδό της Philly πέταξε έναν κουβά ποπ κορν στον προπονητή Νικ Σιριάνιο οποίος δέχεται πυρά από την έναρξη των αγώνων των Αετών.


Ο προπονητής των Eagles, Νικ Σιριάννη
Ο προπονητής των Eagles, Nick Sirianni (κέντρο) δέχεται πυρά κατά τη διάρκεια της ολίσθησης της Φιλαδέλφεια στα τέλη της σεζόν. USA TODAY Sports μέσω Reuters Connect

Οι Eagles έχουν πολλές ερωτήσεις εκτός εποχής να απαντήσουν και οι απαντήσεις μπορεί να μην κάνουν τον Chuck πολύ χαρούμενο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading