Ο ιδιοκτήτης του Colts, Jim Irsay, νοσηλεύεται για σοβαρή αναπνευστική ασθένεια


Ο ιδιοκτήτης των Colts, Jim Irsay, νοσηλεύεται για «σοβαρή αναπνευστική ασθένεια», ανέφερε η ομάδα σε δήλωση την Τρίτη το πρωί.

«Αν και αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να εμφανιστεί με το συγκρότημα του αυτή την εβδομάδα στο Λος Άντζελες, τυγχάνει εξαιρετικής φροντίδας και ανυπομονεί να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό», ανέφερε η δήλωση. «Δεν θα έχουμε πρόσθετες πληροφορίες αυτήν τη στιγμή και σας ζητάμε να σεβαστείτε το απόρρητο του Jim και της οικογένειάς του καθώς αναρρώνει».

Η Irsay δεν έχει εμφανιστεί δημόσια εδώ και εβδομάδες, σύμφωνα με Ο δημοσιογράφος του ESPN Colts, Stephen Holder.

Ο 64χρονος είναι συνήθως ένας από τους πιο εμφανείς ιδιοκτήτες στο πρωτάθλημα και είναι αρκετά ειλικρινής.

Η μπάντα του ονομάζεται The Jim Irsay Band και η επόμενη προγραμματισμένη εμφάνιση της είναι την Πέμπτη στο Λος Άντζελες στο Shrine Auditorium and Expo Hall.


Ο Jim Irsay καπνίζει στη σκηνή κατά τη διάρκεια του Farm Aid Music Festival στο Ruoff Music Center στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 στο Noblesville, Ind.
Ο Jim Irsay καπνίζει στη σκηνή κατά τη διάρκεια του Farm Aid Music Festival στο Ruoff Music Center στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 στο Noblesville, Ind. AFP μέσω Getty Images

Η συναυλία περιλαμβάνει επίσης μια βιτρίνα με αντικείμενα από τη συλλογή The Jim Irsay.

Ο ιστότοπος για τη Συλλογή αναφέρει: «Το πάθος του Jim Irsay για τη ροκ μουσική, την αμερικανική ιστορία και την ποπ κουλτούρα τον οδήγησε να συγκεντρώσει μια ισχυρή συλλογή ιστορικών και πολιτιστικά σημαντικών αντικειμένων για αρκετές δεκαετίες που μαζί αποτελούν τη Συλλογή Jim Irsay. Ένας ενεργός φιλάνθρωπος, ο κ. Irsay ελπίζει να ιδρύσει ένα μουσείο για να μοιραστεί αυτούς τους θησαυρούς με τον κόσμο».

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου οι Irsay's Colts έχασε τα πλέι οφ με ρεκόρ 9-8 μετά την ήττα εντός έδρας από την πρωταθλήτρια AFC South Texans την Εβδομάδα 18.


Ο Jim Irsay τον Φεβρουάριο του 2023.
Ο Jim Irsay τον Φεβρουάριο του 2023. AP

Ο Irsay έγινε πρωτοσέλιδο νωρίτερα φέτος επειδή είπε τα δικά του 2014 Σύλληψη DUI προήλθε από το ότι ήταν «προκατειλημμένος επειδή είμαι ένας πλούσιος λευκός δισεκατομμυριούχος».

Στη συνέχεια απείλησε να κάνει μήνυση Το “First Take” αφού η παρουσιάστρια Kimberly Martin τον έσκισε για τα σχόλιά του.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading