Ο Λάρι Ζίμερ, μακρόχρονη φωνή του ραδιοφώνου των Broncos, πέθανε στα 88 του


Το Denver Broncos και το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο είναι θρηνώντας το θάνατο της μακρόχρονης ραδιοφωνικής φωνής Λάρι Ζίμερ, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 88 ετών.

Σύμφωνα με α δελτίο τύπου από το αθλητικό τμήμα του Κολοράντοο Zimmer πέθανε ειρηνικά ενώ ήταν περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του μετά από 10ήμερη νοσηλεία στο St. Anthony's στο Lakewood του Colo.

Τόσο το Κολοράντο όσο και οι Broncos εξέδωσαν δηλώσεις την Κυριακή μετά το πέρας του Zimmer.

Ο αθλητικός διευθυντής των Buffaloes Rick George αποκάλεσε τον Zimmer «Ένα ίδρυμα CU».

«Η φωνή του ήταν συνώνυμη με το αθλητικό μας πρόγραμμα και ήταν πιο αγαπητός στους προπονητές, τους παίκτες και τους οπαδούς μας. Είτε καλούσαμε παιχνίδια στο KOA είτε υπηρετούσε ως τελετάρχης για πολλές από τις λειτουργίες μας, ο Larry Zimmer ήταν CU. Είναι πραγματικά μέρος της συνολικής αθλητικής μας ιστορίας. Θα μας λείψει ο Zimm και οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του».


Η φωνή του ραδιοφώνου του Colorado Buffaloes Larry Zimmer κάνει check in για την τελευταία του μετάδοση στο σπίτι καθώς το Κολοράντο φιλοξενεί τη Νότια Καλιφόρνια στο πρώτο μισό ενός αγώνα ποδοσφαίρου κολεγίου NCAA, 13 Νοεμβρίου 2015, στο Boulder, Colo.
Ο Larry Zimmer, μακροχρόνια φωνή των Denver Broncos και του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 88 ετών. AP

Οι Broncos αναρτήθηκε στο Χ: «Λυπούμαστε για τον θάνατο του θρυλικού ραδιοφωνικού τηλεοπτικού σταθμού Broncos και του επί σειρά ετών μέλους της επιτροπής #BroncosROF Larry Zimmer. Από το 1971, ο Larry έχει καλέσει μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές του franchise και βοήθησε να τιμήσουμε μερικούς από τους μεγαλύτερους θρύλους μας».

Ο Zimmer κάλεσε τα παιχνίδια Broncos για 26 χρόνια, πρώτα ως έγχρωμος σχολιαστής από το 1971 έως το 1989 και μετά ως εκφωνητής play-by-play από το 1990 έως το 1996.

Συνολικά, ο Zimmer δούλεψε 536 παιχνίδια Broncos, συμπεριλαμβανομένων 20 στην postseason και τέσσερα Super Bowls.

Ως ραδιοφωνική φωνή των Buffaloes, ο Zimmer κάλεσε περισσότερους από 1.000 αγώνες: 486 αγώνες ποδοσφαίρου (συμπεριλαμβανομένων 22 μπολ) και 525 αγώνες μπάσκετ ανδρών.

Ο Zimmer, ο οποίος βρισκόταν στην πανεπιστημιούπολη του Κολοράντο για 42 χρόνια, κάλεσε για τελευταία φορά ένα παιχνίδι Buffaloes το 2015.

Ο Zimmer έμεινε από την Brigitte, την 51χρονη σύζυγό του, καθώς και τον γιο του Lawrence, την κόρη του Tracy και την εγγονή Shannon.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading