Ο Κάλβιν Τζόνσον απαντά στην ανάρτηση του Lions σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, μετά την αποτυχία της διαίρεσηςΟ Calvin Johnson χρειάστηκε σχεδόν τρία χρόνια για να κάνει like, να μοιραστεί και να απαντήσει σε μια ανάρτηση των Lions στο X — από τον Ιανουάριο του 2021 — που τον συγχαίρει για την ανακήρυξη του φιναλίστ του Pro Football Hall of Fame.

Αλλά μετά το Ντιτρόιτ εξασφάλισε τον πρώτο τίτλο της κατηγορίας από τότε που κέρδισε το NFC Central το 1993, ο Τζόνσον αναγνώρισε τη δημοσίευση γράφοντας: «Εκτιμώ πολύ. Ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξη! Αγαπώ την πόλη μου!»

Σηματοδότησε μια περίεργη επικάλυψη μεταξύ της νίκης των Lions επί των Vikings και της καθυστερημένης απάντησης του Johnson, δεδομένου ότι η σχέση του με το franchise ήταν τεταμένη από μια ξαφνική αποχώρηση μετά τη σεζόν του 2015.

Ο Calvin Johnson απάντησε σε μια δημοσίευση στο X από τους Lions σχεδόν τρία χρόνια αργότερα. AP

Ο Τζόνσον, σε ηλικία μόλις 30 ετών, επέλεξε να αποσυρθεί μετά από εννέα σεζόν, οι επτά από τις οποίες τελείωσαν με το να ξεπέρασε τα 1.000 γιάρδες και έξι εμφανίσεις στο Pro Bowl, αλλά οι Lions σύμφωνα με πληροφορίες τον έκανε να επιστρέψει περίπου 1,6 εκατομμύρια δολάρια από το μπόνους υπογραφής του.

Αυτός είπε στον Ryan Glasspiegel της The Post τον Φεβρουάριο ότι η σχέση του με τους Lions «ανεβαίνει» – αν και δεν αποκάλυψε αν αυτά τα βήματα είχαν σχέση με το οικονομικό στοιχείο της έντασης τους – καθώς το franchise άλλαξε επίσης την τροχιά του υπό τον επικεφαλής προπονητή Dan Campbell.

«Προσπαθούμε να ενωθούμε και να κάνουμε κάτι να συμβεί», είπε ο Τζόνσον στο The Post εκείνη την εποχή. «Προφανώς θα ήθελα να είμαι γύρω από την ομάδα και να κάνω περισσότερα πράγματα εκεί και να βοηθάω τα παιδιά. Είναι καλό που κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση».

Φιλοξένησε μια κατασκήνωση ποδοσφαίρου γυμνασίου στις εγκαταστάσεις της ομάδας, εκτός από την παρακολούθηση μιας συνεδρίας OTA και μια ημέρα υποχρεωτικής minicamp το 2023, σύμφωνα με το ESPN.

Ο Κάλβιν Τζόνσον, που απεικονίστηκε το 2015, πέρασε ολόκληρη την εννιάχρονη καριέρα του με τους Λιοντάρια. AP

Ο Τζόνσον είχε αναδειχθεί ως το αστέρι των Λιονταριών για σχεδόν μια δεκαετία, παρά το γεγονός ότι έπαιζε σε κάποιες ομάδες που τερμάτισαν με απύθμενα ρεκόρ.

Το Ντιτρόιτ κέρδισε μόλις τέσσερις αγώνες το 2012 όταν ο Τζόνσον συγκέντρωσε 1.964 γιάρδες υποδοχής.

Στη συνέχεια, με σάντουιτς μεταξύ 7-9 σεζόν το 2013 και το 2015, οι Lions κέρδισαν θέση στη δεύτερη – και την τελευταία – μετά τη σεζόν της καριέρας του Johnson, όταν έχασαν από τους Cowboys σε ένα καθυστερημένο touchdown.

Ωστόσο, παρά τη ρήξη της σχέσης, οι Lions συνεχάρησαν τον Johnson με την ανάρτηση στις 5 Ιανουαρίου 2021 στο X προτού ενταχθεί τελικά στο Pro Football Hall of Fame αργότερα εκείνο το έτος.

Δεκαπέντε μέρες μετά το μήνυμά τους στον Τζόνσον, τα Λιοντάρια προσέλαβαν τον Κάμπελ για να πυροδοτήσει το franchise και τα σταδιακά βήματα προκάλεσαν ρεκόρ 11-4 και, μετά την Κυριακή, ένα εντός έδρας παιχνίδι μετά τη σεζόν τον Ιανουάριο.

Οι Lions κέρδισαν τον πρώτο τους τίτλο στην κατηγορία μετά από 30 χρόνια με μια νίκη εναντίον των Vikings την Κυριακή. AP

«Είναι αρκετά συναρπαστικό φίλε, πραγματικά είναι», είπε ο στρατηγός Jared Goff στο NFL Network postgame. «Ήταν πολύ σκληρή δουλειά. Έρχεται πολύς καιρός. Έχουμε έναν ιδιαίτερο άνθρωπο της ομάδας, πραγματικά έχουμε. Αυτό ήταν σκληρό. Δεν ήταν όμορφο εκεί στο τέλος, αλλά τα καταφέραμε».

Τότε, ο Johnson, ένας από τους θρύλους του franchise, βρήκε τον τρόπο να εμπλακεί και αυτός στη γιορτή.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading