Ο θρύλος των αρχηγών, Dante Hall, σκίζει τη γλώσσα του σώματος του Patrick Mahomes κατά τη διάρκεια της ολίσθησης: «Δεν είναι καλή εμφάνιση»Ο θρύλος των αρχηγών Dante Hall έχει ένα μήνυμα για τον Patrick Mahomes, καθώς ο στρατηγός έγινε ξαφνικά επιρρεπής σε ξεσπάσματα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ολίσθησης της ομάδας.

«Η γλώσσα του σώματος είναι το παν» Ο Χολ είπε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια του «Καλημέρα Ποδόσφαιρο στο δίκτυο NFL. «Όταν ουρλιάζεις και φωνάζεις στους παίκτες σου, αυτό διαπερνά αρνητικά. Όταν είχατε αυτό που είχατε τα πρώτα πέντε χρόνια, αυτό το πρόσωπο πόκερ, ξέρουμε ότι θα κερδίσουμε, είναι στο τέλος, αυτό διαπερνά θετικά. Επιστρέψτε στο να είστε θετικοί».

Όπως το Η υπεράσπιση των πρωταθλητών του Super Bowl έχει δυσκολευτεί για να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες αυτή τη σεζόν, φαίνεται να φτάνει στο Mahomes.

Επιτέθηκε στους διαιτητές μετά από μια σωστή επιθετική κλήση οφσάιντ που αναίρεσε το γκολ-εναντίον των Bills σε μια εντός έδρας ήττα 20-17 στις 10 Δεκεμβρίου.

Αυτό το ξέσπασμα ακολούθησε ότι οι διαιτητές έχασαν μια κραυγαλέα παρεμβολή πάσας εναντίον των Packers που φαινόταν μεγάλη στην οδική ήττα του Κάνσας Σίτι με 27-19 στις 3 Δεκεμβρίου.

Dante Hall στο «Καλημέρα Ποδόσφαιρο». @gmfb/X

Κατά την εντός έδρας ήττα της Δευτέρας με 20-14 από τους Raidersο Μαχόμες άφησε τα δικά του Το έχουν οι επιθετικοί επειδή απέτυχε να εμποδίσει τη βιασύνη του Raiders.

Tight end Travis Kelce επίσης πέταξε το κράνος του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου καθώς η απογοήτευση αυξήθηκε.

Ο Πάτρικ Μαχόμες σχίζει τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της ήττας από τους Raiders. @NFLonCBS/X

«Είναι σαν τα μικρά μου παιδιά να τρέχουν γύρω από την ημέρα των Χριστουγέννων, σου πήραμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο δώρα και εσύ συμπεριφέρεσαι σαν κακομαθημένα παιδάκια», είπε ο Χολ. «Αυτοί οι τύποι ξέρουν ότι τους αγαπώ. Ως φίλος, ως αδερφός, πρέπει να σε φωνάξω. Δεν είναι καλή εμφάνιση.

«Παρακολουθώ τον αγώνα με τα παιδιά μου, η κόρη μου αγαπά τον Πάτρικ Μαχόμες και τον Τράβις Κέλτς και εσύ συμπεριφέρεσαι έτσι; Ελάτε παιδιά, γίνετε καλύτεροι και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη».

Ο Χολ, ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες επιστροφής στην ιστορία του NFL, αναρωτήθηκε αν όλα τα μέσα ενημέρωσης επικεντρώνονται στις πάσες που πέφτουν και τα λάθη των δεκτών του τελικά έφτασαν στον Μαχόμες.

Ο Dante Hall είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που επιστρέφουν στην ιστορία του NFL. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

«Νιώθω ότι τις πρώτες 13 εβδομάδες προσπαθούσε να προστατεύσει τα παιδιά του. Όλοι ήξεραν ποιο ήταν το θέμα. Προσπαθούσε να προστατεύσει αυτούς τους τύπους», είπε ο Χολ. «Τότε, τα μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να λένε, «Όχι, κάλεσε αυτούς τους τύπους να βγουν έξω».

«Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα, μόνο αυτός ξέρει, αλλά φαίνεται ότι καθώς τα κελαηδήματα άρχισαν να φωνάζουν αυτούς τους τύπους έξω, άρχισε να τους φωνάζει».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading