Ο Κόλιν Κάουχερντ ανατρέπει τα πάντα για τους Τεξανούς στην κατάταξη των πλέι οφΟ Colin Cowherd «αγαπά» τους Houston Texans, παρόλο που φαίνεται ότι ο οικοδεσπότης του FS1 δεν γνωρίζει κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για την ομάδα.

Η γνωστή αθλητική προσωπικότητα ομιλίας συμπεριέλαβε το Χιούστον στο «Herd Hierarchy» κατά τη διάρκεια της έκδοσης της Τρίτης του «The Herd with Colin Cowherd», αλλά ήρθε με πολλά λάθη.

«Λατρεύω τους Houston Texans. Είναι η πρώτη ομάδα με πρωτάρη προπονητή και πρωτάρη στρατηγό που μπήκε στα πλέι οφ από το 2012», είπε ο Cowherd. «Η ουσία εδώ, ο CJ Stroud, είναι σαν βετεράνος. Τέσσερα παιχνίδια, χωρίς ανατροπές. Αναπήδησε μετά τη διάσειση. Έχουν όπλα, Tank Dell, [Dalton] Σουλτς το σφιχτό τέλος».

Το πρόβλημα?

Οι Τεξανοί (9-7) δεν έχουν περάσει ακόμα στα πλέι οφ και ο Dell είναι εκτός για τη σεζόν μετά από τραυματισμό στις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο Κόλιν Κάουχερντ κλήθηκε για τη θέση του στους Τεξανούς.

Το διαδίκτυο δεν άργησε να κοροϊδέψει τη γκάφα.

«Η προετοιμασία του για το σόου πρέπει να είναι θρυλική» έγραψε ένας χρήστης στο X.

«Και αναφέρει τον Σουλτς και όχι τον Νίκο Κόλινς». άλλος χτύπησε μέσα.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο Κόλιν Κάουχερντ δεν βλέπει πια ποδόσφαιρο» κάποιος άλλος δημοσίευσε.

Ένας άλλος χρήστης στο X μάλιστα αστειεύτηκε ότι θα ήθελε να ήταν σε ένα φανταστικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με τον Cowherd.

Ο CJ Stroud #7 των Houston Texans κοιτάζει κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ενός αγώνα εναντίον των Tennessee Titans στο NRG Stadium στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Getty Images

«Μακάρι να ήταν στο πρωτάθλημα φαντασίας μου – μάλλον θα έπαιζε [Aaron] Ρότζερς ή [Kirk] Ξαδέρφια στο παιχνίδι του πρωταθλήματος lol, ” έγραψε το άτομο.

Αυτό απείχε πολύ από την πρώτη γκάφα του Cowherd στον αέρα φέτος αφού συμπεριέλαβε βάζοντας το όνομα του Ντουέιν Χάσκινς σε μια λίστα με «QB που δεν μπορούν να κερδίσουν Super Bowls» αυτό το καλοκαίρι.

Χάσκινς πέθανε τραγικά αφού χτυπήθηκε από ανατρεπόμενο φορτηγό το 2022.

Ο Tank Dell με τον ευρύτερο δέκτη Houston Texans παρακολουθείται μετά από τραυματισμό στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Denver Broncos την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023. AP

Ο Κάουχερντ επικρίθηκε για το λάθος, μεταξύ άλλων από Πρωινός παρουσιαστής του WFAN Boomer Esiason.

Οι Τεξανοί μπορούν να κερδίσουν τουλάχιστον μια θέση μπαλαντέρ το Σάββατο με μια νίκη επί των Colts και θα μπορούσαν να κατακτήσουν το στέμμα του AFC South εάν οι Jaguar πέσουν στους Τιτάνες.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading