Ο κρύος καιρός προέβλεψε άσχημα νέα για τους παίκτες του Dolphins εναντίον των Chiefs στο Κάνσας Σίτι


Εάν το πρόσφατο ιστορικό αποτελεί ένδειξη, τα Miami Dolphins μπορεί να περάσουν δύσκολα στον καιρό του Κάνσας Σίτι το Σάββατο το βράδυ.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Arrowhead Stadium θα είναι περίπου μηδέν βαθμοί με ριπές ανέμου έως και 30 mph που θα κάνουν τις θερμοκρασίες “να αισθάνεσαι σαν” ακόμα πιο ψυχρό.

Εάν οι θερμοκρασίες πέφτουν ακόμη πιο κάτω πριν από την ώρα του αγώνα, υπάρχει πιθανότητα αυτό το παιχνίδι να γράψει ιστορία στο NFL.

Φτάνοντας στο Wild Card Weekend, έχουν γίνει μόνο τέσσερα παιχνίδια ποτέ με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν κατά την έναρξη.

Για την ηλιοκαμένη ομάδα από τη Νότια Φλόριντα, αυτό είναι άσχημα νέα.

Τα Dolphins έχουν χάσει δέκα συνεχόμενες φορές σε παιχνίδια κάτω από 40 βαθμούς.

Είναι μια τάση που πηγαίνει πίσω δύο δεκαετίες για το Μαϊάμι, καθώς έχουν σημειώσει 15-42 σε παιχνίδια κάτω από τους 50 βαθμούς και 8-19 σε παιχνίδια με θερμοκρασίες κάτω από 40 τα τελευταία 20 χρόνια. σύμφωνα με το Δίκτυο Δράσης.

Ο τέταρτος Tua Tagovailoa, ειδικότερα, ήταν επικίνδυνος σε αγώνες με κρύο καιρό καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του στο NFL, χωρίς νίκες με μόλις 71,8 πασέρ σε τέσσερα παιχνίδια με θερμοκρασίες χρόνου παιχνιδιού κάτω από 45 βαθμούς.

Οι Αρχηγοί, που χρόνια τώρα έχουν παίξει βαθιά στους χειμερινούς μήνες, φαίνεται να απολαμβάνουν να παίζουν στο κρύο.

Έχουν κερδίσει εννέα από τους τελευταίους 10 αγώνες τους στο Κάνσας Σίτι, στους οποίους η θερμοκρασία ήταν κάτω από 40 βαθμούς.


Ο Tua Tagovailoa #1 των Miami Dolphins επιστρέφει για να περάσει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Buffalo Bills.
Ο Tua Tagovailoa #1 των Miami Dolphins επιστρέφει για να περάσει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Buffalo Bills. Getty Images

Οι Dolphins and Chiefs συναντήθηκαν ήδη μία φορά αυτή τη σεζόν κατά τη διάρκεια της 9ης εβδομάδας στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, με το Κάνσας Σίτι να βγαίνει στην κορυφή 21-14.

Μετά το άνοιγμα στο +3, το Μαϊάμι είναι ένα αουτσάιντερ 4,5 πόντων (BetMGM) .

Το over/under βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους 44 πόντους, ο οποίος, σε ουδέτερο γήπεδο, θα ήταν χαμηλός για δύο παραβάσεις με επικεφαλής τους Tagovailoa και Mahomes.

Αλλά σε αυτές τις προβλεπόμενες συνθήκες, δεν έχει σημασία ποιος είναι πίσω από το κέντρο.


Στοίχημα στο NFL;


Το Chiefs-Dolphins δεν είναι το μόνο παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο που αναμένεται να παρεμποδιστεί από την κακοκαιρία.

ο Οι Steelers και οι Bills θα παίζουν επίσης σε άνεμο και κρύο καιρό στο Μπάφαλο.

Το over/under αυτού του παιχνιδιού μειώθηκε κατακόρυφα από 43,5 πόντους σε 36,5 πόντους σε λίγο περισσότερο από μια μέρα, καθώς οι απότομοι παίκτες στοιχηματίζουν σε μια πιθανή επιθετική μάχη.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading