Ο ιδιοκτήτης τζετ, Γούντι Τζόνσον, λέει ότι θα κρατήσει τον Ρόμπερτ Σάλεχ και τον Τζο Ντάγκλας για το 2024


Η ηγεσία των Jets θα επιστρέψει για περισσότερα το 2024.

Ο ιδιοκτήτης των Jets, Woody Johnson, δήλωσε στην The Post την Κυριακή ότι ο γενικός διευθυντής Joe Douglas και ο head coach Robert Saleh θα επιστρέψουν για τη σεζόν του 2024.

«Η απόφασή μου είναι να τους κρατήσω», είπε ο Τζόνσον σε μια αποκλειστική συνέντευξη πριν από τον αγώνα της Κυριακής με τους Commanders. «Πιστεύω ότι είχαμε κάποιες πολύ θετικές κινήσεις. Η κουλτούρα της ομάδας είναι πολύ καλύτερη. Η άμυνα είναι καλύτερη. Η παράβαση θέλει μερικά κομμάτια».

Οι Jets μπήκαν στη σεζόν του 2023 με μεγάλες ελπίδες, αφού ανταλλάχθηκαν με τον κουαρτμπακ Aaron Rodgers τον Απρίλιο.

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν τέσσερα παιχνίδια στο εναρκτήριο παιχνίδι τους εναντίον των Bills, όταν ο Rodgers υπέστη ρήξη στον αριστερό αχίλλειο τένοντα.

Οι Jets σκόνταψαν χωρίς τον Rodgers, παίζοντας τον Zach Wilson και τον Tim Boyle στη θέση του. Ο Trevor Siemian έγινε ο τέταρτος στρατηγός που ξεκίνησε για τους Jets την Κυριακή.

Με τον Ρότζερς να επιστρέφει το 2024, θα ήταν δύσκολο για την ομάδα να προσλάβει νέο προπονητή και ο GM να ζευγαρώσει με τον 40χρονο στρατηγό, ο οποίος επέλεξε τους Jets εν μέρει λόγω της ηγεσίας της ομάδας.


Ο ιδιοκτήτης των Jets, Γούντι Τζόνσον, είπε ότι ο προπονητής της The Post, Ρόμπερτ Σάλεχ, θα επιστρέψει το 2024.
Ο ιδιοκτήτης των Jets, Γούντι Τζόνσον, είπε ότι ο προπονητής της The Post, Ρόμπερτ Σάλεχ, θα επιστρέψει το 2024. Bill Kostroun για τη NY Post

«Απλώς για να διατηρήσουμε τη συνέχεια με τον Άαρον και την ομάδα που έχουμε», είπε ο Τζόνσον ως λόγος για τον οποίο θέλει πίσω τον Ντάγκλας και τον Σάλεχ. «Όπως είπα πριν από ένα χρόνο, χρειαζόμαστε έναν στρατηγό. Είχαμε τέταρτο μπακ για τέσσερα παιχνίδια. Από τότε δεν μπορέσαμε να τον αντικαταστήσουμε. Αν έχουμε έναν καλό στρατηγό, διευκολύνει τη δουλειά όλων. Κάνει τη γραμμή καλύτερη, τους δέκτες καλύτερους».

Οι Jets είναι 5-9 που μπαίνουν στον αγώνα της Κυριακής και θα χάσουν τα πλέι οφ για 13η συνεχόμενη σεζόν, τη μεγαλύτερη ξηρασία στα πλέι οφ στα αθλήματα της Βόρειας Αμερικής.

Ο Σάλεχ έχει 16-32 μπαίνοντας στο παιχνίδι της Κυριακής σε τρεις σεζόν στη δουλειά. Ενώ έχει φτιάξει μία από τις καλύτερες άμυνες στο NFL, έχει αγωνιστεί για να πάρει οποιαδήποτε επιθετική παραγωγή.

Ο Ντάγκλας ανέλαβε ως GM τον Ιούνιο του 2019. Η ομάδα είναι 25-55 υπό το βλέμμα του. Ο Ντάγκλας έχει προσθέσει κάποιο ταλέντο στο ρόστερ, με πιο αξιοσημείωτο το ντραφτ της κατηγορίας του 2022 που περιελάμβανε πρωτάρηδες της χρονιάς, Σος Γκάρντνερ και Γκάρετ Γουίλσον, αλλά δυσκολεύτηκε να χτίσει την επιθετική γραμμή και μύρισε όταν πήρε τον Ζακ Γουίλσον Νο. 2 συνολικά το 2021. .


Ο ιδιοκτήτης των Jets, Woody Johnson, είπε επίσης στην The Post ότι ο GM Joe Douglas θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν.
Ο ιδιοκτήτης των Jets, Woody Johnson, είπε επίσης στην The Post ότι ο GM Joe Douglas θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν. Charles Wenzelberg/NY Post

Ο Ντάγκλας έκανε το εμπόριο για τον Ρότζερς με τον Γκριν Μπέι τον Απρίλιο και οι Τζετς είχαν ελπίδες για το Super Bowl. Ο ενθουσιασμός μεγάλωνε όλο το καλοκαίρι με τα Jets που εμφανίζονται στο “Hard Knocks”. Αλλά ο Ρότζερς δεν σηκώθηκε μετά την απόλυσή του από τον linebacker των Bills, Leonard Floyd, στην πρώτη επιθετική σειρά της σεζόν στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Ρότζερς χειρουργήθηκε δύο μέρες αργότερα. Προσπάθησε να επιστρέψει αυτή τη σεζόν, αλλά αποκλείστηκε για το υπόλοιπο της σεζόν την περασμένη εβδομάδα, εν μέρει επειδή οι Jets είχαν αποκλειστεί από τη διεκδίκηση των πλέι οφ.

Οι Τζετς ενεργοποίησαν τον Ρότζερς την Τετάρτη, παρόλο που δεν θα παίξει. Έτρεξε την ομάδα των σκάουτερ στην προπόνηση της Παρασκευής και ήταν μια ενεργητική προπόνηση όπου αυτός και η άμυνα των Jets πήγαιναν μπρος-πίσω.

Ο Τζόνσον ενθαρρύνεται από όσα έχει δει από τον Ρότζερς τον περασμένο μήνα, όταν σκέφτεται το 2024.

“Νομίζω ότι αν δείτε τον Aaron Rodgers αυτή τη στιγμή και τον αντίκτυπο που έχει στην ομάδα και τι μπορεί να κάνει χωρίς σχεδόν καμία προπόνηση, είναι καταπληκτικό”, είπε ο Johnson. «Είναι στο τέταρτο τρίμηνο του πρωταθλήματος και ρίχνει σαν να έχει προπονηθεί όλη τη χρονιά. Όταν αρχίσει να προπονείται και κάνει το timing με τους δέκτες απλά τέλειο, νομίζω ότι θα δείτε μερικά καταπληκτικά πράγματα.»

Ο Rodgers έριξε την υποστήριξή του πίσω από τον Douglas και τον Saleh στο “The Pat McAfee Show” αυτή την εβδομάδα.

«Πιστεύω στην ηγεσία που έχουμε εδώ», είπε ο Ρότζερς την Τρίτη. «Πιστεύω στα παιδιά μας. Δεν είναι μια κατάσταση όπου πρέπει να ξαναχτίσουμε. Πρέπει να επαναφορτίσουμε λίγο και θα υπάρξουν κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Μου αρέσουν τα κομμάτια που έχουμε στη θέση τους».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading