Ο Κρις Ρούσο «χόρτασε» τον Τόνι Ρόμο – και τον μισθό του «17 εκατομμύρια δολάρια» – μετά από λάθος των πλέι οφΧρειάστηκε ένα παιχνίδι στο παιχνίδι Bills-Chiefs AFC Divisional-Round για να χάσει ο Chris Russo την υπομονή του με τον Tony Romo.

Στο πρώτο παιχνίδι από το scrimmage, ο Josh Allen έριξε μια πάσα στον Stefon Diggs, την οποία ο δέκτης σκόρπισε προτού ο Dalton Kincaid το βγάλει εκτός ορίων.

Ο Ρόμο, ο επικεφαλής αναλυτής NFL του CBS, αναφέρθηκε στον Φράνκο Χάρις κατά την αναδιάρθρωση της κίνησης του Κινκέιντ, η οποία ήταν ποινή 10 υάρδων για ένα παράνομο ρόπαλο επειδή η μπάλα έπεσε προς τα εμπρός.

«Ξέρω ότι βγάζει 17 εκατομμύρια δολάρια και όλοι τον κερδίζουν, έχω βαρεθεί. Ο Tony, ο μικρός μας φίλος, ο Romo…» είπε ο Russo στο «First Take» πριν αναλύσει δύο από τα πιο διάσημα έργα στην ιστορία του NFL και όπου ο Romo έκανε λάθος.

Ο Russo, 64, εξήγησε με μανία ότι ο Romo, 43, ανέφερε κατά λάθος την Immaculate Reception – όπου ο Harris έπιασε ένα πέρασμα από το κράνος του Raiders security Jack Tatum για να πετύχει ένα touchdown στα τελευταία δευτερόλεπτα μιας νίκης 13-7 Steelers στο AFC Divisional το 1972 Γύρος.

Στη συνέχεια, ο Russo διέλυσε το Holy Roller – ένα έργο που μοιάζει πολύ περισσότερο με αυτό που έκανε ο Kincaid.

«Χρειάζεται ένα μάθημα ιστορίας, τηλεφώνησέ με», είπε ο Ρούσο για τον Ρόμο.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο στρατηγός των Raiders, Ken Stabler – υστερώντας από τους Chargers στα τελευταία δευτερόλεπτα της έναρξης της κανονικής περιόδου κάθε ομάδας το 1978 – έριξε την μπάλα στη γραμμή των 24 υάρδων του Σαν Ντιέγκο.

Ο Tony Romo δέχεται κριτική από τον Chris Russo για την κλήση του στα πλέι οφ. Charles Wenzelberg / New York Post

Στη συνέχεια, η μπάλα χτυπήθηκε προς τα εμπρός (ή πετάχτηκε, ανάλογα με τους οπαδούς με τους οποίους μιλάτε) τρέχοντας τον Pete Banaszak πριν ο Dave Casper χτυπήσει με την μπάλα, πέφτοντας τελικά πάνω της στην τελική ζώνη για το νικητήριο touchdown.

Στη συνέχεια, ο Russo παρακάλεσε τον σύντροφο του Romo, τον play-by-play του CBS, Jim Nantz, να είναι πιο φωνητικός.

«Αυτό είναι απαίσιο, απαίσιο, απαίσιο, απαίσιο. Nantz, πες κάτι!» Ο Ρούσο είπε ότι θα ολοκληρώνει το πρώτο από τα πολλά παράπονα που έχουν γίνει το επίκεντρο της εκπομπής του ESPN κάθε Τετάρτη.

Οι θαυμαστές των Chargers αναφέρθηκαν στο έργο ως η Άμωμη Απάτη.

Μετά από εκείνη τη σεζόν, το NFL έκανε έναν κανόνα ότι μόνο ο επιθετικός παίκτης που έδιωξε την μπάλα μπορούσε να προχωρήσει μετά από προειδοποίηση δύο λεπτών πριν από το ημίχρονο και στο τέλος του παιχνιδιού.

Ο Στέφων Ντιγκς χαζεύει την μπάλα στο πρώτο επιθετικό παιχνίδι του παιχνιδιού. AP

Ο Ρόμο υπέγραψε 10ετές συμβόλαιο 180 εκατομμυρίων δολαρίων με το CBS τον Φεβρουάριο του 2020, ανέφερε ο Andrew Marchand της The Post.

Ο πρώην στρατηγός των Cowboys αντιμετώπισε έκτοτε αυξανόμενη κριτική για την απόδοσή του.

Ο Marchand ανέφερε ότι στελέχη του CBS συναντήθηκε με τον Romo μετά την περασμένη σεζόν να συζητήσει πώς θα μπορούσε να βελτιωθεί.

«Στην αρχή, μου έλεγαν κυρίως πόσο τους αρέσει να με ακούν και όλα αυτά τα θετικά, οπότε είναι διασκεδαστικό. Ο Romo είπε στην BroBible για την κριτική πέρυσι. «Όταν είσαι νέος και βγαίνεις και είσαι καλός, τότε έχεις να κάνεις με περισσότερες προσδοκίες. Ανακαλύπτεις ότι κάποιοι δεν σε συμπαθούν και κάποιοι θέλουν να κάνεις τα πράγματα διαφορετικά και να κάνεις αυτό και εκείνο. Πρέπει να μείνεις πιστός σε αυτό που είσαι. Δεν μπορείς να ευχαριστήσεις όλους. Το ξέρω γιατί ο αριθμός των ανθρώπων που με πλησιάζουν έχει τετραπλασιαστεί από τα πρώτα δύο ή τρία χρόνια».

Ο Chris Russo στο “First Take” στις 24 Ιανουαρίου 2024. Απαίσια Αναγγελία? Χ

Ο Romo και ο Nantz θα είναι στο κάλεσμα για το CBS στον αγώνα του Πρωταθλήματος AFC της Κυριακής μεταξύ των Chiefs και Ravens, καθώς και για το Super Bowl 2024 στις 11 Φεβρουαρίου.

Ο Ρούσο θα παρακολουθεί.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading