Ο ιδιοκτήτης των διοικητών Τζος Χάρις «ερεθίστηκε» με την ιδέα της προπονητικής ομάδας του Μπιλ ΜπέλιτσικΜε τον Ρον Ριβέρα αναμένεται να απολυθεί Ως επικεφαλής προπονητής της Ουάσινγκτον μετά από μια θλιβερή εποχή, ο νέος ιδιοκτήτης Josh Harris θα μπορούσε να κοιτάξει τον Bill Belichick ως πιθανή αντικατάσταση, σύμφωνα με το Pro Football Talk.

Belichick, του οποίου το μέλλον με τους Πατριώτες της Νέας Αγγλίας πιθανότατα θα συζητηθεί Με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Robert Kraft και τον πρόεδρο της ομάδας Jonathan Kraft τη Δευτέρα, θα έχουν σίγουρα επιλογές εάν οι Πατριώτες επιλέξουν να προχωρήσουν.

Και ο Χάρις, σύμφωνα με το Pro Football Talk, “είναι ερωτευμένος με την ιδέα του Belichick να προπονεί τους Commanders”, παρά το γεγονός ότι ο προπονητής των Patriots ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια δεύτερη συνεχόμενη σεζόν κάτω των 500.

Ένα πιθανό ζήτημα με τον Harris να είναι σε θέση να πάρει το Belichick στην Ουάσινγκτον είναι ο έλεγχος του ρόστερ.

Ο Belichick έχει τρέξει ολόκληρο το σόου στη Νέα Αγγλία, όπου έγινε ο επικεφαλής προπονητής το 2000 αφότου εγκατέλειψε τους Jets, και δεν είναι σαφές εάν θα του παραχωρηθεί η ίδια εξουσία με τους Commanders – ειδικά δεδομένης της αμφισβητήσιμης κατασκευής του ρόστερ που είχαν οι Patriots από την αποχώρηση του Τομ Μπρέιντι.

Ο προπονητής της Patriots Bill Belichick βγαίνει από το γήπεδο στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Getty Images
Ο Bill Belichick αναμένεται να συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη Patriots Robert Kraft μετά το τελικό της κανονικής περιόδου της Νέας Αγγλίας στις 7 Ιανουαρίου 2024. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Προκειμένου ο Belichick να φτάσει στην Ουάσινγκτον – ή οπουδήποτε αλλού, για αυτό το θέμα – ένα εμπόριο θα πρέπει να επεξεργαστεί με τη Νέα Αγγλία.

Και παραμένει μια πιθανότητα ο Belichick να παραμένει με τους Πατριώτες, ενδεχομένως με κάποιον άλλον που έφερε για να πάρει αποφάσεις ρόστερ.

Μια άλλη δυνατότητα είναι μια πιο ελκυστική δουλειά ανοίγει, αφού οι διοικητές έχουν φτάσει στο postseason μόλις μία φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια και αντάλλαξε ένα ζευγάρι αμυντικών δυνάμεων Στο Chase Young και στο Montez Sweat, οπότε μπορεί να μην είναι έτοιμοι να κερδίσουν ακόμη και το επόμενο έτος, και ο Belichick θα γυρίσει 72 τον Απρίλιο.

Ο ιδιοκτήτης των Commanders, Τζος Χάρις, κοιτάζει πριν από έναν αγώνα στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Getty Images

Η αναζήτηση νέου προπονητή θα είναι η πρώτη σημαντική κίνηση για τον Χάρις, του οποίου η αγορά των Commanders έγινε επίσημη τον Ιούλιο.

Έχει προσλάβει μεγάλα ονόματα ως ιδιοκτήτης των Philadelphia 76ers, όπως ο GM Daryl Morey και ο head coach Nick Nurse.

Το ενδεχόμενο ενδιαφέροντος του Χάρις για τον Μπέλιτσικ εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριοαλλά ο Χάρις θα έχει αναμφίβολα άλλες επιλογές, ειδικά αν κάποιες ομάδες αποφασίσουν να αποχωρήσουν από τον προπονητή τους μετά από μια ήττα στα πλέι οφ.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading