Ο Κερκ Χέρμπστριτ κατασπαράσσει εντελώς το όνομα του Σοχέι Οχτάνι κατά τη διάρκεια της εκπομπής «TNF».


Κάποιος μπορεί να θέλει να πει στον Kirk Herbstreit πώς να προφέρει σωστά το όνομα του Shohei Ohtani.

Ο αναλυτής του NFL και του κολεγιακού ποδοσφαίρου, ο οποίος πιθανότατα έχει λίγο χρόνο για να παρακολουθήσει μπέιζμπολ, σκόρπισε όταν ήρθε να πει σωστά το όνομα του νέου σταρ των Ντότζερς κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ποδόσφαιρο της Πέμπτης το βράδυ».

Ο Ohtani ήταν σε ετοιμότητα στο SoFi Stadium για τον αγώνα των Rams εναντίον των Saints και δημιούργησε μεγάλο θόρυβο, και, φυσικά, αυτό σήμαινε ότι η εκπομπή Prime Video επρόκειτο να αναφερθεί στην παρουσία του σούπερ σταρ του μπέιζμπολ στο Inglewood της Καλιφόρνια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια από τις χειρότερες προσπάθειες προφοράς του ονόματος του αμφίδρομου παίκτη.

«Μόλις έδειξαν [Sho-han Oh-tony] επάνω στο ταμπλό», είπε ο Χέρμπστριτ προτού ο παίκτης του play-by-play, ο Αλ Μάικλς, πεταχτεί για να τον σώσει.

«Ναι, Shohei Ohtani, τώρα ένας Dodger και αυτός είναι ο λόγος για τις επευφημίες», είπε ο Michaels.


Ο παίκτης των Los Angeles Dodgers, Shohei Ohtani, παρακολουθεί τον αγώνα μεταξύ των Los Angeles Rams και New Orleans Saints στο SoFi Stadium.
Ο νέος Dodger Shohei Ohtani παρακολουθεί τον αγώνα μεταξύ των Rams και των Saints στο SoFi Stadium. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Η στιγμή δεν πέρασε απαρατήρητη από τις μάζες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι θαυμαστές έσπευσαν να διασκεδάσουν με την εσφαλμένη προφορά.

«Αυτός ο άντρας ο Κερκ Χέρμπστριτ μόλις τον αποκάλεσε Σόχαν Οχτόνι;» Ένας χρήστης Χ έγραψεπροσθέτοντας τρία emoji με γέλιο που κλαίει.

«Δεν ξέρει ο @KirkHerbstreit ποιος είναι ο Shohei Ohtani; Πώς μπορείς να προφέρεις λάθος το όνομά του τόσο λάθος;» σχολίασε ένας άλλος χρήστης.


Κερκ Χέρμπστριτ
Ο Kirk Herbstreit δυσκολεύτηκε να πει το όνομα του Shohei Ohtani. AP

«Συγγνώμη τι διάολο αποκάλεσε ο Kirk Herbstreit shohei ohtani;» ένας τρίτος χρήστης αστειεύτηκε.

Το παιχνίδι της Πέμπτης αποδείχθηκε σκληρό πέρα ​​από την εσφαλμένη προφορά του Ohtani, καθώς ο αναλυτής φαινόταν να έχασε τη φωνή του στον αέρα κατά τη διάρκεια τουλάχιστον ενός μέρους της μετάδοσης κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όπως φαίνεται σε ένα κλιπ από το Awful Announcing.

Όσο για τον Ohtani, φάνηκε να απολαμβάνει την πρώτη του επίσκεψη στο SoFi Stadium για τον αγώνα και χαιρετίστηκε με δυνατές επευφημίες όταν εμφανίστηκε στον πίνακα βίντεο του γηπέδου όταν άνοιξε το σακάκι του για να επιδείξει την εξατομικευμένη φανέλα των Rams που φορούσε.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading