Ο ΛεΜπρόν και ο Μπρόνυ θα εμφανιστούν στην κάρτα στο deal με τους Fanatics


ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο μεγαλύτερος γιος του, Bronnyμπορεί να μην έχουν κοσμήσει ακόμα το ίδιο γήπεδο μπάσκετ για έναν αγώνα NBA, αλλά σύντομα θα εμφανιστούν στην ίδια κάρτα μπάσκετ.

Η κάρτα 1-από-1 περιέχει εικόνες του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο St. Vincent-St. Η στολή του γυμνασίου της Mary και ο Bronny James με τη δική του USC Trojans φανέλα με διπλά αυτόγραφα στην κάρτα από το ζευγάρι πατέρα-γιου. Θα συμπεριληφθεί στο σετ Chrome Basketball του Πανεπιστημίου Bowman 2023-24, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα. Παναμερικανοί Κέιτλιν Κλαρκ της Αϊόβα και Πέιτζ Μπούκερς του UConn θα έχει επίσης κάρτες στο σετ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέγραψε το συλλεκτικό υλικό ως μέρος μιας νέας πολυετούς συνεργασίας καρτών συναλλαγών με την Fanatics Collectibles, δήλωσε στο ESPN την Τετάρτη εκπρόσωπος της Fanatics.

Ο Τζέιμς συνεργάζεται με τους Fanatics αφού προηγουμένως είχε συνεργαστεί με το Upper Deck ολόκληρη την καριέρα του.

Ο 21χρονος βετεράνος πείραξε την ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

“Ως κάποιος που εκτιμά όλες τις στιγμές — μεγάλες και μικρές — κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι περισσότερα με τους θαυμαστές μου μέσω αυτής της συνεργασίας με τους Fanatics”, δήλωσε ο James σε μια δήλωση. “Στον αθλητισμό υπάρχει τόσο μεγάλο μεγαλείο για να γιορτάσουμε και πάντα αφιερώνω λίγο χρόνο για να το αναγνωρίσω αυτό στους αθλητές στην κορυφή των αγώνων τους. Το παν είναι να γιορτάζουν το ταξίδι και να απολαμβάνουν αυτές τις στιγμές, με πολλές ακόμη να έρθουν. ”

Μια κάρτα James “Triple Logoman” από το σετ καρτών μπάσκετ Panini 2020-21 πουλήθηκε σε δημοπρασία για 2,4 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούνιο του 2022. Και μια από τις κάρτες Rookie του Upper Deck του James, ένα αυτόγραφο 2003-04 Exquisite Rookie Patch με αριθμό 14-από-23 που υπάρχει, πωλήθηκε σε δημοπρασία για 1,8 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούνιο του 2020.

Μετά τη δημοπρασία του 2020, ο James αποκάλυψε ότι έχει διαφοροποιήσει το επενδυτικό του χαρτοφυλάκιο κρατώντας κάποιες από τις κάρτες στις οποίες εμφανίζεται.

“Εχω δύο [of those] Οι δικές μου κάρτες Rookie “, δήλωσε ο James σε μια ημέρα κατά τη διάρκεια των τελικών του NBA του 2020.” Έτσι θα είμαι καλός για πολύ, πολύ καιρό. Ό,τι και να γίνει, είμαι καλά».
Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading